Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    14. Listopad 2021. 11:45

Slee nadam se da nije nista strasno, sretno sutra
    Luu nadam se da ce brzo proci i da se neces zaraziti
    Xoxo cestitam na dobrom pregledu i aktivnoj bebici
    Ja sam se jucer preforsirala tako da danas laganini, navecer sam jedva hodala od boli u ledima i pritisku dolje, a na treningu od curke su me svi ispitavi kad je termin i sokiroano gledali kad sam rekla uz komentare pa po velicini stomaka smo mislili da si vec u terminu 🙄

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

CiribiribelaMare
    14. Listopad 2021. 12:38

Luu daaa, ja sam baš zadovoljna. Poštarina je 35 kn, dolazi GLS om. Za narudžbe veće od 500 je besplatna. Pidžama je stvarno super mekana (135 kn). Spavaćica je možda malo manje mekana, al piše isto pamuk, vidjet ću kad operem (65 kn). Al obzirom da doma ne koristim spavaćice, bit će dobra za tih par dana. Uzela sam jednu u Lidlu neki dan. Fini je pamuk, jedino je kroj malo bapski.  Al ima gumbiće što će biti korisno. (.)(.) 
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=358356168999160&set=pb.100044743397275.-2207520000..&type=3
    https://www.facebook.com/112177093907771/photos/pb.100044743397275.-2207520000../243781544080658/?type=3
    Sretno s obranom, nadam se da te neće uhvatit zaraza.

Curke gledam ta kolica Cybex balios s, što ih hvalite, i vidim da su po trgovinama većinom crna, tamno plava, siva. A na njihovoj stranici ima u lijepim življim bojama. Ako neka zna neku pouzdanu stranicu za naručiti?   

LadyD
    14. Listopad 2021. 12:45

Miraclebaby26

Cure u bolnici nadam se da će vam što brzo proci to vrijeme dok cekate prstenje… I da cete što prije kuci 🥰
    Meaasoba je preslatka odlicna mi je ta boja 🥰🥰🥰
    I Freyaa odlicno za slikice stvari iz ljekarne mislim da ću I ja pocet pravit popis na temelju toga 😆

Isto tako evo slikica koju smo dobili naseg velikana 😆 izgleda kao da puse baloncice 🤣🤣
    https://ibb.co/h2p5Z9X

Presladak je veliki decko  😍 cestitke na dobrom pregledu 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Josipab
    14. Listopad 2021. 12:47

Drage moje, da vam se i ja kratko javim. Ja sve zaboravim sta procitam,dok krenem odgovarati,katastrofa. Moram pohvaliti nase trudnice,sve su slatke i fit,bas ste mi zgodne 🥰
    Hvala za recept ua kolac,skrinsatala sam ga,nisam nikad radila s mrkvom i jedva cekam okušati se 😊
    Slee, nadam se da nije bubrežni kamenac, iz mokraće ce se sve vidit,on ipak ostavi neki trag u obliku upale pa se moze prepoznati.
    Ja sam narucila balios s lux kolica u sivoj boji preko Lesnine, oni ti vjv mogu naruciti i u drugoj boji. U ducanu su uvijek dostupna samo crna.
    Sta se tice nespavanja, ja sam mozea uvatila 3-4 ure sna,bas lose spavam zadnje vrijeme,to me jako nervira i frustrira. Danas sam nasla haljinu za maticara i odabrali smo vere (vjenčano prstenje),bas sam sretna 😊
    Iduci tjedan me ceka ogtt,uzasnow strah da cu se ispovraćati,no kako god,nemam izbora. 
    Prekrasne stvari ste kupile i sredile sobice!!
    Ja sam dobila jednu električnu i jednu ručnu avent izdajalicu pa sam mirna. Moram samo kupit novu bocicu. I mislila sam za rodiliste uzet neku anti colic,ne znam koja se smatra najboljom, poslusat cu i sta vi uzimate 😊
    Drago mi je za uredne preglede jucer, i za Jelenas eho, virujem da te satralo cekanje i duzina pregleda.
    I pozdrav dragim curama u bolnici! 😘
    Aurora, ja isto bas nemam prijateljice koje ce dobiti male bebe,tj imam 3 ali sve zive van splita,jedna van drzave. Steta,bebe ce biti razlika par mjeseci ☹️
    Valjda cu se sprijateljiti s nekim u parku 😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Mo_zg
    14. Listopad 2021. 12:56

jelenas

Mozg vidim da si pitala kod jesenskih za Vinogradsku, kad sam ja rodila 2018. su isto vaginalne puštali nakon 48h ako je i s bebom bilo sve ok, tako da vjerujem da i sad isto. Mi s carskog smo bile otpuštene u petak ili subotu (rodile utorak popodne), jedino sam ja ostala još par dana jer je malena primala još antibiotik.
    Ja se tako ali tako veselim opet ići u bolnicu, evo ne mogu vam opisati. Tako mi je neka dobra energija tamo. Baš jedva čekam!

Ja sam rodila tamo u veljači 2020., rodila sam u noći s pon na utorak, i u cet smo isli doma, ali sam mislila da je to tada mozda bila slucajnost jer je bila pandemija gripe i općenito je bolnica u tom periodu bila krcata, žene su doslovno na hodniku rađale, pa sam mislila da je to bio splet okolnosti zašto idemo brzo doma🙈 ali ako je tih 48h neko "nepisano pravilo", nitko sretniji od mene🤭 prvi put mi se i nije toliko žurilo doma, iako naravno, uvijek je doma najljepše, ali sad kad znam da će sin biti bez mene tih par dana, najradije bi išla direkt s poroda doma😂😂

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Maša🤰🏼
    14. Listopad 2021. 12:57

Miraclebaby cestitam na super pregledu 💙💙

Tierra jaooo koliko scena to je kad krene po krivom 🙈 ali super za super pregled :)
    Predivni trbusic 😍 i da za imena  stalno gnjave ali prestanu kad im kazem da ce se beba zvati xiavier kilian onda bude kao daj ne zezaj ja kazem ozbiljna sam pa nek si misle sta oce :P 
    Bocice ja sam mislila uzet samo jednu za sada onu Medela CALM pa onda kasnije vidit kako mi bude trebalo :)

Brijanje ja isto vise skoro ne vidim ali ja to po dodiru isto rjesim 😂😂 jos malo pa cu si uzet ogledalo da mi pomogne 😂😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

freya_444
    14. Listopad 2021. 13:01

XOXO, bravo za pregled i bebicu ☺️
    Slee, nadam se da ipak nije riječ o bubrežnom kamencu i da će urin biti dobar :)
    Luu, hvala na receptu, memorirala sam ga i uskoro ću ga sigurno napraviti pa uslikam 🥰

Lucija 16.12.2021.💗

• piba7
    14. Listopad 2021. 13:04

Ja sam taman jučer nosila urin I urinokulturu na analizu, evo maloprije došli nalazi sve je uredno. Tako da vjerujem da nije bubreg.

sirenita
    14. Listopad 2021. 13:23

Medela calm - kupila sam je isto radi svih preporuka, ali…. Sin je isključivo dojena beba (trebao je tek u početku malo dohrane…i par puta kasnije u skokovima prije nego li je uspio navući dovoljnu količinu mlijeka), ali tu medelinu bočicu nikako nije prihvaćao🙄. Kod nas je top bila nuk Nature sense 🤷🏻‍♀️

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Bruna257
    14. Listopad 2021. 13:26

Što nije za urinokulturu pretraga 2-3 dana? Da se u određenim uvjetima,ako ima, "uzgoje" bakterije? Tako je meni bilo rečeno kad god sam ja nosila urin, i prvi i drugi puta, a i sa curkom, a nanosila sam se, jer je ona sa7,5 mj imala e.coli zbog koje smo 10dana bile u bolnici....
    Daaaa, nakopali si posla preko glave, ali bi htjeli riješiti prije zime... 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.