Cestitke svima na dobrim pregledima. Curama u bolnici saljem pozitivne vibre. Ja sam u prvoj T provela vecinu trudnoce u bolnici znam da nije lako al bar ste sigurne pod stalnom kontrolom a to je najbitnije.
Na preskoke sta sam pohvatala brzinski trbuscici, robica i ostale stvarcice su vam sve bas top. I ja se veselim shoppingu al prvo da napravim generalku i rascistim tj napravim mjesta u stanu pa da zatrpam novim stvarima 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Zaboravila sam napomenuti da uvijem smanjim šećer barem za 50g, i u biskvitu i u frostingu, jer mi ne volim previše slatko. 😁
-
Bipa stvarno ima super akcije za bebe sad, pa si pogledajte. 😊
Xoxo super za dobar pregled, super cerviks i aktivnu bebicu!
Luu hvala za recept, mozda uzivam nekoga da mi ga napravi
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Stvarno ste bas brze 😉 ne stignem komentirati, ali neka, zanimljivo mi je sve i svaciji post..
Mo Zg aha moze biti da je zbog toga i meni uvela to zeljezo, sutra krecem uz vitamin C tak su mi rekle.
Taya i ti na porodiljnom! Cestitke 😊
Piba super za briseve, i sretno s urinokult 😇 i naravno s hranom, divim se svima koje mogu to izdrzati strogo, ja stalno nesto sitno prekrsim 🙈
Aleksandra i Lorena bas mi drago da sve ide dobro, cuvajte se jos malo!
Freya i Tierra trbuscici ☺️
Slee bas mi drago da ti razgovori pomognu, a cudni bolovi nadam se da ce se smiriti 🙂
Super za sve dobre preglede 😊
Luu evo idem isto dvije godine vec na depil Lycon, i oduvijek imam probleme sa urastanjem, i mislila sam proci ce, ali ne, imam na natkoljenicama i na preponama bas flekove od tih urastanja 😏
Jucer i danas mi se bas javlja beba, sad da li je ona porasla ili se moozda smanjila plodna voda 🙏 nadam se i jedno i drugo ☺️
Danas sakupljam urin cijeli dan, pa ne izlazim nigdje.. a divno sunce vani ☀️ A i jucer sam odradila vadenje krvi pa bila na kavi s kolegicom pa se nemam zasto zaliti 🙂
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Slee i ja se nadam, jer je stvarno loše bilo cijelu noć. Nisam znala kako bih mu pomogla, a da se ja sad s tim borim, neću ni razmišljati. 😩
Dobro jutro/dobar dan 😁🌞
Ja noćas baš loše spavala... Okretala se, ne znam kako vama, al mene stidna/pubična kost već danima ubija, znači boli pri svakom koraku,gegam se ko pingvin 🤦 sjećam se toga iz prve t ali je tada to nešto kasnije počelo 🤣🤣 hoću reći, spavala sam od 9 sinoć do 10jutros, uz budenje u 5:20 kad muž odlazio i 7 kad sam curku za vrtić spremala..
Spremila i ja rcpt za carrot cake, al tek kada dode nova pećnica, s obzirom da mi se stara zapalila 🤣🤦
Cure koje planirate dojiti, pripremite si tek toliko jednu manju bočicu, po mogućnosti anticolic(čujem da su im aventove medu kvalitetnijima)...i koji ekstra sisač, nek se nade u slučaju da dojenje neće odmah početi kako se spada,ako iz nekog razloga ne budete u mogućnosti.... Mi smo za sada od svega kupili samo 2dudice koje je Seka izabrala 🤣 imamo vremena, tako sam i u prvoj t, počela kupovati tek na početku 6.mj trudnoće .. sad imamo radove u kući i oko nje(box novi za prsa, sjenica sa pečenjarom, u kući nova kuhinja i boravak)... Pa će ovaj baby shopping malo sačekati 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Slee sretnoo sutra i s nalazima urina! 🤭
Xoxo super za pregled i aktivnu bebicu!
Luu nadam se da ce proci brzo, a cuvaj se i ti sada malo vise, kontakti na minimum 😏
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Mozg vidim da si pitala kod jesenskih za Vinogradsku, kad sam ja rodila 2018. su isto vaginalne puštali nakon 48h ako je i s bebom bilo sve ok, tako da vjerujem da i sad isto. Mi s carskog smo bile otpuštene u petak ili subotu (rodile utorak popodne), jedino sam ja ostala još par dana jer je malena primala još antibiotik.
Ja se tako ali tako veselim opet ići u bolnicu, evo ne mogu vam opisati. Tako mi je neka dobra energija tamo. Baš jedva čekam!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mene je danas mama baš pitala dali bi radije prirodno ili na carski pošto je kod mene i to neka eventualna opcija zbog epilepsije, reko prirodno, pa me pitala jel me nije strah da se puno žena boji a i znamo neke koje su doslovno umirale od straha od prirodnog a jedna je čak i podmazala za carski jer ju je strah toliko savladao🙈 Meni se čini to sve zanimljivo mada ću vjerojatno tad jedva čekat da završi ali to je jedno iskustvo koje se pamti🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Slee i Piba joj ja se nadam da vam je zivac neki to bio i da je beba samo nasjela tako, a da nije kamenac ili upala bubrega. Ne bih to nikom pozeljela da prolazi.
Luu 🤞 da je samo trovanje hranom i da nije nista zarazno
Xoxo bravo za super pregled, nek se tako sve i nastavi!
Bruna vi ste si bas zadali puno posla 🤯
Evo cijeli letak iz Bipe
https://issuu.com/bipahrvatska/docs/web_leaflet_a4_baby_2021
cini mi se bas super ponuda.
Nisam usporedivala jel jeftinije sad s tim popustima, al kad sam kupovala zadnji put neke baby stvari u bipi usporedivala sam s dm cijenama (buduci da dm ima sad online narudzbe i dostupne sve cijene), bipa je bila skuplja za cca 90% proizvoda
Dobili smo jednu twistshake anticolic bocicu uz komentar da je bolja od aventove jer aventovu treba nagnut tako da ona cijevcica bude gore, a twistshakeovu ne treba posebno naginjat. Mislim da necu dodatno nista kupovat sve dok ne vidim dal ce trebat
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji