Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    18. Listopad 2021. 08:19

Dobro jutro cure! 
    Meni je žgaravica mislim najgora trudnička tegoba (sva nesreća u tom!) i najviše mi pomaže voda, žvake i Reflustat kad baš nemrem više. Rennie nisam probala, ali imat ću baš u vidu! 
    Sretno svima danas na pregledima, javite se! 
    Taya imaš li ti već pregled u bolnici ili to tek za 2-3 tjedna? 
    Ne mogu vjerovati da ćemo uskoro dočekati prvu bebicu, baš sam uzbuđena!! ❤️ 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

jelenas
    18. Listopad 2021. 08:21

Btw, ako je meni termin 18.2., a danas je 18.10. znači li to ulazak u 6.mj? 😂 Znam da je po onim tablicama od 23tt što mi je u petak, no ovo mi je zapravo malo logičnije 😂

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

aurora12
    18. Listopad 2021. 08:38

jelenas

Btw, ako je meni termin 18.2., a danas je 18.10. znači li to ulazak u 6.mj? 😂 Znam da je po onim tablicama od 23tt što mi je u petak, no ovo mi je zapravo malo logičnije 😂

Po tablicama je pravilnije jer se trudnoca broji u tjednima a mjeseci nemaju isti broj tjedana. Ali slobodno ti racunaj da si punih 5, ionako bi tako nekome rekla da te pita jer svi tako racunaju ako nisu trudni hahahaha 😁 Meni je lakse reci termin jer sam npr. prosli tjedan po apl. na punih 7 mjeseci a ne mogu tako govoriti drugima jer im nece biti jasno kako to nije 3.11. ako mi je termin 3.1. tako da je za javnost 6 ipo 🤣 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Maša🤰🏼
    18. Listopad 2021. 09:00

Jutro cure :) 
    Sretno na pregledima danas ❤️
    Ja si stalno razmisljam rodiliste u RIJECI nema predradaonu, nego samo sobe ( u kojima nisu dozvoljene posjete) i radaonu ( u kojoj smije bit muz) pa meni sad nije jasno dali to znaci da muz moze doc tek na sam cin izgona ili te oni odmah stave u radaonu? Dali netko ima info? Cula sam da treba samo brzi test za pratnju :) vjerovatno ce se to sve mjenjat dok ja dodem na red ali cisti ako netko ima info 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mum of four
    18. Listopad 2021. 09:07

Maša🥰🤰🏼

Jutro cure :)
    Sretno na pregledima danas ❤️
    Ja si stalno razmisljam rodiliste u RIJECI nema predradaonu, nego samo sobe ( u kojima nisu dozvoljene posjete) i radaonu ( u kojoj smije bit muz) pa meni sad nije jasno dali to znaci da muz moze doc tek na sam cin izgona ili te oni odmah stave u radaonu? Dali netko ima info? Cula sam da treba samo brzi test za pratnju :) vjerovatno ce se to sve mjenjat dok ja dodem na red ali cisti ako netko ima info 🤔

U Rijeci ima predradjaona,al tamo ne pustaju muzeve,moj je dosao kad su me smjestili u radjaonu,i bio samnom cijelo vrijeme. Sad sa zadnjim porodom sam odmah isla u radajonu jer sam vec bila dosta otvorena

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Beaa
    18. Listopad 2021. 09:10

Jutro cure, hvala svima na riječima podrške i razumijevanja. Šaljem veliki zagrljaj sestrama po gubitku koje su morale ići istim putem, nažalost. 
    Jelenas ja sam danas punih 22t i moja app mi kaže da sam ušla u 6-ti mjesec 🤷🏻‍♀️. 
    Josipa sretno sa ogtt, biće to sve super. 
    Ostalim curama koje imaju pregled želim lijepe vijesti 🍀. 
    Ostatku ekipe želim lijep jesenji dan ♥️

• nelanr_
    18. Listopad 2021. 09:16

Svim vama sto ste izgubile bebe to su sad vasi mali andjelcici i cuvaju vas, ne mogu ni da zamislim kolika je to bol ❤️🙏
    zgaravica bolna tacka od pocetka trudnoce upravo tako kako je Meaa. opisala i sinoc me je probudila  vode preko noci popijem dosta i rennie al cu preci na reduflex da vidim da li je on bolji
    gospodarice prstenova drago mi je da ste izasle i da ste bolje ❤️
    _
    da li se nekom desavalo da vidi zvjezdice? juce dok sam pravila rucak okrenem se ucini mi se da sam musicu vidjela kad ispred ociju kao sljokice padaju ko snijeg 2-3 min vise se nije ponavljalo al dovoljno da me isprepada?

boy 💙🌍

Taya_
    18. Listopad 2021. 09:19

jelenas

Dobro jutro cure!
    Meni je žgaravica mislim najgora trudnička tegoba (sva nesreća u tom!) i najviše mi pomaže voda, žvake i Reflustat kad baš nemrem više. Rennie nisam probala, ali imat ću baš u vidu!
    Sretno svima danas na pregledima, javite se!
    Taya imaš li ti već pregled u bolnici ili to tek za 2-3 tjedna?
    Ne mogu vjerovati da ćemo uskoro dočekati prvu bebicu, baš sam uzbuđena!! ❤️

Još uvijek sam kod svoje doktorice.. 😀 danas ću vidjeti kamo će me dalje slati.. 😀

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Jelenko93
    18. Listopad 2021. 09:27

Jutro cure🤗
    Ja se probudila sa pečenjem grla i baš mi je crveno, bit će dobro ako mi se ne upale krajnici jer onda završim na gadnim antibioticima i sa visokom temperaturom, oduvijek imam problema sa tim🙄🙄
    Baš me to sad iznerviralo, nikako mi ne treba to sad, ne želim još antibiotike trpat u sebe 😒
    Sretno svima danas na pregledima, ja navečer imam 4D pa se javim kad stignemo iz zg, baš sam uzbuđena što muž može samnom a zapravo to je zbog njega ja inače nebi išla😅

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

aurora12
    18. Listopad 2021. 09:31

Nela meni se to prije par dana dogodilo kad sam prelazila cestu, odjednom su mi se samo pojavile crne tockice. Mislim da je i to povezano s vrtoglavicama i nesvjesticama u 3. tromjescjecju pa se treba pripaziti. Prije tjedan, dva mi se uz te tockice malo zavrtilo u glavi ali brzo je proslo. Pad u nesvijest vjerojatno zapocne tako pa me malo strah, bas je ruzan osjecaj :/

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.