Moram sa vama da podijelim još jednu svoju psihozu 😅. Naime, toliko mi svi idu na živce sa tvrdnjom da ću roditi djevojčicu (iako se potajno nadam da su upravu), da bih bas sad voljela da bude dečkić, samo da im kontriram kad su toliko pametni sve oni znaju 😂
Nisam primjetila da je netko pisao, pa evo savjet od mene, da si nabavite grijalicu koja ide više komode za presvlačenje bebe. Nama je to super bilo i max smo ju koristili. Posebno prilikom kupanja, kada ju prebacimo na stol za presvlačenje.
Moja curica nije prihvatala niti jednu bočnicu (bila je samo dojena), tako da nemojte si nabijati troškove za bočice dok niste sigurni hoće li bebi trebati flašica uopće. Moja bi radije gladovala, ali nije htjela prihvatiti flašicu sa izdojenim mlijekom.
Bea ako si ti želiš djevojčicu držim fige da je, ali nekako mislim da će vas jedan mali muškić sve razoružati :)
Thanks za savjet za grijalicu, mi smo na toplani tak da je kod nas sauna 😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hjooj to sa spolom, davno tamo na početku sam pisala kak mi idu svi na živce sa priželjkivanjem blizanaca jer sa obje strane imamo blizance u obitelji🙉🤦♀️ I dan danas se zna zaletit neka takva izjava🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Jelenas doktorica je na posljednjem uzv bila u fazonu izgleda da je djevojčica i bas u tom momentu je beba napravila salto i rekla je: nije, sad ne znam ništa 😅. Stvarno najbitnije od svega da bude zdrava beba, jer će da bude dugina beba plus strah zbog malo skraćenog femura. Samo mi te procijene idu na živce i u prvoj trudnoći je bilo tako, biće muško muško muško, na kraju djevojčica ne mogu opisati koliko mi je bilo drago ☺️.
I da, ja sam mislila da se samo kod nas o spolu djeteta naveliko komentariše i procijenjuje, sada vam mogu reci da ni Njemci nisu ništa bolji 😂.
Jelenko hahaha to kod tebe je napredan nivo onda 😂 ono jel ti vjeruješ doktorici i uzv ili našoj obiteljskoj procijeni, šta doktorica zna! 😂
Maa nemaju oni pojma🤣 Idemo sad u ponedjeljak na 4D pa ću im pokazat još jednu potvrdu, reći ću dr slikajte između nogu i napišite da se ne krije još jedna beba🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Kužim vas skroz cure. Kod mene je treća curica, ja volim curice i to ne krijem, iako naravno da je dječak isto bi ga obožavala. Ali naravno već sad, dok još nisam ni rodila, i nakon svega što smo prošli mi ljudi znaju reći da moramo još i na dečka ići. 😳
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala Vam cure. ❤️
-
CiribiribelaMare ajde super, baš budem pogledala i naručila. Ma meni je sve to bapski, jer ja spavam u negližeu, ali za bolnicu moram uzet par komada spavaćica. Baš si slatke modele izabrala. 😍
-
Ja isto nemam uopće nikog od bližnjih ili frendica da čeka bebu. Zato ste mi vi tu društvo i baš mi je drago kad ovako mogu vama o svemu pisati, ko najboljim frendicama, ne osjećam se tolko 'samo' u svemu ovom. 😊
-
Za bočice dosta mama preporuča dr. Browns anti colic usko grlo, ima koja iskustva s njom?
-
Što se spola tiče, nama je prva beba i ja sam si toliko htjela curicu i predosjećala sam da je curka i ime smo joj već dali. Čak sam je sanjala noćima baš ono realno, i nakraju dečkić. Naravno da mi je najbitnije da je živo i zdravo, ali baš me šokiralo na ultrazvuku. 😅 Sad sam navikla na mojeg dečkića i baš mu se jako veselim. 😇💙
Cure hvala za letak iz bipe, stvarno imaju popuste na svasta i mogla bi malo popuniti zalihe.
Piba drago mi je da je nalaz dobar 👌
Slee drzim fige da je i kod tebe sve u redu ali dobro je uvijek provjeriti, pogotovo kad su tako jaci bolovi. Drzi se ❤❤
Ja sam popila kavu s prijom danas i nasla robu za pir preksutra, jos moram sve oprati, skuhati nesto i malo srediti stan. Muz dolazi veceras pa jedva cekam da se malo podruzi s deckicem 🥰
Hvala svima koje dijelite iskustva s nama kojima je prva beba 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Vi sve koje se veselite Bipa letku i sopingu ocito ne cekate isplatu komplikacija ko ozebli sunce, kao ja 😂😂 salim se malo, ali nikako se naviknut na isplate "tek" 18./20. u mjesecu 🙄
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji