Držite fige da me ne zajebe temperatura🤞🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Evo da se i ja javim sa pregleda,tek sad vidim da nisam prijavila da je danas.
Prvi ctg,sve super. Bebica cca 1200g,još nije glavicom na dolje,ali za to ima još vremena.
Brine me ova povišena temperatura od jučer , ide do 39°. Zasad pomaže lupocet,ali se ponovno vrati nakon 5-6h. Nisam se uspjela popiskiti u casicu,pa to nismo provjerili.
Idući pregled 3.11.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Miraclebaby - i ja sam skicala taj, cini se ok, super da znam da ga i drugi hvale!
Freya - zaboravih napisati, iduci pregled mi je 15.11. 😀
Jelenko - sretnoooo! 😀
- MM 33, ja 32
- rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
- rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3
Jelenko sretno 😀
Danchy bravo za bebicu.. i nadam se da ćeš što prije ozdraviti 🙂
---
Evo i moj pregled završio.. zadnji kod doktorice.. poslala i naručila me hitno za 21. u TA na CTG i da dobijem injekciju za sazrijevanje bebinih pluća. Pošto je to najraniji datum sutra moram zvati da li me mogu prije primiti zbog injekcije.. Naime ja sam vam 3cm otvorena, cerviks smekšan 1/3 članka, a bebina glava je već u porođajnom kanalu prohodna i lako se napipa 🙊
beba je super.. ima nam 2432 grama i 44 cm je duga.. protoci, plodna voda i sve ostalo je super. Moram strogo mirovati a veli da ću možda i početi smedariti ili krvariti.. danas mi je uzet i bris za streptokok.. i dobila sam papire za porodiljni.. pa još i to moram riješiti.. slikicu nemam jer bebu nije bilo moguće slikati jer se glavom zabila u kanal 😏 samo se nadam da ću izdržati do 37tt.. 🤞
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jelenko sretno 😀
—
Evo i moj pregled završio.. zadnji kod doktorice.. poslala i naručila me hitno za 21. u TA na CTG i da dobijem injekciju za sazrijevanje bebinih pluća. Pošto je to najraniji datum sutra moram zvati da li me mogu prije primiti zbog injekcije.. Naime ja sam vam 3cm otvorena, cerviks smekšan 1/3 članka, a bebina glava je već u porođajnom kanalu prohodna i lako se napipa 🙊
beba je super.. ima nam 2432 grama i 44 cm je duga.. protoci, plodna voda i sve ostalo je super. Moram strogo mirovati a veli da ću možda i početi smedariti ili krvariti.. danas mi je uzet i bris za streptokok.. i dobila sam papire za porodiljni.. pa još i to moram riješiti.. slikicu nemam jer bebu nije bilo moguće slikati jer se glavom zabila u kanal 😏 samo se nadam da ću izdržati do 37tt.. 🤞
Drzimo fige da izdrzis 37 tjedana i da ces sto prije dobiti injekciju za pluca. Ne znam zasto te nije poslala hitno u bolnicu, s obzirom na takav nalaz. Sigurno bude sve ok, ali ipak je bolje da se beba jos malo zadrzi ❤
Jelenko sretno 😀
—
Ajmeee nemoj zezati da se malecka već spustila 👀
Nadam se da ćete izdržati što duže ❤️
Jesi ti imala feeling da se otvaraš ili?
Mene strah da se ne otvaram, ova moja mene pregledava svake prijestupne 🤦
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, od danas do 18.11.imate na bazzar.hr sajam beba i trudnica pa tamo imate i te setove za njegu na akcijama. Ja ću si izdajalicu uzeti jer je na 20% popusta. 🤗
Taya, sretno na pregledu, baš me zanima koliko je tvoja curica narasla 💗 ma da, nekako ću bit sigurnija kad se spakiram, pa lako onda nadodam šta fali.
nelanr_-ja nisam još robicu ni počela prati, oprala sam navlaku od madraca i navlake od kolica. Al to budem brzo 🤗 počni se polako spremati, ipak se bliže ti visoki tjedni hehe :)
Prosli tjedan je avent rucna izdajalica u bipi bila 280kn, na 30% pa ako si namjeravala tu kupiti, povoljnija je u Bipi.
Jelenko93 cetka ti bas i ne koristi za tjemenicu. Meni je najvise pomogao mali chicco cesalj iz bubamare. Najprije bi utrljala baby ulje i onda nakon par minuta prosla s tim cesljem i sve bi skinulo.
Ja sam oprala svu robicu i dobar dio ispeglala, ali imam jos tog. Nadam se da cu ovaj tjedan zavrsiti pa cu onda torbu spremiti.
Cure, od danas do 18.11.imate na bazzar.hr sajam beba i trudnica pa tamo imate i te setove za njegu na akcijama. Ja ću si izdajalicu uzeti jer je na 20% popusta. 🤗
Taya, sretno na pregledu, baš me zanima koliko je tvoja curica narasla 💗 ma da, nekako ću bit sigurnija kad se spakiram, pa lako onda nadodam šta fali.
nelanr_-ja nisam još robicu ni počela prati, oprala sam navlaku od madraca i navlake od kolica. Al to budem brzo 🤗 počni se polako spremati, ipak se bliže ti visoki tjedni hehe :)
Prosli tjedan je avent rucna izdajalica u bipi bila 280kn, na 30% pa ako si namjeravala tu kupiti, povoljnija je u Bipi.
Jelenko93 cetka ti bas i ne koristi za tjemenicu. Meni je najvise pomogao mali chicco cesalj iz bubamare. Najprije bi utrljala baby ulje i onda nakon par minuta prosla s tim cesljem i sve bi skinulo.
Ja sam oprala svu robicu i dobar dio ispeglala, ali imam jos tog. Nadam se da cu ovaj tjedan zavrsiti pa cu onda torbu spremiti.
Hvala ti na obavijesti, ali ja ciljam električnu aventovu 🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Djevojke nisam se uspjela danas javiti, mala je danas malo zahtjevnija 😂
Jagodica čestitam na dobrom pregledu, a ostalim djevojkama danas sretno
Lorena I Alexandra super za prstenove
Drago mi je što se djevojke polahko vraćaju kući
Mene čini mi se muči nizak pritisak, tako mi se odjednom obori i glava me zaboli ne znam šta da radim, tečnosti pijem koliko stignem iskreno, ujutro sebi u bokal naspem i to pijem dok mala ne zaspi jer mi je malo nezgodno da njom silaziti do kuhinje niz stepenice. Još me danas nešto u nozi uhvatilo, baš me boli kad se oslonim na nju. Eto malo sam vam se požalila
Ma no češalj sam i mislila🙈 Onaj mekani 😅
A šta kažu za temperaturu, jel te boli grlo, glava ili nešto? Ja imam osjećaj u glavi da ću se razbolit sva mi je teška🙄 Ako se razbolim onda neću moći bi na pregled u četvrtak u petrovu 🤔
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji