Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissBlue
    14. Listopad 2021. 16:35

Hvala Vam cure. ❤️
    -
    CiribiribelaMare ajde super, baš budem pogledala i naručila. Ma meni je sve to bapski, jer ja spavam u negližeu, ali za bolnicu moram uzet par komada spavaćica. Baš si slatke modele izabrala. 😍
    -
    Ja isto nemam uopće nikog od bližnjih ili frendica da čeka bebu. Zato ste mi vi tu društvo i baš mi je drago kad ovako mogu vama o svemu pisati, ko najboljim frendicama, ne osjećam se tolko 'samo' u svemu ovom. 😊
    -
    Za bočice dosta mama preporuča dr. Browns anti colic usko grlo, ima koja iskustva s njom?
    -
    Što se spola tiče, nama je prva beba i ja sam si toliko htjela curicu i predosjećala sam da je curka i ime smo joj već dali. Čak sam je sanjala noćima baš ono realno, i nakraju dečkić. Naravno da mi je najbitnije da je živo i zdravo, ali baš me šokiralo na ultrazvuku. 😅 Sad sam navikla na mojeg dečkića i baš mu se jako veselim. 😇💙

aurora12
    14. Listopad 2021. 17:05

Cure hvala za letak iz bipe, stvarno imaju popuste na svasta i mogla bi malo popuniti zalihe. 
    Piba drago mi je da je nalaz dobar 👌
    Slee drzim fige da je i kod tebe sve u redu ali dobro je uvijek provjeriti, pogotovo kad su tako jaci bolovi. Drzi se ❤❤
    Ja sam popila kavu s prijom danas i nasla robu za pir preksutra, jos moram sve oprati, skuhati nesto i malo srediti stan. Muz dolazi veceras pa jedva cekam da se malo podruzi s deckicem 🥰 
    Hvala svima koje dijelite iskustva s nama kojima je prva beba 🤗

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Mo_zg
    14. Listopad 2021. 17:15

Vi sve koje se veselite Bipa letku i sopingu ocito ne cekate isplatu komplikacija ko ozebli sunce, kao ja 😂😂 salim se malo, ali nikako se naviknut na isplate "tek" 18./20. u mjesecu 🙄

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

freya_444
    14. Listopad 2021. 17:28

Cure, da li ste primijetile da gubite ravnotežu i da ste ful postale smotane u trudnoći? 🤣🤣
    Znači ja baš jesam.
    I da, ne znam dal' sam si umislila, ali sve mi pada više nego prije i onda se baš naljutim jer se sve teže saginjem zbog trbuha 🤣🤣🤣😭😭😭 

Lucija 16.12.2021.💗

tierra
    14. Listopad 2021. 18:05

freya_444

Cure, da li ste primijetile da gubite ravnotežu i da ste ful postale smotane u trudnoći? 🤣🤣
    Znači ja baš jesam.
    I da, ne znam dal' sam si umislila, ali sve mi pada više nego prije i onda se baš naljutim jer se sve teže saginjem zbog trbuha 🤣🤣🤣😭😭😭

Pa s obzirom da sam zapela jucer s autom za ogradu, rekla bi i ja da mi nisu bas refleksi najbolji 🤣🤪🤣🤪

Na ostala pitanja od cura ne znam odgovor, nisam bas od pomoci :(

Evo mi smo stigli sa UZV, beba je super, teska 1900g, sve po mjerama za 31+6. Kaze doktor da vidi neke kontrakcije i da bi trebala usporiti tempo :(
    Ja cu dat sve od sebe da to bude tako... do svadbe

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Lilli07
    14. Listopad 2021. 18:07

Freya joj ja sam ti i inače smotana malo haha pa se ovako ne iznenađujem nešto posebno... A jos mi nije toliko trbuh narastao da se ne mogu sagnuti, Al i to će brzo 😂 
    Piba drago mi je zbog urednih nalaza
    Kod nas se urinokultura radi 3 dana, znači dobijemo 3 epruvetice i 3 jutra uzastopno nosimo urin i za sva ta tri uzorka se dobije nalaz da li je sterilan ili ne... Meni se dešavalo u prvoj trudnoći da jedan bude sterilan a na ostala dva imam e.coli ili kao u ovoj trudnoći na jednom sam imala e.coli a dva su bila sterilna. I nalazi se čekaju 3 dana otprilike nakon predavanja zadnjeg uzorka. Na urinokulturu dr šalje ako se na onim običnim nalazima urina (koji budu isti dan gotovi) pojavi da ima bakterija i slično.
    ....
    Meni evo izgleda banana ne paše, sad maloj davala i uzela 2 komadića i ja i evo me muči 
    Ja sam danas odmarala, samo s malom ovo što moram oko nje, ništa više radila nisam. 
    .... 
    Ja imam jednu drugaricu koja je također trudna, njoj je termin u novembru, tako da će ona ranije. Nedavno je saznala da sam i ja trudna, pa možemo malo dijeliti iskustva, a djeca će se poslije moći druziti

• Lilli07
    14. Listopad 2021. 18:10

Tierra, već velika bebica 😊 drago mi je da je beba dobro, ti malo odmaraj do svadbe, pa da možeš max uživati na svadbi, bez ikakve brige 31+6 wow pa još malo jedva čekam da počnete pričati iskustva sa poroda i sa svojim bebicama

• Lilli07
    14. Listopad 2021. 18:14

Što se tiče flašica, moja mala nije bila baš oduševljena i flasicama ni dudicama. Znala je malo piti iz flašice vodu i čaj, za mlijeko hvala Bogu nije bilo potrebe jer je fino dojila, a i ja sam uvijek bila kući sa njom. Sa jedno možda 8 mjeseci je prešla na onu flašicu/casicu ne znam kako da objasnim ima dudu gore onu silikonsku Ali je plosnata nije kao obična duda. Valjda su to one za učenje za piti 🤷

• Lilli07
    14. Listopad 2021. 18:15

Jao ja se raspisala previše, a cio dan čitam nisam uspjela ništa napisati, pa sad ugrabila malo vremena 😂 

tierra
    14. Listopad 2021. 19:11

Mo_zg

Vi sve koje se veselite Bipa letku i sopingu ocito ne cekate isplatu komplikacija ko ozebli sunce, kao ja 😂😂 salim se malo, ali nikako se naviknut na isplate "tek" 18./20. u mjesecu 🙄

Bipa letak je do 27.10. :)

Ja sam pred bankrotom, meni je placa dolazila pred kraj mjeseca za tekuci mjesec. Sad ce mi komplikacije biti skoro mjesec dana kasnije. Al ok, znala sam da ce biti tako i sama sam htjela na komplikacije pa nek mi bude :)

Lili samo ti nama pisi. Ja cu onda svakako cekat da vidim kako bude islo dojenje, a imat cu spremnu dudu jednu i jednu bocicu ako zatreba. Ostalo se lako kupi

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani