Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mimi0402
    25. Listopad 2020. 07:28

ovčica

mimi0402

Zenice moze pomoc jucer bila na kontroli i radila briseve. Dokt kaze sve kako treba zatvotena beba suoer napreduje trenutno sam 30 tjedan… No dodem kuci s pregleda i odem piskit kad ono ko lagana smeda sukrvica odmah sam dobila lagsni mozdani da bi se kroz dan skroz smirilo i jutros oped primjetim malo i cjeli dan onako muljavo pomalo nakon nuzde… Zvala sam dokt on kaze sigurno je od pregleda ukoliko pocne nedaj boze malo bit izraženije da dodem al svejedno se bojim dali je ikoja od vas imala takvih problema.

Nisam do kraja ni procitala post ali sam odmah pomislila da je mozda zbog pregleda. Meni je jednom tako bilo, dr je tolko gruba bila da sam sve zvijezde vidjela. Uzas. Proslo je kroz jedan dan dok se sve nije spustilo valjda.

Daaa sad je vec i stalo tako da je to sigurno hehe vidim da vam je termin 1. 01.meni je 02.01.😁Jeste li mozda iz Zga mozda se vidimo i u bolnici haaha ja u Merkuru trebam rodit vi 😊

Nova19
    25. Listopad 2020. 07:42

Meni je termin 22/12, rodit ću na SV.Duhu 😊

ovčica
    25. Listopad 2020. 08:08

mimi0402

ovčica

mimi0402

Zenice moze pomoc jucer bila na kontroli i radila briseve. Dokt kaze sve kako treba zatvotena beba suoer napreduje trenutno sam 30 tjedan… No dodem kuci s pregleda i odem piskit kad ono ko lagana smeda sukrvica odmah sam dobila lagsni mozdani da bi se kroz dan skroz smirilo i jutros oped primjetim malo i cjeli dan onako muljavo pomalo nakon nuzde… Zvala sam dokt on kaze sigurno je od pregleda ukoliko pocne nedaj boze malo bit izraženije da dodem al svejedno se bojim dali je ikoja od vas imala takvih problema.

Nisam do kraja ni procitala post ali sam odmah pomislila da je mozda zbog pregleda. Meni je jednom tako bilo, dr je tolko gruba bila da sam sve zvijezde vidjela. Uzas. Proslo je kroz jedan dan dok se sve nije spustilo valjda.

Daaa sad je vec i stalo tako da je to sigurno hehe vidim da vam je termin 1. 01.meni je 02.01.😁Jeste li mozda iz Zga mozda se vidimo i u bolnici haaha ja u Merkuru trebam rodit vi 😊

Ja cu u vinogradskoj, osim ako korona ne odluci drugacije 🙄

LeLa2807
    25. Listopad 2020. 08:56

Ja u Rijeci :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

ovčica
    25. Listopad 2020. 09:54

Ne znam kak je vama, al meni jos uvijek nije krenula nikakva tekucina iz cica, niti osjecam kontrakcije. Da nemam trbuh, nebi ni znala da sam trudna 🙈 povremeno mi trbuh bude tvrd ali ne znam sto to znaci...trenutno imam osjecaj da me beba udara u mjehur

LeLa2807
    25. Listopad 2020. 10:09

ovčica

Ne znam kak je vama, al meni jos uvijek nije krenula nikakva tekucina iz cica, niti osjecam kontrakcije. Da nemam trbuh, nebi ni znala da sam trudna 🙈 povremeno mi trbuh bude tvrd ali ne znam sto to znaci…trenutno imam osjecaj da me beba udara u mjehur

Ni ja nemam tekucinu iz bradavica jos uvijek. Trbuh se zna stvrdnut to su ti BH kontrakcije. :) a moj je na mjehuru konstantno navecer

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

ovčica
    25. Listopad 2020. 10:23

LeLa2807

ovčica

Ne znam kak je vama, al meni jos uvijek nije krenula nikakva tekucina iz cica, niti osjecam kontrakcije. Da nemam trbuh, nebi ni znala da sam trudna 🙈 povremeno mi trbuh bude tvrd ali ne znam sto to znaci…trenutno imam osjecaj da me beba udara u mjehur

Ni ja nemam tekucinu iz bradavica jos uvijek. Trbuh se zna stvrdnut to su ti BH kontrakcije. :) a moj je na mjehuru konstantno navecer

A ipak to jesu kontrakcije, ali nista me ne boli ili grci, mislila sam da je to pokazatelj tih bh kontrakcija

Nova19
    25. Listopad 2020. 11:49

Ovčica kako kaže LeLa, to jesu Bh kontrakcije, ne moraju boliti, još bolje ☺️ I ja ih imam i mali mi je stalno na mjehuru... jedva čekam da vidim ako se već okrenuo 😊
    Također nemam tekućine u grudima, nisam imala ni sa prvom do poslije poroda... ne brinem se oko toga...

Mart14
    25. Listopad 2020. 18:16

Nemam ništa protiv epiduralne,super stvar ali i ja sam tip kojeg više boli davanje anestezije za popravak zuba, nego popravak bez nje,tako da i kad radim mešto na zubima samo bez anestezije. Sama pomisao na zabijanje igle u leđa mi je uff  Prva trudnoća mi je pa ne znam da li griješim sto mislim da mogu bez 😬😅 34tj i ni kapi mlijeka iz grudi, malo me brinulo jer svi u mojoj blizini imali predkraj curenje. Za dianatal gel sam čula i pozitivne i negativne priče,odnosno da nije djelovao. Meni je previše novaca dati za nešto što nisam sigurna jel radi,no super je kad se može uzeti po pola s nekim pa probat i to. 2 ampule su potrebne za jedan porod? 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

ovčica
    25. Listopad 2020. 19:09

Za sto je taj dianatal gel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.