Jelenas oprosti sad skuzim da sam se nekako iskalila sa svojim nervozama, zelim ti da uspijes izgurati sve i pokusati se smiriti ☺️ U tebe smo i svaka cast na hendlanju svega 🙏
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Aurora puno ti hvala! Skicnit cu i te druge dvije stranice, nisam ni znala za njih 😊 Nadam se da ce clan obitelji biti dobro 💗
Slee bas mi je drago da je sve dobro, sad ti i bebica dalje dan po dan u nove pobjede!
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Slee jao, pa super vijesti! Uživaj na kauču ❤️ Slažem se za laganini tempo barem do pregleda no barem više nemaš stres oko hodanja po kući dal će nešto strašno biti!
Birdy ma nemoj se ispričavati! Zapravo baš mi je lakše kad znam da nisam jedina 😂 Svjesna sam da je ova situacija stvarno izvanredna i da joj se nazire kraj za 6 dana, no u nekim momentima sam stvarno preživčana. Ja inače volim da u danu imam vremena kad sam sama, a sad to nemam već 4 dana pa mi baš teško pada. Vjerojatno hormoni još i odmažu.
U svakom slučaju, digla bi spomenik samohranim majkama!!!
Niš cure, čestitam svima na super pregledima! Idem sad još izbedinat psa, mala je zaspala i onda idem pod jedan topli tuš i probat ću nekak sama sebe malo izmasirat po vratu 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala na lijepoj dobrodoslici, veselim se druzenju s vama 💕
Ultrazvuk imam 26.10., a pregled kod svojeg doktora 28.10...
🧔 30
🙎♀️ 26
👶 13. 12. 2021. 11.50h 💝
Ivana dobrodošla 😘
Slee drago mi je da si doma.. 😀
Hvala vam svima cure.. izdržati ću ja još malo.. 🧡
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Anemi robica je preslatka! Baš mj se sviđa onaj džemperic.
Taya nadam se da će bebica pričekati još malo i da ćeš čim prije dobiti injekciju. Super sta je bebica dobro❤ Joj baš si me nekako uzmrdala… blizu smo sa datumom…ko da sam tek sad svjesna da su to već „ozbiljni datumi" i da je vrijeme da spakiram torbu.
Jelenas izdrži. Teško je sama ali misli i na bebu😇
Ivana dobrodošla!
Još jedna info za rodilište Rijeka...tate mogu prisustvovati uz covid potvrdu. Šta znači da ako nisu preboljeli ili nisu cijepljeni moraju se testirati… tako da treba sve istempirati…neka mama pričekati s trudovima da tata nađe gdje se može hitno testirati. Na hitnoj ga neće testirati. (malo karikiram ali tako je nažalost ).
Slee drago mi je da je sve ok i da si doma. Mali koristi bubreg kao jastuk😅
💙👶 07.12.
Taya znamo da si prva na listi ali kud zuris 🤣🤣 salim se naravno... bebica je velika I neda joj se više cekati hoce se doc mazit I pazit ... e sad usporite tempo I da izguras ipak još malo u komadu..
Slee neka je sve dobro, puunoo puunoo vode sad treba piti
Ivana dobrodosla,isti dan kad I ja imaš termin 🥰
Mene počela opet glad po noci budit tak mi je bilo tamo oko 10 tjedna pa do negdje 17,18 I sad opet pocelo 🙈🙈
To je pisao o losem raspolozenju, onda nisam jedina I u tome... stalno me neka nervoza drzi .. Al ajde drzimo se ❤
🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Jagodica, Danchy, Upitnica cestitam na dobrim pregledima
Taya maleckoj se zuri van upoznati mamu i tatu, drzin fige da sto duze izdrzite u komadu 🤞
Ivana2007 dobrodosla
Slee drago mi je da ste doma i da ne moras vise strogo mirovat 😁, divni ste
Meni su danas krenula predavanja pa se nisam stigla ni okrenuti, a dan vec gotov.. nego od toliko sjedenja, cijelo poslijepodne kontrakcije i pritisak dolje, a i cini mi se da mi je malisa nesto zdrmao s misicima iznad maternice, s desne strane, nateklo i pece, kontaktirala sad prijateljicu koja je fizioterapeut da dode pogledati da nije dijastaza, bas ovu trudnocu beba testira dokle ide moje tijelo 🙄
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee, joooj baš mi je drago da si doma, da odmaraš i da si bolje 🎉🎉🤗
Upitnica_st, bravo za pregled i bebicu 💗
Mene veseli sutrašnji pregled jedino me strah da nisam dobila puno kila jer me u zadnje vrijeme pere želja za slatkiiiiim, ne mogu izdržati haha 🤣🤣🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Evo nas iz zg, sve bilo super i lijepo, cura stalno mlati rukama oko glave i udarala me nogama cijelo vrijeme 🤣 I pustio je srčeko da tata čuje🥰
Evo slikice https://ibb.co/mqtgRZK
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji