Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelenko93
    02. Studeni 2021. 14:54

Hvala vam cure na podršci, leđa i dalje bole, ležala, sjedila, svejedno, na kraju mi najbolje kad se malo razgibam ali budem mirovala malo više sad dan, dva kako mi je rekao doktor. 
    Moj gin me poslao na odjel jer je kod njega bila gužva a nije htio da gubim vrijeme ako je nešto jer kaže da je svaki sat bitan
    Vaginalete klotrimazol dvije kutije sam dobila, za šest večeri

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Schinin
    02. Studeni 2021. 15:00

jutro cure 🌻
    ja zavrsavam neku tabelu prije nego sto krenemo u bolnicu, a vise mi je dosta i tih tabela, kaze muz da su psihose vec pocele prelazit na mene (procitala sam tonu znansvenih radova na temu psihose i sizofrenije jer nam je to sad projekt)😂 sinoc radila do iza jedan i dosla u krevet - ono sve zauzeto: jedan muz, jedan sin i tri macke 😂😂😂 ja otisla na kauc - u normalnim uvjetima bi bilo ono "polomljena" ledja a ja se bas fino naspavala tamo sa mojim pokvarenim ledjima 😂 mislim da cu sad cesce utec na kauc 😂
    Bela sorry nisam upratila sto te muci, nadam se da sto god da je, da nije nista ozbiljno i da ce te dr samo smiriti!
    Freya hvala 
    Slee hvala sto mislis na mene  moji su jos u izolaciji, jos su zarazni, sestra i tata su ok, mam je umiruci labud (ali kod nje je bar 90% teatar), nadam se samo da se 'unegative" da mozemo konacno bukirat letove. A sestra je sad na cekanju zbog onog moguceg tumora, dok korona ne prodje....a Tebi i Teeni sretan pad na dvoznamenkaste brojeve 🎉🎉🎉 rucnici su 
    Mum of four nadam se da jesi vadila i u prijasnjim T a i u ovoj ranije hormone stitnjace jer znaju napravit puno 💩 a lako se rijese ako ima kakav problem. principijelno to spada u obavezne preglede
    Jelenas ako se ne sjecas onda je prva curka bila mirnija 😉 moja curka je bila isto dosta aktivna, sin poslije puno mirniji, al Max sve razvaljuje 😂 kazu fetusi spavaju do 17h na dan - kod njega je obratno🙄
    CiribiribelaMAre brz oporavak ti zelim
    Lorena a kakav mi je nalaz mogao biti nakon ne prospavae noci i svog tog stresa? a ja budala na kvadrat idem jos to radit 🤦‍♀️ i jos kazem dr da ce sigurno bit pozitivan 🤦‍♀️ sad samo imam i s tim brigu... kako tvoje mirovanje napreduje?
    Lilly hvala 

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

• Schinin
    02. Studeni 2021. 15:01

Alexandra hvala  bas mi je zao za ogtt, ali ces morat to 💩 opet popit 🙁 a mogli bi tako fino dat glucosu intavenozno ( i tako te bodu) da se ne mucimo... i sretan 27 tt 🎉🎉🎉
    LAdyD hvala
    ana hvala  i tu sam da pomognem 😃 a za udarac ne brini, bebice su tako fino izolirane u svojim baloncicima, moras se bas potruditi da ih povrijedis
    tierra super za dobar pregled🎉🎉🎉 i  magnesium ne moras prestati, jer ako bi trudovi krenuli nema tog magnezija koji bih mogli zaustaviti 😃 prije se mg zaista koristio kao tokolitikum, ali nije bas donio resultate kakvi su prizeljkivani tako da su prednosti uzimanja magnezija i nakon 36tt puno vece nego  moguce usporavanje poroda (na koji nema uticaj...) osim toga pazi da si dobro hidrirana jer i relativna dehidracija izaziva grceve
    Josipa znas kako mi je bilo drago procitat izraz "mudante" 😂😂😂 jbg fali mi SPlit jako
    birdy bas mi je zao to sa majstorima, ali ne daj se nervirat  a jednom sam cula i drzim se toga da se djeca nee sjecat kako je perfektno kuca bila uredjena ili pospremljena ali ce se sjecat svakog naseg zagrljaja i vremena provedenog s njima❤️ tako da neka kuce a ti se fino koncentriraj na bebicu
    jelenko samo ti odmaraj, bit ce to sve dobro 💕 za ledja suosjecam, u istom smo problemu...
    masa vito je 😍
    miraclebaby prenijet sigurno necu, dr ga hoce najkasnije 10.1 vani (termin 15.1) iako iskreno ne znam koliko bi tih 4-5 dana sad stvarno napravili neku razliku...

👩🏻‍⚕️40 👨🏻‍⚕️53

Taya_
    02. Studeni 2021. 15:11

Tierra od zadnjeg pregleda kod moje dr. u 34tt prije točno  2 tjedna se smjestila u porođajnom kanalu sa glavicom.. Opipala joj je glavicu na tom pregledu, ja otvorena od onda 3cm (poslje me nisu gledali u TA da nešto ne potaknu prije, samo sam dobila 2x dexametazon za pluća), cerviks na 1/3 članka.. osjećam je da je glavom dole.. ne mogu sjediti, a stajanje mi je užasno od težine jer imam osjećaj da će sve ispasti van iz mene.. uz to tu je strašan pritisak na mjehur i zdjelicu pogotovo kad se beba premješta ili udara a nemirna je stalno..  vjerojatno i nešto unutra pritišće, neki živac jer leđa bole a vrtoglavica i slabosti je sve više 😏

A kako se ti osjećaš? Ti si isto već u 35tt 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Jelenko93
    02. Studeni 2021. 15:20

Schinin moram ti reći da si me puno umirila i dala pozitive u mailovima, stvarno si mi sve lijepo objasnila 🥰 Nadam se da će sve ovo zeznuto i negativno kod tebe proći i da će vas obasjat sunce ponovno🤗💪

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

tierra
    02. Studeni 2021. 16:04

Hvala Schinin na uvijek altruisticnim savjetima, samo se ti nama pojadaj. Ako i ne pomognemo sa savjetima, barem je tebi lakse kad izbacis stvari iz sebe. Ja cu onda popit i dalje pokoji magnezijcic i nakon ta dva tjedna :) 
    Miraclebaby mozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
    Taya sjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• nelanr_
    02. Studeni 2021. 16:20

tierra

Hvala Schinin na uvijek altruisticnim savjetima, samo se ti nama pojadaj. Ako i ne pomognemo sa savjetima, barem je tebi lakse kad izbacis stvari iz sebe. Ja cu onda popit i dalje pokoji magnezijcic i nakon ta dva tjedna :)
    Miraclebabymozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
    Tayasjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅

Termin nam je isti dan
    Moja beba je u skroz nekom cudnom polozaju guza mu je izmedju rebara, noge su mu skroz negdje lijevo gdje je debelo crijevo, glava dole, a ruke pojma nemam ni ne osjetim kad pomjera sad samo lupa tu gdje su mu noge i to jednom nogicom gura. Evo GIF ako se uspio upload da vidite kako to izgleda
     https://ibb.co/Fg5BVYk
    ja mislim da je ovo noga e sad nek me neko uputi bolje ako zna

boy 💙🌍

Miraclebaby28
    02. Studeni 2021. 16:39

nelanr_

tierra

Miraclebabymozda onda vise energije sad trosite pa se ne primaju kile. Ja svakak moram manje slatkog papati, a ne mogu prestat :P
    Tayasjecam se da si dobila injekcije za razvoj bebinih pluca, al se ne sjecam da je vec bila tako smjestena beba. Ma sad ce to kod tebe biti sve super kad krene dalje! Ja osjetim da jos nije dolje nego malo lijevo i jos joj noge nisu skroz pod rebrima. Nekako imam osjecaj da cu ja jos i prenjet nakon termina 😅

Termin nam je isti dan
    Moja beba je u skroz nekom cudnom polozaju guza mu je izmedju rebara, noge su mu skroz negdje lijevo gdje je debelo crijevo, glava dole, a ruke pojma nemam ni ne osjetim kad pomjerasad samo lupa tu gdje su mu noge i to jednom nogicom gura. Evo GIF ako se uspio upload da vidite kako to izgleda
    https://ibb.co/Fg5BVYk
    ja mislim da je ovo noga e sad nek me neko uputi bolje ako zna

Haha kak si ga dobro uspjela uhvatit ja kad god pokusavam snimit neda se 🤣 ali da tako i naše  divlje nogice rastezu trbuh 

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

• nelanr_
    02. Studeni 2021. 16:55

Sad sam pola poruka sacuvala na mob da ispratim sta je ko pisao i da fino mogu odg svima 
    Cestitam na pregledima 
    Danas sam odlicna, nakon 3 dana hormonalnog ludila i plakanja 24h i kukanja, oprala skafandere, sutra na redu posteljina i ostalo
    Taya kod tebe nema vise razloga za brigu sad moze da zuri koliko god hoce
    Ana bas mi je zao sto si pala nadam se da ste i ti i beba ok, vjerujem da bebi nije nista ipak su one dobro zasticene, bas sam se nasmijala na ovo sto me nije ostavio da jos odspavam hahaha
    Alexandra uvijek muka sa tim OGTT, valjda uspijes ponovo a mozda moze i bez njega najbolje ce ti doktor reci
    Birdy bas mi je zao zbog te muke sa majstorima nadam se da cete uspjeti pronaci nekog ko ce zavrsiti sve na vrijeme.
    Schinin bas mi je zao sto mali mora kod hirurga :( nadam se da ce se to brzo rijesiti i da sto prije tvoji izadju iz izolacije da mogu rezervisati kartu i mislim da je zaista vrijeme da i ti malo usporis sto se tice posla nece nigdje pobjeci
    Bela slazem se da je najbolje da odes kod privatnika i da ti fino razjasni sve probleme

boy 💙🌍

Bela_le
    02. Studeni 2021. 17:03

Masa super za pregled, Vito je veliki frajer
    Birdy zato smo tu jedne za drugu ❤
    Nelanr super si uspjela uhvatiti

Nego da vas pitam, u svim tim kontrakcijama i tome, dosla je do mene informacija da nes kava moze izazvati konktrakcije i u najmanjim kolicinama, jel zna netka od vas jel to istina? 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.