Nemojte unaprijed kupovati izdajalice, možda vam uopće neće trebati. Medela je na glasu kao najbolja, ali ja se npr nisam mogla s njom izdajati, preagresivna mi je bila.
Što se tiče Medela Calma bočice za koju je Masa pitala - to je bočica koja se kombinira s dojenjem tj bočica na koju se daje jesti djetetu koje se želi zadržati na dojenju jer ta bočica funkcionira na takav način da beba mora napraviti vakum i vuci da bi mlijeko išlo- identicno kao kad doji.
Dobro vece cure. Evo da se i ja javim. Kako je moja cimerica (i saborac) napisala serklza je prosla dobro, sve je OK. Mene nista ne boli ni nemam nekih problema. Osim naravno sto sam toliko zalezala sve da me sve boli. Posebno vrat. Sad lezim i cekam prsten 😊
Cimerice u sobi su nam zlatne. I sve je stvarno OK.
Hvala svima na brizi i 😘😘 svima.
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Bok cure, evo i mene. Jako me umorio ovaj pregled, iako je sve super i doktorica krasna. Prvo sam došla na red u 17h10, a bila naručena u 16h, što znači da sam tamo bila već u 15h40. Onda me gledala jedno 1,5h. Uglavnom, sve je ok, još jedan pregled srca će se napraviti po porodu. Rekla je da je bebica baš aktivna i da je to super.
Sad čekamo pizzu i idem u krpe, strgana sam.
Netko je pitao za Dianatal, ja sam imala tri tubice na prvom porodu, uspjeli su mi aplicirati samo jednu. Iskreno nemam neki feeling da išta pomaže.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Aurora izmjerim sutra, samo me sjeti molim te, jer sve zaboravljam u ovoj trudnoći. 😂
-
Piba takvog sam i ja otprilike mišljenja. U bolnici imaju ručne izdajalice za prvu silu, no opet se bojim mastitisa i sl. Znam kakve je moja mama imala probleme s dojenjem, ali mi i ona veli da rađe pričekam da vidim da li će mi trebati uopće, a ako će biti hitno lako pošaljem nekoga po izdajalicu.
-
Baš mi je drago cure što je sve okej s vama i bebama, čim manje stresa i brige i bebice će uskoro biti s nama. 🥰
-
Radi ovih mojih trudničkih želja ću roditi sa 100 kila.😅 Nije glamurozno kao vaše torte, ali za zadovoljit želju jedne trudnice, taman - kolač od mrkve. 🥕🥕🥕
https://ibb.co/w7pZg5z
Nisam sve sama pojela, majke mi. 🙈😂
Samo kratki mah mah vecernji! Nisam sve popamtila pa ne zamjerite:
Anemi - prekrasno mi je sve, ti sivi detalji su mi hit! Jos je netko stavio sliku sobice, bas vam je lijepo!
Lori i jelena cestitam na super pregledima (mislim da ste samo vas dvije!
Ana (cini mi se) super da nije hematon!
Luu ja sam imala predrasude prema torti od mrkve, ali kad sam je probala bila mi je top topova!
Alexandra pozdrav tebi i cimericama! Javite novosti, kad cete doma? I koliko cesto vam provjeravaju cerviks?
—
Ja sam se otusirala - to je super vijest kod mene 😂
Boli me grlo i osjecam se malaksavo. Onako noge i ruke teske i grlo grebe i kao da cu se razboliti 😫😫😫 a ne znam kakooooooo, pa samo sam doma!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala cure
Ana 88 super da je sve ok i da sukrvica nije opasna
Zelena e čula sam za taj Dianatal gel, prijateljica mi ga nahvalila, prvo dijete rodila i nije popucala. Pa sam malo išla čitati, neki kažu da je super a neki da je bacanje novca. Košta 800 kn, nemam pojma isplati li se. Zvuči mi iskreno kao placebo efekt, misliš sa će ti pomoći pa si malo smirenija i to.
Jelena bravo za pregled! Bitno da je sve ok! Hvala na podijeljenom iskustvu za gel.
Freya hvala na popisu. Što se tiče ovog za pupak, od prijateljice sam dobila savjet da ne kupujem jer nekim babama otpadne već u rodilištu pa ne treba ništa od toga...nisam pametna.
Mea divno je sve!
Aleksandra drago mi je da si se javila i da si dobro♡
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Netko pita za bebetto kolica-mi imamo murano od curke, u super stanju su još, odlična,lako upravljiva, imaju velike kotače sa zračnicama... Jedino sad uzimam druge adaptere jer uzimam drugo jaje za njih... Inače su meni osobno top!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jelenas super da je bebica dobro, sad odmori 🤗
Luu torta izgleda odlicno, ja bi komad umjesto ovog razenog kruha 😁👌
Alexandra jos samo prsten pa je gotovo, bas mi je drago da vam je ekipa dobra, odmah je lakse 😊
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jelenas, super za bebicu, odmori i čuvaj se 💋
Alexandraaa, drago mi je da je sve okej prošlo i da te ne boli, super za cimerice 💪🤗
Luu, daj recept za kolač od mrkve pliiiiiz ❤️❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Hvala cureAna 88super da je sve ok i da sukrvica nije opasna
Zelenae čula sam za tajDianatalgel, prijateljica mi ga nahvalila, prvo dijete rodila i nije popucala. Pa sam malo išla čitati, neki kažu da je super a neki da je bacanje novca. Košta 800 kn, nemam pojma isplati li se. Zvuči mi iskreno kao placebo efekt, misliš sa će ti pomoći pa si malo smirenija i to.
Jelena bravo za pregled! Bitno da je sve ok! Hvala na podijeljenom iskustvu za gel.
Freyahvala na popisu. Što se tiče ovog za pupak, od prijateljice sam dobila savjet da ne kupujem jer nekim babama otpadne već u rodilištu pa ne treba ništa od toga…nisam pametna.
Mea divno je sve!
Aleksandra drago mi je da si se javila i da si dobro♡
Ja taj gel neću uzimati...
A za prašak za pupak, uzela sam jer nije bio skup uopće, pa nema veze ako ne posluži ☺️
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji