Cure, da li ste primijetile da gubite ravnotežu i da ste ful postale smotane u trudnoći? 🤣🤣
Znači ja baš jesam.
I da, ne znam dal' sam si umislila, ali sve mi pada više nego prije i onda se baš naljutim jer se sve teže saginjem zbog trbuha 🤣🤣🤣😭😭😭
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, da li ste primijetile da gubite ravnotežu i da ste ful postale smotane u trudnoći? 🤣🤣
Znači ja baš jesam.
I da, ne znam dal' sam si umislila, ali sve mi pada više nego prije i onda se baš naljutim jer se sve teže saginjem zbog trbuha 🤣🤣🤣😭😭😭
Pa s obzirom da sam zapela jucer s autom za ogradu, rekla bi i ja da mi nisu bas refleksi najbolji 🤣🤪🤣🤪
Na ostala pitanja od cura ne znam odgovor, nisam bas od pomoci :(
Evo mi smo stigli sa UZV, beba je super, teska 1900g, sve po mjerama za 31+6. Kaze doktor da vidi neke kontrakcije i da bi trebala usporiti tempo :(
Ja cu dat sve od sebe da to bude tako... do svadbe
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Freya joj ja sam ti i inače smotana malo haha pa se ovako ne iznenađujem nešto posebno... A jos mi nije toliko trbuh narastao da se ne mogu sagnuti, Al i to će brzo 😂
Piba drago mi je zbog urednih nalaza
Kod nas se urinokultura radi 3 dana, znači dobijemo 3 epruvetice i 3 jutra uzastopno nosimo urin i za sva ta tri uzorka se dobije nalaz da li je sterilan ili ne... Meni se dešavalo u prvoj trudnoći da jedan bude sterilan a na ostala dva imam e.coli ili kao u ovoj trudnoći na jednom sam imala e.coli a dva su bila sterilna. I nalazi se čekaju 3 dana otprilike nakon predavanja zadnjeg uzorka. Na urinokulturu dr šalje ako se na onim običnim nalazima urina (koji budu isti dan gotovi) pojavi da ima bakterija i slično.
....
Meni evo izgleda banana ne paše, sad maloj davala i uzela 2 komadića i ja i evo me muči
Ja sam danas odmarala, samo s malom ovo što moram oko nje, ništa više radila nisam.
....
Ja imam jednu drugaricu koja je također trudna, njoj je termin u novembru, tako da će ona ranije. Nedavno je saznala da sam i ja trudna, pa možemo malo dijeliti iskustva, a djeca će se poslije moći druziti
Tierra, već velika bebica 😊 drago mi je da je beba dobro, ti malo odmaraj do svadbe, pa da možeš max uživati na svadbi, bez ikakve brige 31+6 wow pa još malo jedva čekam da počnete pričati iskustva sa poroda i sa svojim bebicama
Što se tiče flašica, moja mala nije bila baš oduševljena i flasicama ni dudicama. Znala je malo piti iz flašice vodu i čaj, za mlijeko hvala Bogu nije bilo potrebe jer je fino dojila, a i ja sam uvijek bila kući sa njom. Sa jedno možda 8 mjeseci je prešla na onu flašicu/casicu ne znam kako da objasnim ima dudu gore onu silikonsku Ali je plosnata nije kao obična duda. Valjda su to one za učenje za piti 🤷
Jao ja se raspisala previše, a cio dan čitam nisam uspjela ništa napisati, pa sad ugrabila malo vremena 😂
Vi sve koje se veselite Bipa letku i sopingu ocito ne cekate isplatu komplikacija ko ozebli sunce, kao ja 😂😂 salim se malo, ali nikako se naviknut na isplate "tek" 18./20. u mjesecu 🙄
Bipa letak je do 27.10. :)
Ja sam pred bankrotom, meni je placa dolazila pred kraj mjeseca za tekuci mjesec. Sad ce mi komplikacije biti skoro mjesec dana kasnije. Al ok, znala sam da ce biti tako i sama sam htjela na komplikacije pa nek mi bude :)
Lili samo ti nama pisi. Ja cu onda svakako cekat da vidim kako bude islo dojenje, a imat cu spremnu dudu jednu i jednu bocicu ako zatreba. Ostalo se lako kupi
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hola okruglice 🌞 evo mene opet 😁 missed me 🤪????
probala malo pohvatat zaostatke, pa nikako 🙈 (ispricavam se ako sam nesto vazno propustila)
mi se vratili u nedelju kasno navecer (Slee sam obecala koju slikicu, stize odmah😉) i od tada stalno nekako u trku a mene neki umor uhvatio, jedva drzim glavu uspravno.. i po novom ne mogu lezat na ledjima, ne zbog vena cava syndroma, nego imam takav pritisak na symphysu da toliko odvratno boli da uspijem prebrojit sve zvijezde u univerzumu... jucer me zvala koordinatorica iz fetalnog centra, kaze dobit cemo termin sa ortopedom kad budem oko 32tt.
a ja vama stalno vicem nikakve dijete prije ogtt, a ja sama na nekoj vrsti dijete: dobila sam "koktelcic" da kuci popijem prije neg sto krenem na slijedeci pregled pa ce mi tamo vaditi krv (ergo me cekaju povisene vrijednosti 100%) i ja ga stavila u frizider. sad svaki put kad pomislim da bi nesto jela, otvorim frizider, vidim koktelcic i sve mi se zgadi i zatvorim frizider. mozda da to probam kao dijetu poslije trudnoce🙄?
prpostila sam par rodjendana i kod vas i kod podmlatka pa zelim svakoj sve najbolje kao i curi od Lily i decku od LadyD!
scarlet cestitam na vjencanju i zelim vam sve najbolje u zajednickom zivotu
prstenova druzino drzite se i ne mrdajte 🤪 drago mi je da ste vas dvije zajedno i da se bodrite i kratite si vrijeme
cure na mirovanju drzite se i vi, brzo ste u sigurnim tjednima pa bude malo lakse.
cestitke na dobrim pregledima 🎉 sve ste mi predivne trudnice i premedene bebice 😍
Nela: za tvoj post oko kraljeznice: to sto si imala punkciju u djetinjstvu ne bi trebalo imati nikakvog uticaja na to mozes li dobiti spinalnu/epiduralnu, osim ako nisu napravili pri punkciji neko 💩 sto bi ti trebala znati. mislim ti napomeni dr, ali kao sto kazem trebalo bi biti ok i bez problema
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
price oko spola: mene se vec dizu dlake na glavi zbog kojekakvih komentara na spol. meni je vec standardno da odgovorim kad me se pita "znas li sto ce bit" da ce bit beba. ok, priznajem da sam ja bila kao malo "razocarana" (trajalo je ca. 2 h) kad sam saznala za prvo da ce bit curica, jer sam uvijek zamisljala da imam prvo decka pa curicu, ono stariji brat itd (u stvari to sam ja zeljela imati) ali voljena je najvise na svijetu. mozda smo malo bili "razocarani" kad smo saznali da je Max, jer si je curka silno zeljela sestricu, a i tata je slab na princeze. ali sam ono bas ostala bez rijeci (pricamo o meni🙄) kad su me pitali kao sto sam sad opet ostala trudna kad vec imamo curu i decka. ono WTF??? koji te se klinac tice koliko djece ja imam?
pricale ste i o sexu 😃 ja se vec osjecam kao neki sex manijak, a muz se pokusava izvuci 😂😂😂 nekako ga trbuh "plasi" takav je bio i u prve dvije trudnoce, a ja ne namjeravam popustiti 😂😂😂 iako sad pocinje biti sve teze sa ovolikim trbuhom 😅
za dohranu: ja vam ne bih preporucila da tu sad nesto posebno puno kupujete ako mislite dojiti, jer se to zaista vec na svakom cosku i u svaka doba moze kupiti a bude uvijek nekih akcija, snizenja itd. a kupiti za sviki slucaj je ipak malo poskupo. ne znam jel kod vas to isto ima, kod nas imaju napr. klub od AD (enfamil, similac) i on iti posalju kao probnu kutiju hrane. Mi smo imali dr. brown bocice i bile su nam super., iako su obadvoje djece definitivno preferirala dojenje
Izdajalica: ja bih je definitivno preporucila, sad idu i black friday i kojekakve akcije pa bi gladala da tu ubodete neku, ja kazem svaka cast onim curama koje mogu sa rucnom, ja nisam tri kapi uspjela izvuc (moguce zbog prirodne smotanosti) tako da ja def. preporucujem elektricnu. meni ima dovoljno pro argumentata: 1.pomoc kod uspostave produkcije mlijeka (meni je puuuuno pomogla), 2. nas tata je uzivao kad je on mogao da hrani podmladak, tako da je on bio bocica-mami 😂 to je sad u planu i za curku, ona kaze da ne moze da doceka da daje braci bocicu 😍, 3. vi ste vise slobodne: ako moras dr, frizeru, sto vec i ostavis izdojeno mlijeko tata ili tko vec cuva bebicu moze fino nahraniti i ne dobiti slom zivaca.
btw jeste bacile oko na amazon? meni se cini da bi ste tamo sa izdajalicom mogli dosta jeftinije proci
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Znači ja baš jesam.
Pa s obzirom da sam zapela jucer s autom za ogradu, rekla bi i ja da mi nisu bas refleksi najbolji 🤣🤪🤣🤪
Na ostala pitanja od cura ne znam odgovor, nisam bas od pomoci :(
Evo mi smo stigli sa UZV, beba je super, teska 1900g, sve po mjerama za 31+6. Kaze doktor da vidi neke kontrakcije i da bi trebala usporiti tempo :(
Ja cu dat sve od sebe da to bude tako… do svadbe
Jooj nadam se da si dobro i da auto nije puno ogreban 🤣🤣🤭🤭
Bravo za bebicu i pregled 😄😄 ❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji