Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VlatkaGM
    31. Prosinac 2020. 12:22

Pozdrav svima, nova sam iako sam forum čitala još u prvoj trudnoći. Sad je 3.❤️ 11tt zanima me probir u petrovoj. Kako finkcionira sad s obzirom na ovu ludnicu. Poslala ssm upit za termin, ali još nema odgovora. Imate friškog iskustva? 

ovčica
    31. Prosinac 2020. 13:23

VlatkaGM

Pozdrav svima, nova sam iako sam forum čitala još u prvoj trudnoći. Sad je 3.❤️ 11tt zanima me probir u petrovoj. Kako finkcionira sad s obzirom na ovu ludnicu. Poslala ssm upit za termin, ali još nema odgovora. Imate friškog iskustva?

Za petrovu ne znam, ali ako ti nije bitno da je tamo, ja sam isla u vinogradsku, nisam se narucivala, samo sam dosla ujutro s uputnicom i odradila to. Bilo je malo cekanja ali kao i u svakom laboratoriju gdje vade krv. Nalaze sam brzo dobila na email.

Lei_Be
    31. Prosinac 2020. 15:07

Cure kakva je situacija? Ima li koja beba na vidiku? 🥳😍
    Meni se zadnjih par dana događa da me u preponama toliko jako i naglo presječe da mi se noga oduzme na par sekundi.. inače je bilo samo kad hodam, a prošlu noć me isto tako par puta kad sam ležala.. jel se događalo još nekome to? 🤷

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• MissKitty
    31. Prosinac 2020. 15:29

Curke, samo da vas pitam sto mislite, danas imala redovan pregled, 34 + 3 sam. Dr. procijenio da je beba 2100 grama i rekao da je manja u odnosu na prosjek, tj. prema donjoj granici. Ali ako osjećam normalne pokrete, da nije razlog za brigu. Meni se pokreti cine skroz normalni, dapače živahno dijete. I u muzevoj i u mojoj obitelji smo sitnije građe i rođeni s relativno malom težinom. Naručio me ponovo za tjedan dana. Dr.je inace super i nije mi to priopcio na neki način da me zabrine, samo je u mojoj glavi odmah strah je li sve ok, zasto je beba mala... Kakva su vasa iskustva? Imala sam u familiji pod zadnje jedan nažalost jako loš ishod trudnoće (kompliciranija priča od spontanog) pa me sad svega strah 🙁 Necu pisati tu priču iz familije jer ne želim ikome izazvati crne misli. 

vikica1810@gmail.com

Nova19
    31. Prosinac 2020. 16:11

Misskitty ako ti je do sada uvijek tako pokazivalo ja se ne bih brinula... vjerujem da bi doktor već nešto rekao da je drugačije.
    A beba ti se javlja sve isto pa mislim da možeš biti mirna... tjedan dana brzo prođe pa tako ćeš brzo opet na pregled 👍

• matea1201
    01. Siječanj 2021. 08:30

sretna vam svima nova godina!! mi smo dobro i danas idemo doma😊

• MissKitty
    01. Siječanj 2021. 09:23

Nova19

Misskitty ako ti je do sada uvijek tako pokazivalo ja se ne bih brinula… vjerujem da bi doktor već nešto rekao da je drugačije.
    A beba ti se javlja sve isto pa mislim da možeš biti mirna… tjedan dana brzo prođe pa tako ćeš brzo opet na pregled 👍

Nova19 Hvala, ja isto želim vjerovati da je tako.... 
    Drage cure, od srca vam želim sve najbolje u novoj godini, vama i vašoj dječici u buši ili izvan nje, kao i vašim obiteljima! 

vikica1810@gmail.com

Marlene 1
    01. Siječanj 2021. 09:57

Sretna Nova godina ! 🎉🎉

25.12. Baby L 💜

ovčica
    01. Siječanj 2021. 09:58

❤️ Nek nam je svima sretna, zdrava i mirna Nova godina! ❤️

ovčica
    01. Siječanj 2021. 10:00

Kod mene se nista ne desava, jedino malo jaci pritisak dole, ali sam jucer dosta dugo presjedila pa tome pripisujem. Imam osjecaj da cu biti trudna jos mjesec dana 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.