Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    30. Prosinac 2020. 00:50

Ovcice masirala sam i tko zna kako bi bilo da nisam haha. 
    Ja isto imam grcice, legla sad u krevet pa cemo vidjeti kad ce gospodin odlucit doci :)
    Matea sretnoo :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• matea1201
    30. Prosinac 2020. 04:06

evo da se javim moja curica je konačno došla na svijet😊  napišem ujutro sve kak je bilo

• MissKitty
    30. Prosinac 2020. 06:15

Matei od srca čestitam, budite dobro, zdravi i sigurni!
    Ovčice i sve cure koje su u terminu, želim vam svu hrabrost i pozitivu. 
    Pogotovo curama iz okolice Siska i Petrinje.
    Kad vidim čega sve ima, sram me žaliti se, ali... u Zg-u sam i zadnja 2 dana luda, morala podebljati normabele, nocas ni oka sklopila, trzam na svaki zvuk, trbuh ko kamen skoro ci, a termin 8.2. Kao, trudim se misliti pozitivno, ali ne ide baš, pogotovo kad me danas u pidžami na 5.katu samu u stanu zatekao onaj odurni potres.....nisam bila u stanju normalno obuci trenirku i carape, jedva zbrisala u auto... Kak se vi nosite s tim? 

vikica1810@gmail.com

ovčica
    30. Prosinac 2020. 06:50

Matea, cestitke od srca! ❤️🥰
    Misskitty, ne znam sto bi ti rekla. Pozitivno razmisljam inace, ako ne naglas onda u sebi, al ovakav zivot u strahu i trzanje na svaki zvuk je grozan. S muzem sam bila kad su bili svi potresi pa sam se osjecala sigurnije al odvratan osjecaj. Jedva sam odspavala nesto sinoc. Dok nas nisu ova dva opet probudila. A muka mi je kad se sjetim da mogu svaki cas zavrsiti u bolnici. Sama. Bas kao sto si rekla, vjerojatno se nemamo pravo zaliti s obzirom sto prozivljavaju ljudi u petrinji i okolici, ali ovo sve uzasno utjece na psihu. Da si najcvrsca osoba, kad tad puknes na ovo....eto, tolko sam bila nestrpljiva upoznati bebicu, i svaki dan iscekivala nesto, a sad si mislim nek bude jos unutra...

flower93
    30. Prosinac 2020. 07:21

matea1201

evo da se javim moja curica je konačno došla na svijet😊 napišem ujutro sve kak je bilo

Čestitam ❤️❤️ malo lijepih vijesti u ovom ludilu. 
    Pisi nam detalje 😘

Nova19
    30. Prosinac 2020. 07:22

Matea iskrene čestitke na curici 🥰🥰🥰🥰 čekamo detalje kada dođeš k sebi 😍
    Ja cijelu noć nisam spavala jer je malo imao show, kada smo konačno zaspali su me ovi potresi probudili, a u 9 smo naručeni za cijepljenje na SV Duhu... nadam se da će biti sve ok. Stalno mislim na ljude iz Petrinje i okolice, držite se 😣
    Mene je jučer jaki potres ulovio dok sam bila sama sa djecom doma, muž išao u dućan... bila hrabra za njih a iz unutra u rasulu 😔 od onda isto trzam na svaki zvuk i podrhtaj 😓

• MissKitty
    30. Prosinac 2020. 07:23

ovčica

Matea, cestitke od srca! ❤️🥰
    Misskitty, ne znam sto bi ti rekla. Pozitivno razmisljam inace, ako ne naglas onda u sebi, al ovakav zivot u strahu i trzanje na svaki zvuk je grozan. S muzem sam bila kad su bili svi potresi pa sam se osjecala sigurnije al odvratan osjecaj. Jedva sam odspavala nesto sinoc. Dok nas nisu ova dva opet probudila. A muka mi je kad se sjetim da mogu svaki cas zavrsiti u bolnici. Sama. Bas kao sto si rekla, vjerojatno se nemamo pravo zaliti s obzirom sto prozivljavaju ljudi u petrinji i okolici, ali ovo sve uzasno utjece na psihu. Da si najcvrsca osoba, kad tad puknes na ovo….eto, tolko sam bila nestrpljiva upoznati bebicu, i svaki dan iscekivala nesto, a sad si mislim nek bude jos unutra…

Baš to, utječe na psihu, hoćeš nećeš.... A drži se💪 

vikica1810@gmail.com

ovčica
    30. Prosinac 2020. 11:55

Vratila se s pregleda. I dalje otvorena za prst, mlijecna plodna voda, ctg uredan. Iako smo morali buditi malenu, ni ona se nije naspavala pa je odlucila na pregledu 🙊 kontrola tek iduci petak...

LeLa2807
    30. Prosinac 2020. 12:56

Cestitke matea od srca! :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

malamarelica
    30. Prosinac 2020. 14:00

Cestitam na bebici!
    Mene su hospitalizirali na Sv. Duhu. Pad plodne vode u odnosu na prije. Nisam spavala do 2. Cijeli noc nas je lagano treslo. Eto, barem sam mirnija da sam i bolnici i koliko tolilo dalje od Siska

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.