I ja sam nema davno pokupila taj paketić kad sam išla u kupovinu😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Masa ja sam rodila davno (ne u ri) al vidim da se nije puno promijenilo do danas osim nesto postrozilo radi corone. Kod nas je situacija bila sljedeca : u predradaonu nisu pustali pratnju al bi nazvali muza cim bi zenu prebacivali u radaonu. Ja sam dosla u bolnicu sa trudovima na minutu al otvorena tek 5-6prstiju i vodenjak nije pukao sam. Stavili su me direkt u radaonu na drip tako da je muz odmah ostao samnom.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mum of fourda ali koliko moras bit otvoren da te smjeste u radaonu?
Cure koje su izgubile bebice drzite se, ja sam imala jedan rani spontani pa mi je bilo tesko a mogu si mislit kako je vama koje ste ranije izgubile svoje bebice ❤️
Kile meneee to toliko brine pokvarila sam se vaga i isla sam se vagat kod mame kad ono +4 kg u tjedan dana 😱😱😱 prestrasno nisam nista posebno vise pojela i bas sam u šoku i muči me to strašno 😢 neznam dali je sigurno za bebu malo smanjit hrane hahaha
S prvom sam dosla 6 ,a drugom 4.. s drugom sam bila u predradjaoni jer su moji trudovi stali i tamo sam provela noc. Ujutro sam odlučila da cu uzet drip. Pripremili me (klistir,vadili krv,pukli vodenjak) i odmah smjestili u radjaonu. Tako da cim krene porod bili trudovi ili puknuce vodenjaka ides u radjaonu.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Jutro okruglice. Mi smo jutros obavile vađenje krvi za krvu sliku, zeljezo i to. Pa smo u Bipi nesto kupile i pokupile Bipo paketic.
Ovo je sadrzajhttps://ibb.co/tHSPmPG
- chicco dva jastucica za prsa - tog stvarno svaki brend ima svoje i nemam pojma koje su razlike 🤔
- pampers baby vlazne maramice x12 - posluzit ce
- lo&la silikonski sisaci 0+ - nemam pojma sto cu s tim, pretpostavljam da treba imat bocicu od istog brenda a na taj trik me nece dobit :P
- jar 3x kapsule za pranje suđa - nemam perilicu pa je bespotrebno
- frosch mali detergent za suđe - ovo je super jer sam zaboravila da bi i to trebalo nabavit
- sudocrem mini pakiranje - isto je sadrzavao i dm paketic, super
- oral b pasta za zube, cini mi se full size - testirat cemo
- pampers dvije pelene u velicini 4 - ovo cu vjerojatno negdje izgubit dok beba ne dode do velicine 4 :)
- prekrasna mekana toaletna torbica
Svebu svemu, super paketic o vecina stvari su korisne. Ali bila bi super i samo torbica da se dobije jer zove na mazenje 😊
Jel se to moras negdje registrirat za paketic ili samo pitas u bipi? Ja idem sigurno jednom tjednom i nitko mi nije spomenuo
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Mora se potrošit 150 kn na proizvode za bebe i onda se dobije paketić i moraš bit član bipo kluba☺️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Cure sretno danas na pregledu 🤗
A curama koje su u prošlosti izgubile bebu šaljem puno ljubavi i podrške. Ne želim uopće zamisljati tu bol 🥺
Bela i ja sam užasno razočarana izborom za deckica po dućanima. Udes unutra i budu tri police krcate robice za curice i onda jedan mali kut za dečke 😳
Jelenas, juče je bio 17. I ja sam u svojoj glavi isto računala ulazak u 6.tj mjesec 😂
Nelanr, zvijezdice se i meni pojave kad mi padne tlak. Samo sidnem, odmorim i pijem vode i onda prođe ☺️
29👫🏻34
Termin 👶🏻💙 17.2.2022
Jutro okruglice. Mi smo jutros obavile vađenje krvi za krvu sliku, zeljezo i to. Pa smo u Bipi nesto kupile i pokupile Bipo paketic.
Ovo je sadrzajhttps://ibb.co/tHSPmPG
- chicco dva jastucica za prsa - tog stvarno svaki brend ima svoje i nemam pojma koje su razlike 🤔
- pampers baby vlazne maramice x12 - posluzit ce
- lo&la silikonski sisaci 0+ - nemam pojma sto cu s tim, pretpostavljam da treba imat bocicu od istog brenda a na taj trik me nece dobit :P
- jar 3x kapsule za pranje suđa - nemam perilicu pa je bespotrebno
- frosch mali detergent za suđe - ovo je super jer sam zaboravila da bi i to trebalo nabavit
- sudocrem mini pakiranje - isto je sadrzavao i dm paketic, super
- oral b pasta za zube, cini mi se full size - testirat cemo
- pampers dvije pelene u velicini 4 - ovo cu vjerojatno negdje izgubit dok beba ne dode do velicine 4 :)
- prekrasna mekana toaletna torbica
Svebu svemu, super paketic o vecina stvari su korisne. Ali bila bi super i samo torbica da se dobije jer zove na mazenje 😊
Jel se to moras negdje registrirat za paketic ili samo pitas u bipi? Ja idem sigurno jednom tjednom i nitko mi nije spomenuo
Ovo sto je Jelenko napisala + samo za nove clanove bipo kluba od 1.10.
Vidi na njihovim stranicama, vjerujem da pise sve
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nije los taj bipin paket, mora cu i ja preuzet :).
Sto se tice zvjezdica i meni je to prilicno poznato (najvise prvih mjeseci trudnoce). Kod mene se javi ugl zbog niskog tlaka, kad moram negdje disat pod maskom u zatvorenom (i ako je vruce). Evo sad mi je u krvi pokazalo nisku razinu zeljeza, a evo po internetu stoji da i on moze bi uzrok za umor, slabost i vrtoglavicu. Uglavnom spas mi je kad sjednem, uz bocu vode i nesto za mahanje dobro dodje. Zadnji put na trudnickom tecaju mi triput doslo tako slabo, morale su me mahat, drugim trudnicama nista…mislim da cu se u radjaoni onesvijestit par puta. 😄
Mateo 30.11.21
Freya pomakla sam datum pregleda na ponedjeljak popodne. Dakle brišemo 21.10., novi datum je 25.10. kod socijalnog i 4.11. kod privatnog. Thanks!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Freya pomakla sam datum pregleda na ponedjeljak popodne. Dakle brišemo 21.10., novi datum je 25.10. kod socijalnog i 4.11. kod privatnog. Thanks!
Može, ispravila sam 💪🤰
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji