Pozdrav drage curke,
nikako da sjednem i pročitam sve, pripremam se na odlazak s posla pa pripremam sve šta moram da me ne zivkaju kad odem. :)
LadyD - kupile smo identičnu robicu :)
anameri - Čestitam! Dobro došla Eva! Želim ti brz oporavak. :)
Ja sam isto bila kao nešto bolesna, na kraju se ispostavilo da mi je željezo jako nisko. Sutra sam 25 tjedana i idem na pregled kod gin. :)
Miraclebaby27 e sad. Vrijednost nataste mi je bila 5,4 (povisena je naravno, do 5.1 je ref. vrijednost) i moja dr kaze da ne idem ponovo jer mislim da necu uspjet nego mi dala uputnicu za GUK profil u bolnici.
Sad sam se javila doktorici koja me vodila u bolnici pa cu vidjet sta ona kaze.
Ja sam odradila jedne GUK profile na Vuk Vrhovcu tj mama mi je nosila sve epruvete, a budući da su mi bili dobri nalazi s doktoricom koja me vodi u bolnici sam dogovorila da onda sve dalje profile mogu doma sama raditi - nabavila sam aparatic i kupila trakice. Ipak sam na strogom mirovanju pa da ne šećem gore po bolnici svako malo.

Kako ste vi s ritanjem beba? Ja svoju nekada osjetim, nekada ne... Odmah me panika ulovi, baš volim previše analizirati stvari i napraviti si još goru situaciju.
piba7 vidjet cu sad sta ce mi ona reci. Ja nisam do sad radila GUK profil. A pitala me jesam prebolila Covid pa pretpostavljam da ce me prvo slati na testiranje i onda da cemo dogovorit dan za lezanje. A prosli put kad sam radila OGTT na taste mi je bio 5,8 a ostale vrijednosti u granicama normale. E sad vidjet cemo.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Alexandra nadam se da nećeš morati ponovo jer sigurno je pravo mučenje s tom tekucinom 🤢
Taya to nas naše bebe treniraju ja mislim za ubuduće 😅
LadyD kako točno pripremaš te palačinke za zamrzavanje (možda da i ja nešto probam slozit malo za rezervu)
Tierra ja sam još uvijek(65kg) 14+ kile su stale al trbuh mi je sve veći tak da neznam .. nadam se samo da bebac dobro raste.. 😄
Coffeebean vjeruj do tamo 30 i nekog tjedna već će ti bit dosta tog ritanja 😅 osobito kad u mjehur svom snagom udari 🤣🤣 moj je krenuo od 18og tjedna isto tako smiri se pa se ja kao zabrinem ali ubrzo je nadoknadio.. ali opet ima bebica koje su jednostavno mirnije tako da nema brige.. ☺
Tko je to još u terminu skoro... Birdy woohoo

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Hvala vam cure na podršci, leđa i dalje bole, ležala, sjedila, svejedno, na kraju mi najbolje kad se malo razgibam ali budem mirovala malo više sad dan, dva kako mi je rekao doktor.
Moj gin me poslao na odjel jer je kod njega bila gužva a nije htio da gubim vrijeme ako je nešto jer kaže da je svaki sat bitan
Vaginalete klotrimazol dvije kutije sam dobila, za šest večeri
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
jutro cure 🌻
ja zavrsavam neku tabelu prije nego sto krenemo u bolnicu, a vise mi je dosta i tih tabela, kaze muz da su psihose vec pocele prelazit na mene (procitala sam tonu znansvenih radova na temu psihose i sizofrenije jer nam je to sad projekt)😂 sinoc radila do iza jedan i dosla u krevet - ono sve zauzeto: jedan muz, jedan sin i tri macke 😂😂😂 ja otisla na kauc - u normalnim uvjetima bi bilo ono "polomljena" ledja a ja se bas fino naspavala tamo sa mojim pokvarenim ledjima 😂 mislim da cu sad cesce utec na kauc 😂
Bela sorry nisam upratila sto te muci, nadam se da sto god da je, da nije nista ozbiljno i da ce te dr samo smiriti!
Freya hvala
Slee hvala sto mislis na mene moji su jos u izolaciji, jos su zarazni, sestra i tata su ok, mam je umiruci labud (ali kod nje je bar 90% teatar), nadam se samo da se 'unegative" da mozemo konacno bukirat letove. A sestra je sad na cekanju zbog onog moguceg tumora, dok korona ne prodje....a Tebi i Teeni sretan pad na dvoznamenkaste brojeve 🎉🎉🎉 rucnici su
Mum of four nadam se da jesi vadila i u prijasnjim T a i u ovoj ranije hormone stitnjace jer znaju napravit puno 💩 a lako se rijese ako ima kakav problem. principijelno to spada u obavezne preglede
Jelenas ako se ne sjecas onda je prva curka bila mirnija 😉 moja curka je bila isto dosta aktivna, sin poslije puno mirniji, al Max sve razvaljuje 😂 kazu fetusi spavaju do 17h na dan - kod njega je obratno🙄
CiribiribelaMAre brz oporavak ti zelim
Lorena a kakav mi je nalaz mogao biti nakon ne prospavae noci i svog tog stresa? a ja budala na kvadrat idem jos to radit 🤦♀️ i jos kazem dr da ce sigurno bit pozitivan 🤦♀️ sad samo imam i s tim brigu... kako tvoje mirovanje napreduje?
Lilly hvala

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Alexandra hvala bas mi je zao za ogtt, ali ces morat to 💩 opet popit 🙁 a mogli bi tako fino dat glucosu intavenozno ( i tako te bodu) da se ne mucimo... i sretan 27 tt 🎉🎉🎉
LAdyD hvala
ana hvala i tu sam da pomognem 😃 a za udarac ne brini, bebice su tako fino izolirane u svojim baloncicima, moras se bas potruditi da ih povrijedis
tierra super za dobar pregled🎉🎉🎉 i magnesium ne moras prestati, jer ako bi trudovi krenuli nema tog magnezija koji bih mogli zaustaviti 😃 prije se mg zaista koristio kao tokolitikum, ali nije bas donio resultate kakvi su prizeljkivani tako da su prednosti uzimanja magnezija i nakon 36tt puno vece nego moguce usporavanje poroda (na koji nema uticaj...) osim toga pazi da si dobro hidrirana jer i relativna dehidracija izaziva grceve
Josipa znas kako mi je bilo drago procitat izraz "mudante" 😂😂😂 jbg fali mi SPlit jako
birdy bas mi je zao to sa majstorima, ali ne daj se nervirat a jednom sam cula i drzim se toga da se djeca nee sjecat kako je perfektno kuca bila uredjena ili pospremljena ali ce se sjecat svakog naseg zagrljaja i vremena provedenog s njima❤️ tako da neka kuce a ti se fino koncentriraj na bebicu
jelenko samo ti odmaraj, bit ce to sve dobro 💕 za ledja suosjecam, u istom smo problemu...
masa vito je 😍
miraclebaby prenijet sigurno necu, dr ga hoce najkasnije 10.1 vani (termin 15.1) iako iskreno ne znam koliko bi tih 4-5 dana sad stvarno napravili neku razliku...

👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Tierra od zadnjeg pregleda kod moje dr. u 34tt prije točno 2 tjedna se smjestila u porođajnom kanalu sa glavicom.. Opipala joj je glavicu na tom pregledu, ja otvorena od onda 3cm (poslje me nisu gledali u TA da nešto ne potaknu prije, samo sam dobila 2x dexametazon za pluća), cerviks na 1/3 članka.. osjećam je da je glavom dole.. ne mogu sjediti, a stajanje mi je užasno od težine jer imam osjećaj da će sve ispasti van iz mene.. uz to tu je strašan pritisak na mjehur i zdjelicu pogotovo kad se beba premješta ili udara a nemirna je stalno.. vjerojatno i nešto unutra pritišće, neki živac jer leđa bole a vrtoglavica i slabosti je sve više 😏
A kako se ti osjećaš? Ti si isto već u 35tt 😀
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Schinin moram ti reći da si me puno umirila i dala pozitive u mailovima, stvarno si mi sve lijepo objasnila 🥰 Nadam se da će sve ovo zeznuto i negativno kod tebe proći i da će vas obasjat sunce ponovno🤗💪
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji