Ja sam taman jučer nosila urin I urinokulturu na analizu, evo maloprije došli nalazi sve je uredno. Tako da vjerujem da nije bubreg.

Medela calm - kupila sam je isto radi svih preporuka, ali…. Sin je isključivo dojena beba (trebao je tek u početku malo dohrane…i par puta kasnije u skokovima prije nego li je uspio navući dovoljnu količinu mlijeka), ali tu medelinu bočicu nikako nije prihvaćao🙄. Kod nas je top bila nuk Nature sense 🤷🏻♀️
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Što nije za urinokulturu pretraga 2-3 dana? Da se u određenim uvjetima,ako ima, "uzgoje" bakterije? Tako je meni bilo rečeno kad god sam ja nosila urin, i prvi i drugi puta, a i sa curkom, a nanosila sam se, jer je ona sa7,5 mj imala e.coli zbog koje smo 10dana bile u bolnici....
Daaaa, nakopali si posla preko glave, ali bi htjeli riješiti prije zime... 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
NIsam bas pohvatala sve al cestitke na dobrim pregledima... sve stvarcice i oprema za sobice su preslatke ( bas zavisim na prostoru koji ja nemam 🙁)
Ta jaka bol koju su dvije spominjale i mene je uhvatila dva puta ali nije se vise ponavljala ... rekla sam gin za to i njen savjet je da se umirim ili razgibam ali svakako da ce proci jer se sve pomjeri unutra pa nekad bude kao da mi se nesto cupa a nekad bude kao da je nasjelo nesto... to dodje od bebinog pomjeranja tako i da se zabrinem tek ako se ponavlja cesce...
Ja cu isto samo jednu bocicu anti-c manju uzeti i sisac najmanji od aventa za svaki slucaj 😉
Hvala za preporuku za gacice..
Presladak stomacic 😍 bas si fit
Kolac od mrkve... ja ga pravim cesto isto i prefin mi je 😍 i naravno pojela sam cokoladicu cim sam sliku vidjela 😂😂😂😂😂😂😂
Sory ako sam nekoga zaboravila al drzite mi se sve 😘
Ja sam od 4:45 budna i pohala si kruh i divku kuhala .. docekala dragog da popijemo kavu preko skaypa pa da ide radit i vratila se u krevet 😂😂😂😂 do 12 😆😆😆😆

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Vikend beba u bubamari, -15% imate na kolica, krevetiće, svašta nešto .. ide i online i u trgovinama 😁

Što nije za urinokulturu pretraga 2-3 dana? Da se u određenim uvjetima,ako ima, "uzgoje" bakterije? Tako je meni bilo rečeno kad god sam ja nosila urin, i prvi i drugi puta, a i sa curkom, a nanosila sam se, jer je ona sa7,5 mj imala e.coli zbog koje smo 10dana bile u bolnici….
Daaaa, nakopali si posla preko glave, ali bi htjeli riješiti prije zime… 😁
Jučer u 7 ujutro je suprug odnio uzorak. Oni odmah ispitaju na bakterije - ako nema bakterija, sve je ok.
Ako su bakterije vidljive u tom slučaju se rade dodatne pretrage tj "sade" se uzorci na podloge da se vidi o kojim bakterijama se radi.

Što nije za urinokulturu pretraga 2-3 dana? Da se u određenim uvjetima,ako ima, "uzgoje" bakterije? Tako je meni bilo rečeno kad god sam ja nosila urin, i prvi i drugi puta, a i sa curkom, a nanosila sam se, jer je ona sa7,5 mj imala e.coli zbog koje smo 10dana bile u bolnici….
Jučer u 7 ujutro je suprug odnio uzorak. Oni odmah ispitaju na bakterije - ako nema bakterija, sve je ok.
Ako su bakterije vidljive u tom slučaju se rade dodatne pretrage tj "sade" se uzorci na podloge da se vidi o kojim bakterijama se radi.
Ok,ima smisla.... Bilo mi čudno jer mi nikad nismo dobivali nalaze za manje od 3 dana... Npr predala u ponedjeljak, nalaz tek čet ujutro, bez obzira da li je sterilno ili ima nečeg... zato se čudim, malo ko pura d*eku 🤣🤣

Sirenita joooojjj nemoj mi to rec 😂😂😂😂🙈 taman kad sam se kao odlucila koje bocice i izdajalice uzet 🙈 nego sta saaad? Koje da uzmem 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ok,ima smisla…. Bilo mi čudno jer mi nikad nismo dobivali nalaze za manje od 3 dana… Npr predala u ponedjeljak, nalaz tek čet ujutro, bez obzira da li je sterilno ili ima nečeg… zato se čudim, malo ko pura d*eku 🤣🤣
Nosila sam privatno, možda zato 🤷

Sirenita joooojjj nemoj mi to rec 😂😂😂😂🙈 taman kad sam se kao odlucila koje bocice i izdajalice uzet 🙈 nego sta saaad? Koje da uzmem 😂
🙈 evo kod nas čak bi toliko hvaljeni avent anticolic nije bio pogodak (a njega sam prvog kupila!!)
A gle, možda kod vas upali, neka djeca prihvaćaju bilo koji sisac, a neka su izbirljiva 🤣🤣🤞🏻🤞🏻
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji