Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anata12345
    13. Listopad 2021. 20:42

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala.

• Mo_zg
    13. Listopad 2021. 20:46

Za prvi porod sam kupila tri ampulice Dianatal gela uvjerena kako će me to spasiti epiziotomije 😅 spomenula sam bila babicama, samo su se onako slatko nasmijale i izignorirale me (nije bilo ni zlocesto ni bezobrazno, pretpostavljam da su procijenile da nema pomoci i da nece ici bez rezanja) 
    Kasnije sam sve te ampulice proslijedila kumi, njoj je bio drugi porod, aplicirali su joj dvije i prosla je bez rezanja ili pucanja, e sad, da li je do gela, ne bih znala. Vjerujem da je osoblje na porodu dovoljno educirano da znaju procijenit kad je potrebno zarezat, a kad nije (iako sam se prvi put osjecala "sigurnije" jer sam to kupila)

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Maša🤰🏼
    13. Listopad 2021. 20:50

Freya joj ja sam mislila za pocetak uzet rucnu pa onda vidit ako mi bude trebala puno onda uzet elektricnu. Ta rucna bas da pomaze na pocetku dok jos mliko i ne krene kako treba sad neznam nisam pametna bas 🙈 ja bi si ju cak uzela u rodiliste mozda :/ za rijeku svi pisu obavezno uzet svoju izdajalicu i bocicu :/ 
    Alexandraa ajde super jos malo i prsten je tu pa ce sve bit ok 👌🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Roberta2111
    13. Listopad 2021. 21:09

Samo da se kratko ubacim, od sutra pa do 17.10. Na stranici cutiecloud.com ce biti popusti do 50% a vidjela sam da imaju medela izdajalice pa mame koje ju zelite, navalite 😅
    Imaju krevetice, kolica i svasta nesto lijepo i slatko ☺️

Miraclebaby28
    13. Listopad 2021. 21:36

Uh od juce me nema I 11 str za citati 🤣🤣
    Freya preslatki trbuscic ajme već 33 tj... Floradix sam ja pila prije trudnoce, neznam dal ga smijem sad u kombinaciji s prenatal tabletama...
    Bruna msm da je bila isto sa slatkim trbuscicem, ajme setnja u prirodi sve super sve 5 al ja bi morala svaki 5 min na wc ili sjest da predahnem 🤣
    Masa I odnosi hah isti princip I kod nas za odnose, meni se inace baš I neda ali eto šta ću kad dragi,bude mi ga zao 🤣

Moj pregled je prosao odlicno,morala sam sve iznova radit jer sam mjenjala bolnicu I iskreno sasvim druga prica svi tako topli I pristojni, sestre I primalje mi svaki postupak objasnile, dobila sam ogromnu knjigu o trudnoci ... znaci sve divno..  opet je dragi smio na uzv samnom I baš smo se iznenadili jer malac ima 1900 g 😂  pravo tatino veliko 😆🥰 isto tako svaki mjerenja super.. što se tice tog po kilazi stavili su mi termin 8.12 ali su rekli neka ostane I ovaj 16.12 jer naravno nikad se nezna 😄😄 
    Iduci pregled je 19.10

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

Miraclebaby28
    13. Listopad 2021. 21:42

Cure u bolnici nadam se da će vam što brzo proci to vrijeme dok cekate prstenje... I da cete što prije kuci 🥰
    Meaa soba je preslatka odlicna mi je ta boja 🥰🥰🥰
    I Freyaa odlicno za slikice stvari iz ljekarne mislim da ću I ja pocet pravit popis na temelju toga 😆

Isto tako evo slikica koju smo dobili naseg velikana 😆 izgleda kao da puse baloncice 🤣🤣
    https://ibb.co/h2p5Z9X

🧔34
    👩28
    👶💙 N 24.12.2021
    👶 15.02.2024
    Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙

freya_444
    13. Listopad 2021. 21:42

Miraclebaby26

Uh od juce me nema I 11 str za citati 🤣🤣
    Freya preslatki trbuscic ajme već 33 tj… Floradix sam ja pila prije trudnoce, neznam dal ga smijem sad u kombinaciji s prenatal tabletama…
    Brunamsm da je bila isto sa slatkim trbuscicem, ajme setnja u prirodi sve super sve 5 al ja bi morala svaki 5 min na wc ili sjest da predahnem 🤣
    Masa I odnosi hah isti princip I kod nas za odnose, meni se inace baš I neda ali eto šta ću kad dragi,bude mi ga zao 🤣

Moj pregled je prosao odlicno,morala sam sve iznova radit jer sam mjenjala bolnicu I iskreno sasvim druga prica svi tako topli I pristojni, sestre I primalje mi svaki postupak objasnile, dobila sam ogromnu knjigu o trudnoci … znaci sve divno.. opet je dragi smio na uzv samnom I baš smo se iznenadili jer malac ima 1900 g 😂 pravo tatino veliko 😆🥰 isto tako svaki mjerenja super.. što se tice tog po kilazi stavili su mi termin 8.12 ali su rekli neka ostane I ovaj 16.12 jer naravno nikad se nezna 😄😄
    Iduci pregled je 19.10

Wooow veliki dečko 💙 čestitam draga! Veseli me što su ti stavili isti termin kao što ja imam-8.12. hehe 🤗
    Ja ga pijem uz Almageu omega tablete....💪
    XOXO, kako prošao pregled?

Lucija 16.12.2021.💗

• nelanr_
    13. Listopad 2021. 21:51

Cure imam jedno pitanje mozda je vise za Schinin al mozda i neko drugi zna odgovor 🤔 kao dijete sam zbog sumnje na meningitis punktirana 2x na kraju je utvrdjeno da nije bilo to vec jaca upala mokracnih kanala, e sad meni govore da obavezno naglasim doktorima  narucito ako bude carski i spinalna al ja zaista ne znam zasto je bitno za porod nesto sto se desilo prije 20 god. Mozda neko zna nekog da je imao slicnu situaciju trazila sam po netu i nista nisam nasla

boy 💙🌍

• Zelena36
    13. Listopad 2021. 22:21

anata12345

Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala.

Mislim da si krivu grupu nasla za pitat.. Probaj kod lastana 😁

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

aurora12
    13. Listopad 2021. 22:37

Miraclebaby cestitam, presladak je deckic 💙💙
    Evo mene ste natjerale da guglam bocice i nista mi nije jasno. Koliko bocica treba imati, vidim da ima i setova s vise komada ali mi se cini nepotrebno, ja bi to minimalno. Vidim da su po 150 ml i 250/260 pa koliko kojih je zgodno imati? Ne znam koliko bebe toga trebaju uz dojenje i kad im treba veca bocica 🙈 I sto bi jos trebalo imati osim bocica? Vidim i posudice i vrecice za cuvanje mlijeka, cini mi se zgodno i jedno i drugo. I tommee t.ima anti-colic bocice, pretpostavljam da je dobro odmah to uzeti. Ja se nadam da cu dojiti pa bi nesto samo da imam za izdojiti se kad nisam s bebom a uglavnom cu biti jer muz i ja zivimo sami.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.