Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela_le
    11. Svibanj 2021. 10:35

Garava 123

Drage moje trudnice dobro vam jutro dugoooo me nije bilo 🤭
    Cure koje su nazalost napustile temu zao mi je nadam se da ste dobro i da se sto prije vratite na ljepse teme ❤️
    Dobrodosle nove cure zelim vam uredne i mirne trudnoce ❤️
    Stare cure cestitam na super pregledima i malim ❤️ koja kucaju
    Tayakakvo je kod tebe sad stanje jel se hematom povukao jeste dobro ti i bebica? ❤️
    Antonelasuper za malo srce slikica je prekrasna 😍 kako si inace?
    Bela_lekako si ti?❤️
    Angel kad je iduci pregled da vidimo tu malu mrvicu i malo srceko❤️
    Aurora kako ti guras jel sve uredu ❤️
    Freya jeste mi vi dobro, ima li mucnina i popratnih simptoma❤️
    I sve ostale cure koje nisam navela nadam se da ste sve dobro zdravo i veselo zelim vam mirne trudnoce i super preglede da se druzimo barem ovako virtualno😘❤️🥰

Hej, pa dobro sam, mucnine su tu, ali nisu nepodnosljive
    Kako si nam ti?

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

aurora12
    11. Svibanj 2021. 10:38

Antonela cestitam, bas je lijepo vidjeti da je beba dobroZelim ti sretnu i mirnu trudnocu, kao i ostalim curama 🙏 Garava123 ja sam dobro, mucnina ovih dana nema pa sam malo zabrinuta. Trudim se nekako izdrzati do pregleda u ponedjeljak (prosli tjedan su mi na hitnom gin.rekli da dodem za tjedan dana ali htjela bih jos pricekati iako je jako tesko). nemamimena26 ti i ja smo tu negdje, ja sam 6+1 po z.m. Drzim fige i nadam se da ces sutra vidjeti svoju bebicu i da je sve kako treba 🤗💞

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Taya_
    11. Svibanj 2021. 10:42

Garava 123

Cure koje su nazalost napustile temu zao mi je nadam se da ste dobro i da se sto prije vratite na ljepse teme ❤️
    Tayakakvo je kod tebe sad stanje jel se hematom povukao jeste dobro ti i bebica? ❤️
    Bela_lekako si ti?❤️
    I sve ostale cure koje nisam navela nadam se da ste sve dobro zdravo i veselo zelim vam mirne trudnoce i super preglede da se druzimo barem ovako virtualno😘❤️🥰

Hvala draga na pitanju.. 😘 Dobro sam.. I beba je dobro.. Bila sam prošli tjedan na pregledu.. Na UZ sve super.. Izmjeren mi je nuhalni već.. 1.3 je, savršeno.. Hematom još imam tj. dva.. Veći se malo smanjio a drugi je jako jako mali.. Na terapiji sam i dalje duphaston i strogom mirovanju.. Ali po mišljenju gin trebalo bi biti sve i redu.. 
    Kako si ti i bebica? Vidim da za koji dan ideš na pregled.. Javi nam obavezno kako je bilo.. Meni je to nešto premedeno kad vidim ta mala stvorenja kako se miču i još kad čujem otkucaje srca.. Jedva čekam da i ti to vidiš i osjetiš 💕 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

11. Svibanj 2021. 10:47

aurora12

Antonela cestitam, bas je lijepo vidjeti da je beba dobroZelim ti sretnu i mirnu trudnocu, kao i ostalim curama 🙏 Garava123 ja sam dobro, mucnina ovih dana nema pa sam malo zabrinuta. Trudim se nekako izdrzati do pregleda u ponedjeljak (prosli tjedan su mi na hitnom gin.rekli da dodem za tjedan dana ali htjela bih jos pricekati iako je jako tesko). nemamimena26 ti i ja smo tu negdje, ja sam 6+1 po z.m. Drzim fige i nadam se da ces sutra vidjeti svoju bebicu i da je sve kako treba 🤗💞

Draga hvala ti, evo ja sam danas po ZM 5+6. Oprosti, možda mi je promaknulo, zbog čega si bila na hitnom gin.?

Bela_le
    11. Svibanj 2021. 10:49

Antonela122🐘🌠

Bela_le

Antonela122🐘🌠

Bela_le

Antonelaja sam sad tek primjetila da smo si mi u dan trudne haha

Gle stvarno😁😁 mozda se sretnemo u radaoni hahaha jesi iz zg?

Iz Osijeka sam, necemo se sresti u radaoni, ali cemo se ovih jos 7 mjeseci pratiti i mozda stvarno i rodimo isti dan haha to bi bilo bas fora

Bozicne bebe🤗,ali nadam se da necu biti u bolnici za Bozici ili Badnjak

I ja se nadam, ali s obzirom da sam malu prenjela 4 dana nekako mislim da bi mogla 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Antonela122🐘🌠
    11. Svibanj 2021. 10:52

Garava 123

Bela_lekako si ti?❤️

Mucnine su se smanjile sad nisu vise cijeli dan,ujutro i navecer su jace ali produ,zivim na wc-u stalno piskim i po noci se budim piskit stalno,hemeroidi me copili,umor sve pomalo napalo prije nego u prosloj trudnoci,vidim ti imas za dva dana prvi pregled,kako si ti? 🤞🤞🍀🤞🍀🤞🍀🍀🍀 ja sam skoro pukla od nervoze ovaj tjedan nikak da docekam pregled

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    11. Svibanj 2021. 10:55

Bela_le

Antonela122🐘🌠

Bela_le

Antonela122🐘🌠

Bela_le

Antonelaja sam sad tek primjetila da smo si mi u dan trudne haha

Gle stvarno😁😁 mozda se sretnemo u radaoni hahaha jesi iz zg?

Iz Osijeka sam, necemo se sresti u radaoni, ali cemo se ovih jos 7 mjeseci pratiti i mozda stvarno i rodimo isti dan haha to bi bilo bas fora

Bozicne bebe🤗,ali nadam se da necu biti u bolnici za Bozici ili Badnjak

I ja se nadam, ali s obzirom da sam malu prenjela 4 dana nekako mislim da bi mogla

Ja sam dvoje rodila prije termina(jedan je palcic)pa se drzim toga,ali svaka trudnoca je prica za sebe,jao ja sam predkraj mislila da cu puknut vise,nemogu si zamislit prenjet 4 dana😯

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Romale
    11. Svibanj 2021. 10:55

Pozdrav cure, evo i mene nakon nekog vremena. Imali smrtni slučaj pa nisam bila u stanju čitati i javljati se. Svim novim curama zelim dobrodošlicu i da imaju urednu trudnoću. Mi smo dobro, malo se borili s mučnina ma ali danas sam bas dobro, bila muka dok nisam jela, tj ne muka nego neka nelagodu u zelucu.

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Antonela122🐘🌠
    11. Svibanj 2021. 10:57

nemamimena26

Garava 123

Bela_lekako si ti?❤️

Pozdrav Garava 123, nadam se da si dobro, kao i sve ostale cure koje su obavile preglede i koje tek idu.
    Ja sam sutra popodne u pola šest naručena na prvi pregled, a ujedno ulazim u šesti tjedan.
    Držite fige da sve bude u redu, jer me lovi lagano nervoza već. Samo da prođe i da bude sve u redu.
    Veselim se budućem druženju u našoj maloj virtualnoj zajednici <3

Sretno sutra🍀🤞🍀🤞🍀🤞😘

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

11. Svibanj 2021. 11:01

Antonela122🐘🌠

nemamimena26

Garava 123

Bela_lekako si ti?❤️

Pozdrav Garava 123, nadam se da si dobro, kao i sve ostale cure koje su obavile preglede i koje tek idu.
    Ja sam sutra popodne u pola šest naručena na prvi pregled, a ujedno ulazim u šesti tjedan.
    Držite fige da sve bude u redu, jer me lovi lagano nervoza već. Samo da prođe i da bude sve u redu.
    Veselim se budućem druženju u našoj maloj virtualnoj zajednici <3

Sretno sutra🍀🤞🍀🤞🍀🤞😘

Hvala ti draga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.