Hvala vam cure.. do pred 20 dana je bilo sve super.. zatvorena ali je i onda bila već nisko.. a dosta sam i bila na nogama jer sam se pripremala sa stvarima, sobicom i još smo imali radove..pa nisam odmarala..sad ću samo noge u zrak..pa da izdržimo barem još malo.. 😀 možda zadnjih tjedan sam počela dobivati grčeve i pritisak na mjehur.. sutra rano zovem ako me mogu primiti prije četvrtka zbog injekcije i da vidimo ctg. Ali bitno mi je da beba super napreduje i da je sve ostalo u redu..
Držim fige da ste što duže 2u1 🤗❤️ barem do 37.tjedna kad si u terminu :) bit će to sve okej 💋 odmaraj i noge u zrak 🥰
Masa, ja sam se odlučila za Aventovu izdajalicu i to električnu pa ćemo vidjeti :)
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav zene ☺️
Mala, suprug i ja smo oko pola 6 zaspali i evo maloprije se probudili. Malecka je opet nastavila dalje, nadam se da ce prespavati noc jer nas i sutra ceka rano ustajanje, ona kod svekrve na cuvanje, nas dvoje na posao.
Slee nadam se da ces uskoro kuci 🤞
Jagodica i danchy cestitam na dobrim pregledima.
Jelenko sretno na pregledu!
Taya drzim fige da sto duze izdržite u komadu, slazem se s aurorom, malenoj se izgleda svidjela sobica pa zeli sto prije van 😁
Aurora nadam se da ce clanovi tvoje porodice biti dobro.
Ivana dobrodosla 😊
Taya evo sad u bolnici je bila cura koja je isto dosla u 34tt otvorena 3 cm i evo je sutra ide na carski na kraju u 39tt. Drzim fige da izdrzite jos malo, iako beba je vec velika i sad sam u bolnici naucila da se doktori uopce toliko ne uzrujavaju ako beba predje 2 kile. Sve ce biti dobro, samo nove u zrak i miruj sto vise mozes!
—
Ja sam dosla domaaaa 🥳🥳🥳🥳🥳 Nalazi briseva i urinokulture super, ne otvaram se sto je super, cerviks nismo mjerili, ali vise se oko njega toliko ne opterecujem jer su mi svi doktori rekli da dok je iznad tri da je super. Beba super! Jedino malo eritrocita u urinu - zakljucak - beba zalegla na bubreg! Mali me zajeee**** od samog starta. Ugl sumnjaju na pijesak + pritisak od malog koji stisne te kanale pa to boli jos jace. Bol je fakat jaka i dalje. Dobila spazmex i normabel po potrebi, puno tekucine da to ispisam sto prije. I oni nisu za to da mirujem strogo. Ali ja cu ipak laganini do iduceg pregleda koji je iduci petak. I daaa, odobrili su mi heparin preko hzzo-a i povecali dozu pa sam presretna zbog toga!
Iskustvo u bolnici mi je zapravo bilo bas pozitivno.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
https://ibb.co/PNZmjh7 Pozdrav od nas dvoje napokon u kucnom izdanju 💙
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ajme Slee kako mi je drago da je sve dobro! 🥰🎉🎉 Doma neka te paze i maze i dalje, vjerujem da ti je ovo ogromno olaksanje 🤗💞 I drago mi je za heparin da je napokon uspjelo, sad ces dosta ustediti pa bi mogao pasti neki soping za bebu 🤭
Teeny hvala ti na lijepim zeljama, treba se uvijek nadati najboljem ❤❤
Ana_88 evo broj 0981318234. Mozes se javiti na viber i dobit ces i slikice i sve se mozete dogovoriti. Ako ga nemas vec cete se nekako snaci 👌
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
I da, cure iz Ri - bila sam u Rijeci. Sad je sve na 5. katu, na 4. se samo radja. Znaci s nama su cure u sobi bile i one koje su inducirane i one koje su bile na cuvanju trudnoce. Gore se prate na ctg-u i pregledavaju i kad krenu jaki bolovi spustaju ih na 4. kat u radjaonu. Na petom nema posjeta. Ali sestre su stvarnooo sve super, doktori odlicni, vlada jedna pozitivna atmosfera i bas sad jedva cekam da za 3-3 i pol mjeseca dodjem tamo po svog malog 💙
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee drago mi je da je sve dobro kod tebe ♥️
Ivana dobrodošla u trudnu veselu družinu 🌸
Taya kod tebe se ozbiljno zahuktava, želim ti ipak da bebica još malo ostane u bušici još uvijek joj je tu najljepše ☺️🙏.
Aurora želim ozdravljenje članu tvoje obitelji 🙏
Jelenas držim 🤞🏻 da ubrzo dođe sve na svoje, nije ti lako niti najmanje 🌸🍀
Kod mene burno pred sutrašnji pregled, ne znam kako ću večeras spavati od brige, uzbuđenja, koktel emocija.
Taya kako sam u tvojim tjednima bas si me iznenadila, drzim fige da uspijete izdrzati cim duze 💕 i da dobijes prije cetvrtka termin! 🙏
uhh sad definitivno spremanje torbe krece - ja uzela spavacice na kraju u CA jer sam ih probala i tako mi je bilo najdraze..imaju kopcanje naprijed..
Slee odlicne vijesti! Drago mi je da je sve ispalo dobro i da su ti odobrili lijek 💕
Ivana2007 dobro nam dosle cure 😇
Jelenas i ja ful nervozna zadnje dane, placem na sve, vracaju mi se bas hormoni od pocetka 😨
Nervira me kuhanje, saginjanje, majstori svi po redu.. muz radi a ja doma sve cekam i provjeravam i nadgledam i kuham kave i dosta mi vise 😥
Danchy super za pregled i brzo ozdravi 🤞
Zelena evo sad nedavno sjele na zabi tek 😏 i ja sam ove iscekivala bome, isto tako ne mogu se naviknuti placa uvijek 1.u mjesecu, a kredit i master 10.i15. 😢 i svaki mjesec u zaostatak ulazim i jedva kraj s krajem
*sutra imam uzv jer mi nisu imali u termin kada i pregled preksutra 😏 tako da sam vec u neizvjesnosti
Sretno svima cure 😇
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Aurora daa, taj heparin i niska doza me bas mucila, a sad ce biti i financijski lakse! Nadam se da ce tvoj clan obitelji biti dobro 💗
Anemi ja nekad mislim da si ti ja kako slican ukus imamo u robici i tim stvarima 😂
Bea drzi se, nije lako prije pregleda, ali vjerujem da je sve dobro!
Piba evo ja sad nakon ovog iskustva mogu reci da bolovi ne moraju nizno znaciti nesto lose. Naravno da se treba provjeriti, ali evo, ja sam primjer da ti menstrualni grcevi svakodnevni i to dosta jaki ne moraju znaciti otvaranje.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jao, cijelo popodne hvatam zaostatke nakon posla čitala pa zaspala pa čitala pa pregled. 😁
-
Puno vijesti, super za sve preglede i izlaske iz bolnice! Sretno Taya, bit će to dobro, na kraju možda i preneseš. Slažem se da se bebi svidio kutak kao i nama svima 😂
-
Ja s pregleda. Beba je na zadak al jos je dosta vremena za okrenut se. Malo je veca za ove tjedne, cca 700g, sve ok. Cerviks zatvoren, T oblika, 4cm (znači da drugi put ne letim sa zahoda prije nego završim posao, samo sam se zabrinula 😂). Dobila sam preporuku za Globifer forte željezo jer mi je malo sniženo.
-
Idući pregled 15.11.
33👩❤️👨32
Sortiraj odgovore
Najstariji