Slee ma moraš baš ući u svaku kategoriju, pa se onda vidi. Meni niš baš nema, tj sve imam 😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jutro!
Sinoc nisam mogla spavati pa sam citala sve sto ste pisale, ali sad sam naravno vec sve zaboravila.
Jedino sam zapamtila da je tierra prezgodna trudnica i da se kile nikako ne vide! Super za pregled!
—
Danas nitko nema pregled pa samo zelim svima ugodan dan☀️
—
Ja sam sinoc imala neki napad boli, dolje nisko ispod trbuha, ajmo rec pubicna kost. Odjednom me uhvatilo i drzalo 20ak minuta, opisala bi kao snaznu upalu jajnika. Bolilo je na lijevoj strani i bol se sirila u prepone i iza, nisam mogla nogu ispraviti ni nista. Kasnije se smirilo, mali se normalno javlja. Zvala sam za svaki slucaj doktoricu, ali se ne javlja. Ne znam je moguce da mi mali sjeo na neki zivac ili nesto jer da je upala neka bi me stalno bolilo? Jutros ne boli nista, osim malo prepone za sto ste sve rekle da je normalno u ovim tjednima.
Jutro!
Ajme Slee jel mi vjeruješ da je meni noćas bilo identično. U 2 ujutro me probudila jaka bol u lijevom jajniku tj nečemu dolje jako niskom. Ono bas jaka jaka bol. Ustala sam i dok sam setala je bilo ok, a u ležećem polozaju kako god sam se okrenula i namjestila bol nije popuštala. Bas sam se jako, jako prepala. Popila sam onda normabel da opustim mišiće i smirim se, nakon 20ak min sam zaspala i jutros je sve ok. Mali me toliko lupa tj premjesta se po trbuhu da imam osjećaj da će van izaci.
Mala mi je opet bolesna, probudila se kasljuci i s temperaturom tako da je suprug morao ostati doma posto ne može u vrtic.
Aurora ako ces kupovati izdajalicu, mislim da se skoro uz svaku dobije i barem jedna bocica, tako da mozda nije potrebno unaprijed pripremati i bocice 😊 ja sam sa prvim sinom kombinirala dojenje i dohranu i imali smo te Tommee Tippee anti colic bocice i bila sam jako zadovoljna, kupila sam neke najmanje. Izdajalicu sam kupila Babyono u Babylandu, cijenovno je prihvatljiva, nekih 500kn, a ima sve opcije, od masiranja, izdajanja pa do kombinacije 🤗
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Ako kome moze pomoci-meni su rekli da nema smisla da kupujem puno dodatnih bocica tipa za spremanje mlijeka, da su sasvim dobre i sterilne bocice za urin (i znacajno jeftinije). Sto se tice izdajalice, mislila sam se potraziti u nekoj ljekarni ako imaju opciju najma. Znam da je bilo u Bauerfeinda ali moram jos otici. Znate li negdje provjereno da ima?
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Imate trenutno u Bipi, katalog od danas, Avent ručnu izdajalicu 30% sniženu.
Jutro svima 🤗
Eh sad, dali je lisica ili srnica nisam ni ja sigurna više ali slatko mi je bilo pa sam uzela 🤣🤣
Napokon i ja odspavala duže, mama je došla ujutro pa sam joj prepustila majstore ni nos nisam promolila 🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Šaljem recept za kolač od mrkve, ful je lagano i brzo za napraviti. 😁
Carrot cake:
- 3 jaja
- 250g šećera
- 50g smeđeg šećera
Izmiješati da je fluffy
- 300g brašna
- 3 žličice praška za pecivo
- pola žličice soli
- 1 i pol žličica cimeta
- 1 i pol žličica kardamoma (opcionalno)
- 1 žličica vanilin šećera
Izmiješati
- 400g mrkve naribati
- 150ml ulja
Izmiksati sve
Pećnica bi trebala biti na 180°, peče se 50-55min, ali ako je jaka pećnica onda 45min
Torta se mora ohladiti prije stavljanja frostinga
Maslac i krem sir moraju biti sobne temp pa ih treba izvaditi prije pravljenja frostinga
- 70g maslaca
- 140g krem sira
- Korica jednog limuna/limete
- 300g šećera u prahu
Izmiksati i namazati na tortu.
-
Miraclebaby super za pregled. Preslatki veliki dečkić! 😍
-
CiribiribelaMare znači zadovoljna si? Ja sam gledala neki komplet spavaćica i ogrtač za 100kn, ali sam se bojala za materijal da li valja. Koliko si poštarinu platila?
-
Tierra baš si lijepa trudnica i trbuščić je presladak. 😍
-
Popsi ja hodam na depilaciju šećernom pastom, no ja hodam već godinama pa sam navikla na 'bol'. Puno mi znači sada kada niti ne vidim sve dijelove. 😅 No primjetila sam da u trudnoći baš imam problem s uraslim dlakama, jel se još kojoj to događa?
-
Ja se danas nisam uopće naspavala. Zaručnik je ili pojeo nešto krivo ili pokupio neku virozu, cijelu noć je povraćao. Sad se bojimo da mene ne zarazi ako je rotavirus ili slično. Držite fige da se radi 'samo' o trovanju hranom. 🤢🥺
Cure ispricavam se na ne javljanju... Jos sam u kaosu i jednostavno kad stanem zaspem. Pokusavam zatvorit sezonu, ulovila sam se uz posao radit generalku po kuci dok mogu. Trbug mi toliko raste da me strah da vec za par tjedana necu moc vise nista. Trbuh mi je bas visoko iako je beba nisko ( dr kaze da je to jer sam inace stvarno mini i da su mi svi organi nagurani gore)... Pa mi vec sad dosta stisce i brzo se umaram. Uglavnom pregled je prosao super sve je savrseno. Sve mjere su +/-4 dana max, svi organi sto su se do sad trebali razvit su savrseni i bebaca je napokon hiperaktiva - za razliku od proslog puta kad me brinulo sto je neobicno mirna. Cerviks je preko 4.5cm iako je posteljica jako nisko za sad. Dr kaze da ima vremena se dic i posto je cerviks zabetoniran da ju to uopce ne brine i ne moram mirovati samo ne dizat nista tesko da ne stvaram pritisak. Pregled je bio u TA taman u 21 tt. Dr je rekla sljedeci kod nje tamo oko 32tt a za sad kod mohe gin. Kod moje gin je pregled vec 18.10. Sa nalazima iz TA pa prepostavljam da nece bit bas pregled nego samo da upise nalaze. E da i zadnjih 7dana bas jako osjetim pokrete (ne jos na dodir) al lupanje je bas vec snazno.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Meni se javila doktorica pa je rekla da po opisu bolova sumnja na bubrezni kamenac. Nece me danas pregledati da ne kopa previse zbog cerviksa, a sutra nosim urin za sedimente i urinokulturu.
Piba ja sam isto nakon normabela zaspala, ali mene sad ujutro opet malo boli, ne kao jucer, ali boli.
Luu drzim fige da je samo neka pokkvarena hrana u igri i da nije zarazno i da ce brzo proci! Ja sam u 12tt imala virozu 3 dana i ne bi pozelila nikome, bas me izmorilo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji