Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    14. Listopad 2021. 13:30

NIsam bas pohvatala sve al cestitke na dobrim pregledima...  sve stvarcice i oprema za sobice su preslatke ( bas  zavisim na prostoru koji ja nemam 🙁)
    Ta jaka bol koju su dvije spominjale i mene je uhvatila dva puta ali nije se vise ponavljala ... rekla sam gin za to i njen savjet je da se umirim ili razgibam ali svakako da ce proci jer se sve pomjeri unutra pa nekad bude kao da mi se nesto cupa a nekad bude kao da je nasjelo nesto... to dodje od bebinog pomjeranja tako i da se zabrinem tek ako se ponavlja cesce... 
     Ja cu isto samo jednu bocicu  anti-c manju uzeti i sisac najmanji od aventa za svaki slucaj 😉
     Hvala za preporuku za gacice.. 
    Presladak stomacic 😍 bas si fit
    Kolac od mrkve... ja ga pravim cesto isto i prefin mi je 😍 i naravno pojela sam cokoladicu  cim sam sliku vidjela 😂😂😂😂😂😂😂
     Sory ako sam nekoga zaboravila al drzite mi se sve 😘 
     Ja sam od 4:45 budna i pohala si kruh i divku kuhala .. docekala dragog da popijemo kavu preko skaypa pa da  ide radit i vratila se u krevet 😂😂😂😂 do 12 😆😆😆😆

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    14. Listopad 2021. 13:31

Vikend beba u bubamari, -15% imate na kolica, krevetiće, svašta nešto .. ide i online i u trgovinama 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• piba7
    14. Listopad 2021. 13:42

Bruna257

Što nije za urinokulturu pretraga 2-3 dana? Da se u određenim uvjetima,ako ima, "uzgoje" bakterije? Tako je meni bilo rečeno kad god sam ja nosila urin, i prvi i drugi puta, a i sa curkom, a nanosila sam se, jer je ona sa7,5 mj imala e.coli zbog koje smo 10dana bile u bolnici….
    Daaaa, nakopali si posla preko glave, ali bi htjeli riješiti prije zime… 😁

Jučer u 7 ujutro je suprug odnio uzorak. Oni odmah ispitaju na bakterije - ako nema bakterija, sve je ok.
    Ako su bakterije vidljive u tom slučaju se rade dodatne pretrage tj "sade" se uzorci na podloge da se vidi o kojim bakterijama se radi.

Bruna257
    14. Listopad 2021. 13:55

piba7

Bruna257

Što nije za urinokulturu pretraga 2-3 dana? Da se u određenim uvjetima,ako ima, "uzgoje" bakterije? Tako je meni bilo rečeno kad god sam ja nosila urin, i prvi i drugi puta, a i sa curkom, a nanosila sam se, jer je ona sa7,5 mj imala e.coli zbog koje smo 10dana bile u bolnici….

Jučer u 7 ujutro je suprug odnio uzorak. Oni odmah ispitaju na bakterije - ako nema bakterija, sve je ok.
    Ako su bakterije vidljive u tom slučaju se rade dodatne pretrage tj "sade" se uzorci na podloge da se vidi o kojim bakterijama se radi.

Ok,ima smisla.... Bilo mi čudno jer mi nikad nismo dobivali nalaze za manje od 3 dana... Npr predala u ponedjeljak, nalaz tek čet ujutro, bez obzira da li je sterilno ili ima nečeg... zato se čudim, malo ko pura d*eku 🤣🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Maša🤰🏼
    14. Listopad 2021. 13:55

Sirenita joooojjj nemoj mi to rec 😂😂😂😂🙈 taman kad sam se kao odlucila koje bocice i izdajalice uzet 🙈 nego sta saaad? Koje da uzmem 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• piba7
    14. Listopad 2021. 13:59

Bruna257

piba7

Bruna257

Ok,ima smisla…. Bilo mi čudno jer mi nikad nismo dobivali nalaze za manje od 3 dana… Npr predala u ponedjeljak, nalaz tek čet ujutro, bez obzira da li je sterilno ili ima nečeg… zato se čudim, malo ko pura d*eku 🤣🤣

Nosila sam privatno, možda zato 🤷

sirenita
    14. Listopad 2021. 14:02

Maša🥰🤰🏼

Sirenita joooojjj nemoj mi to rec 😂😂😂😂🙈 taman kad sam se kao odlucila koje bocice i izdajalice uzet 🙈 nego sta saaad? Koje da uzmem 😂

🙈 evo kod nas čak bi toliko hvaljeni avent anticolic nije bio pogodak (a njega sam prvog kupila!!) 

A gle, možda kod vas upali, neka djeca prihvaćaju bilo koji sisac, a neka su izbirljiva 🤣🤣🤞🏻🤞🏻

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Maša🤰🏼
    14. Listopad 2021. 14:05

Sirenita ja sam mislila uzet medela izdajalicu rucnu u paketu dobijes bocu i dudu i onda jos posebno tu medela calm bocicu :/ i sad neznam 🙈🙈🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

sirenita
    14. Listopad 2021. 14:11

Probaj prosurfati sam sisac, ili uživo vidjeti.  Nije kao na nijednoj drugoj bočici. (Moja je negdje, tko zna 😂😂 inače bi ti je poslikala da bolje dočaram o čemu pričam). 
    Možda je ona idealna kasnije kad dijete ima već koji mjesec pa da se ne navikne na bočice iz kojih mlijeko lakše curi, kad već ima dobro razvijen refleks sisanja, al nama je bila totalni promašaj i u početku a i kasnije. 
    Probala sam i ja povuci iz nje 🤣🤣 i zbilja trreba truda uložiti sa se izvuče nešto. 
    I nije sad da te odgovaram, možda kod vas stvarno ne bude tako. Al meni je bio bačen novac i razočarenje jer sam svašta od nje očekivala. Opet, ne kažem da je radi bočice, možda jednostavno djetetu nije sjela 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

JanaL.
    14. Listopad 2021. 14:22

Pozdrav mamice! Evo mene samo da uljetim s informacijom da su kadice iz Ikee stigle, pa tko hoće....
    A sad idem čitati svih propuštenih 30 str.😜

💙👶 07.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.