Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bumbasor
    18. Listopad 2021. 09:37

Jutro uz fini ness🥰
    Malo listam bazzar...nista posebno, odnosno vecinu imam pa mozda uzmem neke gluposti reda radi da se druzim sa dostavljacem😝

Sretno danas svima na pregledima❣ 

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• XOXO
    18. Listopad 2021. 09:41

Lori super da uspijes provest vikend u prirodi dok je jos lijepo vrijeme. Sto se shopinga tice ja sam planirala neke vece stvari mozda hvatati na online sajmu beba u 11mj. A robicu tamo na popustima pocetkom 1.mj. Nekako gledam da do kraja 2.mj imam jos ipak dosta vremena pa da tako nekako rasporedim.
    Mamice malih andela zao mi je bas svaki put cuti takve price. Ja sam proslu bebicu izgubila u 16tt. Bilo je dosta tesko sve to proci i nastavit dalje. Iskreno mislim da tako nesto nikad ne mozes do kraja preboljeti uvijek ostaje dio tebe. Al ja sam pokusala iz tog iskustva izvuc neku extra snagu. Radi prvorodenog, muza i obitelji nisam se dala pasti. Okrenula sam to u neku svoju snagu. Da se sjetim sjetim se cesto, nemam problem pricati o tome (mozda mi je i to olaksalo jer sam dosta pricala o cijelom tom dogadaju) iako naravno biram s kim pricam a s kim ne o tome. Ima ljudi koji to ne mogu cuti pa na kraju ispada da ja tjesim njih, ima ljudi koji su uvijek najpametniji pa znaju bolje od mene sta sam prosla, a ima ljudi koji stvarno iskreno poslusaju nakon postavljenih pitanja. Slazem se da bi se o ovakvim stvarima trebalo puno vise pricati. Mislim da bi pomoglo drugim zenama koje to prolaze da se ne osjecaju same. Uglavnom zeljela sam reci da ne treba pokusat zatomit i zaboravit al sigurna sam da vam daje novu jacu snagu za ic dalje.
    _____
    Sretno svima na danasnjim pregledima ❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

MissBlue
    18. Listopad 2021. 09:43

Sretno na pregledima danas. 🥰
    Šaljem podršku i zagrljaje svima kojima je potrebno. 🤗❤️
    -
    Mi ne dobijemo toliko komentare o spolu i broju djece, koliko tipa naspavajte se dok možete, nema spavanja narednih 18 godina, do sad ste živjeli kao kraljevi, sad ćete vidjeti tek koliki je dijete posao i sl. Točno mi oko počne trzati kad čujem to, svi po redu će dobit ječmenac.

S ljepše strane, mi smo danas punih 26 tjedana i službeno smo ušli u 27.tjedan, 3.tromjesečje nam je za vratima. 🙈

Taya_
    18. Listopad 2021. 09:58

Josipab držim fige 🤞 za dobre nalaze ogtt-a 🙂
    Aurora12 čestitke na punih 29tt 💚
    Bea čestitke na punih 22tt 💚
    Nelanr eh, ja ti imam s tim probleme.. dođe mi da se ne osjećam baš dobro pa pred sobom vidim ko neke točkice,  zvjezdice.. obično mi se onda počinje i vrtjeti pa moral ili sjesti ili leći da to prođe  jer me strah da ne padnem.. vjerojatno je niski tlak, a ja baš imam probleme sa time..
    Jelenko93 šalji nam slikice sa 4D.. 😀 sigurno si uzbuđena 😀 i nadam se da ćeš ozdravili što prije i da nećeš trebati antibiotik..🙂
    Luu čestitke na ulasku u 27tt.. 😘 joj da ti komentari.. ja ih već ni ne slušam.. pošto ne mogu spavati stvarno ali stvarno mi je najgori onaj naspavaj se dok možeš..da bi vrat onda nekome zavrnula kad to kaže.. 🙊

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Jagodica1988
    18. Listopad 2021. 10:00

Bok svima! :)
    Saljem podrsku i zagrljaje vama koje ste imale iskustvo gubitka bebe! 🤗
    Sto se tice zgaravice, ja ju ponekad osjetim ali jos uvijek nije strasno ni cesto tako da se ne zamaram previse. Inace sam dobila preporuku za Rennie u tom slucaju, pa ako nekom pomogne, super!
    Vidjela sam ovih dana doata dobre popuste na e kupi i mall.hr, treba pratiti jer ce sigurno biti kroz 11.mjesec posvuda popusta za black friday. Ja tad namjeravam u lov na kolica. Zasad sam kupila samo kadicu i 2-3 komada odjece. I zastitu za madrac krevetica u Ikei 😁 
    Jutros sam bila na pregledu i muz je bio sa mnom pa sam bas sretna da je i on vidio bebicu na uzv-u 😊 Duga je oko 26 cm i teska 630 grama, sve odgovara tjednima i skroz je uredno a miomi nisu narasli dodatno tako da sam bas bas zadovoljna 🥳 
    Sretno svima na pregledima i sa svim ostalim, cuvajte sebe i trbuscice! 😀😍

- MM 33, ja 32
    - rad na bebi od 03/2021., 6.6.2021. imamo plusić :)
    - rizična trudnoća zbog mioma, Duphaston od 6. tt do 20. tt
    termin: 7.2.2022., stiže nam curica <3

Maša🤰🏼
    18. Listopad 2021. 10:39

Mum of four da ali koliko moras bit otvoren da te smjeste u radaonu? 

Cure koje su izgubile bebice drzite se, ja sam imala jedan rani spontani pa mi je bilo tesko a mogu si mislit kako je vama koje ste ranije izgubile svoje bebice ❤️ 

Kile meneee to toliko brine pokvarila sam se vaga i isla sam se vagat kod mame kad ono +4 kg u tjedan dana 😱😱😱 prestrasno nisam nista posebno vise pojela i bas sam u šoku i muči me to strašno 😢 neznam dali je sigurno za bebu malo smanjit hrane hahaha 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

LadyD
    18. Listopad 2021. 10:45

Jagodica cestitke na dobrom pregledu 💗
     Ostalima zelim samo ljepe vjesti danas sa pregleda  da nam uljepsate dan 💗
     Saljem podrsku mamama anđelcica i duboki naklon od mene za tako veliku traumu koju ste prezivile. Ja iskreno nemam osobno iskustvo ali imam u obitelji nerođenih i rođenih anđela  i znam da nije nimalo lako to sve prolaziti i stojati na svojim nogama i  dalje se boriti...  saljem big hug 💗
     Ja jos nemam tih vecih tegoba sa zgaravicom ali osjetim ponekad blago zarenje i odavno sam zapisala sta trebam iz ljekarna (hvala) ako krene 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

JanaL.
    18. Listopad 2021. 10:58

Šaljem zagrljaj curama koje su ostale bez bebe😔
    I mene žgaravica muči kao na početku trudnoće. (Peće me u grlu i kad legnem osjećam šta sam jela prije) Ne pomaže ni rana večera ni šetnja poslije večere nego Rennie tablete i to obično dvije. Frendica mi je na početku kupila Reflustat…kaže da ona nije mogla bez toga leć u trudnoći. Jednom sam ga probala i pomoglo je. Tako da ću to kombinirati. 
    Slee dobro da je s bebom sve ok. Valjda će danas biti nalaz urinok. Držim fige da sve dobro prođe.
    Nelanr po opisu je pad tlaka. Ja kažem da vidim planktone🙃. Legni i podigni noge na jastuke. Čuvaj se❤
    Nivasrećica baš si me nasmijala 🤣 Mene je neki dan na ulici žena zaustavila da kaže da nosim dečka jer je trbuh prema naprijed 🤭 Dragi mi govori da bez veze idem kod ginekologa kad mogu kod ove gospođe😂
    Maša sve frendice koje su rodile s muževima su mi rekle da su im muževi došli samo u rađaonu jer su prije ispunjavali papire, pa dok su ih obukli…e sad dali se vremenski to tako poklopilo ili im je procedura u rodilištu takva ne znam, ali ću uskoro saznati 😅 
    Rade brzi test za očeve, a mame dobiju uputnicu prije termina (informacija od prije 1.10. ).
    Sretno danas na pregledima!

💙👶 07.12.

tierra
    18. Listopad 2021. 11:05

Jutro okruglice. Mi smo jutros obavile vađenje krvi za krvu sliku, zeljezo i to. Pa smo u Bipi nesto kupile i pokupile Bipo paketic.
    Ovo je sadrzaj https://ibb.co/tHSPmPG

- chicco dva jastucica za prsa - tog stvarno svaki brend ima svoje i nemam pojma koje su razlike 🤔
    - pampers baby vlazne maramice x12 - posluzit ce
    - lo&la silikonski sisaci 0+ - nemam pojma sto cu s tim, pretpostavljam da treba imat bocicu od istog brenda a na taj trik me nece dobit :P
    - jar 3x kapsule za pranje suđa - nemam perilicu pa je bespotrebno
    - frosch mali detergent za suđe - ovo je super jer sam zaboravila da bi i to trebalo nabavit
    - sudocrem mini pakiranje - isto je sadrzavao i dm paketic, super
    - oral b pasta za zube, cini mi se full size - testirat cemo
    - pampers dvije pelene u velicini 4 - ovo cu vjerojatno negdje izgubit dok beba ne dode do velicine 4 :)
    - prekrasna mekana toaletna torbica

Svebu svemu, super paketic o vecina stvari su korisne. Ali bila bi super i samo torbica da se dobije jer zove na mazenje 😊

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Maša🤰🏼
    18. Listopad 2021. 11:08

Jana ides u Ri rodit? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.