Freya jeeeej, ide nam prva torba za rodiliste na pakiranje 🥰
Anemi robica je preslatka i premedena i sve ostalo divno. Odakle je rucnik gore lijevo? (Ak je to rucnik uopce)
Zelena stigla mi je jucer na e-građani obavijest da je uplaceno. Nisam gledala jel sjelo, al trebalo bi danas.

👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Anemi kako sladak ulov robice.. 😍 gdje si kupila ove slatke stvari? Dođe mi želja da ja još nešto kupim.. 🙃
Freya bravo za super shoping.. 😀 samo spakiraj, neka čeka spremno.. nikad ne znaš kad će curka odlučiti izaći 😘 moje stvari su isto spremne.. i baš me suprug nagovorio da sve pripremim, jer on nebi rado spremao stvari za bolnicu.. prošli put je bio na mukama.. sve krivo spakirao.. 🙉
Zelena još nisu sjele komplikacije.. ja mislim da će sutra ipak..
---
Ja se polako spremam za pregled.. nakon tuširanja i depiliranja mi je došlo užasno slabo.. nadam se da ću izdržati kod dr. pa da kasnije legnem..
---
Jagodica bravo za super pregled i miome da ne rastu.. 😀 i baš mi je drago da je mogao suprug sa tobom pa da vidi bebu.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Freya mi smo bas blizu sa tt a ja jos nisam nista spakovala ni oprala svi mi govore rano je ne zuri al kad vidim kako se svi vec uveliko pakuju mislim da je vrijeme da se pomjerim sa 0. Mene vec panika drma da nista necu stici , a muz samo ponavlja gdje zuris 🤦, nista sutra cu bar robicu oprati da nesto imam spremno🙂

boy 💙🌍
Meni jos nisu sjele komplikacije, ali nekako ih nisam jos ni ocekivala danas, bas kasno sjedaju :/
Cure koje su vec kupile dosta toga za bebu: koji set za njegu i higijenu preporucate? Neki koji sadrzi i toplomjer i aspirator za nosic i sve drugo vazno a da nije bas najskuplji ikad? 😄
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Ja sam pikirala u bipi onaj chicco četku za tjemenicu, mekanu i to sam kupila baš sa naumom a ostalo još ne znam😅 Toplomjer za vodu, aspirator ću od sestre dobit za prvu ruku pa ću vidjet, a toplomjer za bebu ću kupit u ljekarni neki
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Taya, Tierra, i Ana, stvari s prve slike, uključujući i ručnik mi je mama uzela u areni u BluKids (mislim da se tako nešto zove, nismo iz ZG pa nisam nikad prije čula za taj dućan)
A druga slika sam naručila online iz Bubamare 😊
Zelena, meni su evo sjele komplikacije jutros 🤗🤗🤗

29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Jagodica ja sam uzela ovaj kit, ovdje ga dosta uzimaju I hvale https://ibb.co/qsBtz4v

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Cure, od danas do 18.11.imate na bazzar.hr sajam beba i trudnica pa tamo imate i te setove za njegu na akcijama. Ja ću si izdajalicu uzeti jer je na 20% popusta. 🤗
Taya, sretno na pregledu, baš me zanima koliko je tvoja curica narasla 💗 ma da, nekako ću bit sigurnija kad se spakiram, pa lako onda nadodam šta fali.
nelanr_- ja nisam još robicu ni počela prati, oprala sam navlaku od madraca i navlake od kolica. Al to budem brzo 🤗 počni se polako spremati, ipak se bliže ti visoki tjedni hehe :)

Lucija 16.12.2021.💗
Jagodica, bravo za super pregled i što miomi nisu narasli više...☺️ Javi kad je idući pregled 🤰
Anemi- robica je preeeslatka ❤️🤭

Lucija 16.12.2021.💗
Prenosimo info iz jedne Mama grupe:
"Drage mame.. 😊
Evo samo da vas obavijestim, ako slučajno ima netko da ne zna.
Kada budete išle praviti djetetu osobnu, trebate napomenuti da je za bebu i da je to prva osobna. Oslobođeni ste svih troškova treba vam samo slika i rodni list. 😊"

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji