Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bumbasor
    13. Listopad 2021. 22:40

Svaki put kad me nema par sati imam sto za citati uz kavicu (nessicu)🤣🤣🤣

Ja sam sad djecu potjerala u krevet🙄 i idem lagano peglat nasu robu jer vjecne borbe imam sa tom robom😍😍😍

Neki dan sam pokusala busit zid da stavim policu i lampice i odustala sam. Nisam dovoljno sposobna😆😆cekam neku zrtvu. Imam 1 policu sada zelim 2 imati pa mislim da cu skoknut do Ikee jer mi se neda cekat dostava 10 dana. Toliko sam zadnji put cekala...mozda i duze za svega par stvarcica

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

CiribiribelaMare
    13. Listopad 2021. 22:41

Bokić svima. 
    Curke u bolnici drago mi je da je sve ok, prstenovi da stižu i da ste dobro zbrinute. Mašemo vam sa Vijenca u Os. 
    Mea znači sobica je preeslatka. Meni odmah dođe da nešto sređujem, al ipak tek sam na pola, ima vremena. 
    Hvala curama koje su pisale za trgovinu Svijet trudnica. Naručila sam od njih pidžamu i spavaćicu u pon.,danas ujutro stiglo. Veličina ok, ugodno, mekano. Stvarno je fina roba i cijene ok. 
    Puse svimaaaa 😘🥰

Teeny
    13. Listopad 2021. 22:45

Clarissa, Lori, JelenaS cestitam na dobrim pregledima.
    Jelenko stvari su preslatke 😊
    Anemi lijep krevetic i komodu ste izabrali!
    Bruna i Bela slatki trbuscici 😍
    Aurora inhalator po meni nije potreban, aspirator mi je super stvar jer stvarno dobro dodje da se bebi ocisti nosic posto one to same ne znaju izbaciti. Drago mi je da je na pregledu sve dobro prošlo 😊
    Meaa krasan baby kutak !
    Baltazar i ja bebu osjecam svaki dan drugačije.
    Nekad jace udara, a nekad je dosta slabije osjetim tako da je to sve normalno, bez brige.
    Freya meni isto zvake pomognu. Inače nisam tip koji uopste zvace zvake, ali sad ih u trudnoci svako malo koristim 🤣
    Miraclebaby divna bebica 😍

tierra
    13. Listopad 2021. 22:52

evo, napokon da natipkam kako je bilo na pregledu:
    1. došla sam jedan sat prerano jer sam krivo vrijeme zapisala, a doktor još nije ni došao na smjenu
    2. otišla sam ljuta na samu sebe i ogrebala sam auto u podzmnoj garaži, sad naravno ljuta ko ris
    3. na kraju još i zakasnila na pregled, al su me uzeli odmah da ne čekam
    a na pregledu tlak 110/70 i to je najviše do sad što sam imala :)
    sad sam na +14kg al nisu ništa rekli da je puno jer sam bila jako mršava prije trudnoće (imala 51kg)
    zatvorena sam i sve je ok, al je rekao doktor da ne smijem puno plesat na svadbi što mislim ignorirati i biti aktivna koliko budem mogla
    pitala sam jel bi trebala kotrolirat željezo pa mi je onda napisao uputnicu, inače ne bi jer kao ima željeza u elebaby tabletama
    i da, za dva-tri tjedna ponovo pregled i to će mi biti zadnji kod doktora i moram odlučit u koju ću bolnicu nakon tog  sad mi je već to nekako brzo. s obzirom da su svi koje znam rodili na Merkuru, tamo ću i ja

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    13. Listopad 2021. 22:54

i bio mi se obrisao poduži post pa šaljem sve što nisam popratila ranije:
    Bruna još uvijek ti se vide prsti. Super je slikica.
    Clarissa bravo za super pregled, nadam se da će taj guk profil biti dobar. a snove na ignore!
    Slee da da, mi ti taj seks prije braka nismo nikad imali  baš mi je super to što imaš dogovoreno tako razgovore s psihickom, vjerujem da pomaže 
    Jelenko jesi sigurna da je to lisica? meni to na srnicu baca :) inače, predivne stvari. vidjela sam na sisay stranici da imaju sa srnicama dosta tog i sve sam stavila u kosaricu jer sam vidjela 3 srnice u živo u zadnja dva tjedna i tako su bile divne da ću sad sve na srnice kupit
    nelanr tako se i kod mene sad malecka rasteže puno, valjda je to tako u ovim tjednima, vidim da se pratimo s terminom
    freya tnx za fotku i što si sve popisala, baš mi se čini da ima dosta stvari koje ja nisam ni na popis stavila. al ti si tjedan ispred mene pa stignem haha
    anemi preedivne kombinacije boja. jako jako lijepo ste izabrali
    Lori bravo za super pregled!
    Ana bravo i za tvoj super pregled
    Meaa joj to tvoje gnjezdo ću ti doć ukrast :D ja čekam da mi stigne ovo koje ćemo naslijediti
    Baltazar tako negdje u tvojim tjednima sam ja počela slabije osjećat bebicu i tu sam primjetila da se prestala vrtit i počela rastezat zbog pomanjkanja mjesta. bitno da ju osjetiš 
    Luu to pitanje za izdajalicu i mene muči.. frendica mi je rekla da je nju spasila u rodilištu jer joj je probila kanaliće pa sad nekako naginjem da bi ipak uzela
    Miraclebaby bravo za veliku bebu! Čini se da će Noel i prije termina. Lijepa slikica

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    13. Listopad 2021. 23:02

Jesu vas poceli gnjavit za imena?
    S obzirom da se sad vise ne moze ne primijetiti da sam trudna, poceli su poznanici ispitivati za ime i kad shvate napokon ma im necu rec jer smo se tako dogovorili,  onda krenu s pricama kako su oni svojoj djeci smisljali imena... smor zesci :)

Jos vam i sliku nas dvije posaljem i to je to od mene :) https://ibb.co/VpQLx0T

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Roberta2111
    13. Listopad 2021. 23:04

Mea sobica je diivnaa 😍 meni je zao sto mi nemamo posebnu sobicu za bebu nego sve moramo staviti u nasu..do iduce bebice se nadam da cemo imati vise prostora 🤞🏻
    Aurora12 ja isto planiram dojiti i uzela sam jednu malu aniti-colic i jednu vecu obicnu bocicu...koliko sam citala bebama do 6 mj nije potrebno nista osim dojenja...malu sam uzela ako dojenje ne bude islo pa kad se izdojim da pije iz nje, a ovu vecu planiram koristiti tek kad prede na kasice pa za vodu/caj...
    I teta u trgovini mi je rekla da je nepotrebno kupovati cijeli set jer iz tih anti-colic ako se izvadi ta "cjevcica" sve curi sa strane.
    CiribiribelaMare, ja sam vidjela da imaju i grudnjake za dojenje po puno nizim cijenama, planiram naruciti pa se nadam da ce biti dobri kao pidzame i spavacice i posluziti svrsi.. Nekako mi je suludo davati previse novca za to 🤷🏼‍♀️

Miraclebaby28
    13. Listopad 2021. 23:04

Aurora ja sam narucila isto bocice 2× 150 ml I 2 ×250 ml one tomme tippye ili kako već se pise pa cemo vidjet. .. I ja planiram dojit al nek se nade za slucaj...
    Tierra  ti I ja I s kilazom I s tlakom I s tjednima podjednake 😄😄 a za ovu situaciju s krivim vremenom vjerujem da bi svatko poludio 🤯🤯

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

aurora12
    13. Listopad 2021. 23:21

Hvala vam cure 🤗
    Tierra bravo za pregled, trbuscic je prekrasan 🥰
    Nije ni cudo da ti je tlak bio visi nego inace nakon svega. Vazno da je beba dobro ❤

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Popsi
    14. Listopad 2021. 00:43

Pozdrav svim šećernim trbušćićima <3

Ne uspijem sve po imenima zapamtit ko šta piše al super su teme.
    freya_444, hvala na popisu za potrebne stvarčice i Bela le za slatki popis termina i svima ostalima na savjetima.
    Slee, slažem se za depilaciju da više nije đir nakon prvog tromjesečja. Baš sam se pitala jel i drugima postaje već teško obavit to u drugom tromjesečju. Ja sam mislila da ce bit problem tek pred kraj al moj stomačić je napredan pa mi je sve u zaklonu, A i ne mogu se puno saginjat.
    Razmisljala sam da odem na depilaciju šećernom pastom al me strah jer bi se stisnula od bolova a i strah me bakterijica. Šta vi mislite? Inače se sama depiliram no nekoć davno kad sam išla bilo je bolno.
    S druge strane, kad sam završila u bolnici, pored sveg straha, bio mi je neugodnjak jer sam došla ko dikobraz...
    Lady Di, ja koristim obične pamučne gaćice iz Tezenisa koje sam koristila i prije trudnoće jer nemaju stisnute rubove tako da ću ih moći nositi do kraja...

https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.