Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    30. Prosinac 2020. 16:10

hvala vam😊  Irina❤

lola_28
    30. Prosinac 2020. 16:11

A joj kako je slatka...😍
    Cestitke!!
    Za tako lijepu curicu se svaka muka isplati!❤❤❤
    I ne zvuci tako lose doci u bolnicu otvorena 9cm.😄

Mi smo danas s pregleda, sve je u najboljem redu...bebica procijenjena na 3200, unutarnje usce ulozivo za vrsak prsta..😊

ovčica
    30. Prosinac 2020. 16:24

Evo i mene tu :)

ovčica

matea1201

https://ibb.co/VTKjhd0

Preslatka je! 🥰 Cestitke jos jednom!
    A mislis si, 4. trudnoca, pa to ce ici samo tako. Zeznula te mala 😁
    Ja ne ocekujem tako skoro, vidim da se mojoj neda van, jos cu zadnja roditi ovdje 🙊

Ili ti ili ja 😅😅 ni mojoj maloj se ne žuri. Jucer me stiskalo nakon potresa valjda jer sam se prepala, ali onda se smirilo. Ovo je sad kao na grupi za rad na bebi- kako jedna po jedna ugledaju plusic i sad jedna po jedna bebu, a mi štrikamo. 😅
    Matea, curica ti je prekrasna🥳🥰🎉💕🍀😊

Hahaha bas to! Sretno nam bilo 🙊 bas me zanima hoce li koja imati party bebu, odnosno rodenu na 01.01. 🥳

Nova19
    30. Prosinac 2020. 16:50

Matea čestitke od srca 🥰🥰 mala je premedena ❤️
    Malamarelica vidim po poruci da si sada puno smirenija od kada si hospitalizirana... javi kako stvari napreduju, nadam se
    da će dalje biti sve u redu 🤞🏻

malamarelica
    30. Prosinac 2020. 18:08

Ej, evo u sobi sam sad, morala sam biti i radaoni dok ne dodje bris na covid jer bez njega ne smijem na odjel. Radili su mi 3 ctg. Kazu da su uredni. Puno se jako micao cijeli dan, bas se gurao i rastezao mi trbuh. Sad se evo malo primirio. Dosad mi nitko nije nista rekao za plodnu vodu, svi kazu dovoljno. I ovaj doktor na proslom pregledu. Sad je rekao da je pad i odnosu na prije par dana. Rekao mi je da nije ispod granice. Drago mi je da sam ovdje, eto. Nadam se da ce se pobrinut za moje dijete. Vise od ovoga nista ne mogu napraviti. Molit se za svaki dan koji prolazi

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

malamarelica
    30. Prosinac 2020. 18:12

A za potres.. nama je porazbijalo u stanu neke stvari i dimnjao iznutra je napukao. Kod mojih doma je srusilo kuhinju, kod svekrve nekoliko crijepova i i kuci case i to. Ali sve u svemu dobro kako je to bilo u petrinji. Jedino sto je prestrasno bilo. Ne mogu uopce opisati. I jos ih je puno bilo popodne i nocas, svako malo je onako lagano drhtalo, da nemas mira

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

ovčica
    30. Prosinac 2020. 18:26

Malamarelice, zao mi je ako moras ostati, ali ako je to bolje za bebu i ono sto tebe smiruje, svakako ces manje brinuti dok si pod njihovim okom. Mislim da tvoja bebica voli paznju, razmazit ce ga jos u trbuhu. Cim svi malo oko njega, evo pa se javi  
    Sad se samo smiri i zamisljaj ga kako se igra unutra. Nema vise losih misli! Daleko si dogurala, a dr pusti da odraduju svoje! ❤️ 
    Neka su zive glave, ostalo ce se rijesiti. Tako mi je zao tih ljudi koji su sve izgubili, tocno da ti srce pukne... 🙏💔

• MissKitty
    31. Prosinac 2020. 02:16

Matea, čestitke na prekrasnoj curici!
    Nova19 nadam se da, kad dođe beba (meni 1.), ću imati snage kao ti izdurati za bebu krizne situacije jer sam fakat zadnjih dana totalni paničar. U 1.stanju nisam takva, al sad u drugom ajme meni 🙈 ali... ne ponovilo se... 

vikica1810@gmail.com

Nova19
    31. Prosinac 2020. 02:27

MissKitty ne brinem da nećeš, vidjet ćeš sama, kada dijete dođe na svijet sve se mjenja ali tako i mi! Dođe ti neograničena ljubav i potreba za zaštitom da sve drugo pada u drugi plan (strah, panika...). Tim više ako inače nisi paničar, imat ćeš još više snage i hrabrosti za sviju bebicu 🥰

Marlene 1
    31. Prosinac 2020. 11:05

Matea čestitam ti! 
    🎉🎉 

25.12. Baby L 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.