Curke, prodajem novu, nikada korištenu Philips Avent ručnu izdajalicu u original kutiji sa svim dodacima.
Izdajalica je samo jednom sterilizirana ali nije bilo potrebe za istom stoga ju prodajem po povoljnoj cijeni od 150 kn. Ukoliko ste zainteresirani slobodno se javite na e-mail majolina1109@gmail.com.
Ovčica fali mi od opreme sve znači nemam apsolutno ništa osim robice nešto i to je to..
Evo cure ja sam jučer izašla iz bolnice šav je dobro sve na mjestu, moja cura se okrenula glavom prema dolje i narasla ja dosta makar mi nije napisao doktor koliko grama ima rekao mi je da je oko 1400 grama i da je sve uredu s malom. Na kontrolu idem za 3 tjedna kod tog doktora koji mi je i radio serklažu.. Ostavili su me na utrogestanu i normabelu, a magnezij i heferol nastavljam još od prije. Krv i mokraća su uredu i eto sad izdržat još malo i naša cura je tu a ja se osjećam totalno nespremno 😅
Doktor je rekao da mogu malo hodat, malo sjedit ali ne pretjerivati i ništa teško dizati ili se puno saginjati a da idem u nekakve čučnjeve to ni slučajno. Tako da ću se toga pridržavat s dragim ću krenut polako pripremat sve normalno uz pomoć mame i budemo to polako sve pripremili. U 37 38 tjednu planiraju skidat serklažu to ćemo se još sve usput dogovorit. Ja sam presretna što smo napokon doma 🥰🥰😄 hvala bogu sve je ispalo super 🙏
Super,odlične vijest! Odmori se doma sada, pa kako šta stigneš i možeš,pazi se 💓🥳 stigneš sve ima vremena! Dok miruješ guglaj kolica,krevetiće i sve što te zanima.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Lilo divne vijesti! Odmaraj i čuvaj se, za čas će tvoj smotuljak biti u naručju 🥰 sretno 💪🏻
Lilo divne vijesti sve ces stici
Stranica mali zakladi za vikend ima popuste mi cemo narucit napokon kolica na snizenju su nam 15% (babyzen yoyo2)
Danas mi je dosla spuzva za prematanje sa cvrstim dnom i ruksak divan chipolino :)
Komoda cijela spremna dve oprano speglano poslozeno. Ostaje nam jos ljekarna. :-)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni je mama rekla da bih mogla polako početi prati robicu. Ma daj... nema šanse pa još cijeli studeni i prosinac! Ima vremena za to Do cc 16.11. radim, onda ću se nekoliko dana odmoriti, pospremiti stan, kupiti prematalicu i još neke sitnice pa ću tek onda oprati kolica i odjeću. Šta će bezveze stajati mjesecima u ormaru oprana.
Ovčica fali mi od opreme sve znači nemam apsolutno ništa osim robice nešto i to je to..
Evo cure ja sam jučer izašla iz bolnice šav je dobro sve na mjestu, moja cura se okrenula glavom prema dolje i narasla ja dosta makar mi nije napisao doktor koliko grama ima rekao mi je da je oko 1400 grama i da je sve uredu s malom. Na kontrolu idem za 3 tjedna kod tog doktora koji mi je i radio serklažu.. Ostavili su me na utrogestanu i normabelu, a magnezij i heferol nastavljam još od prije. Krv i mokraća su uredu i eto sad izdržat još malo i naša cura je tu a ja se osjećam totalno nespremno 😅
Doktor je rekao da mogu malo hodat, malo sjedit ali ne pretjerivati i ništa teško dizati ili se puno saginjati a da idem u nekakve čučnjeve to ni slučajno. Tako da ću se toga pridržavat s dragim ću krenut polako pripremat sve normalno uz pomoć mame i budemo to polako sve pripremili. U 37 38 tjednu planiraju skidat serklažu to ćemo se još sve usput dogovorit. Ja sam presretna što smo napokon doma 🥰🥰😄 hvala bogu sve je ispalo super 🙏
Čestitam draga! Super je ispalo! Samo polako i čuvaj se.
Bome, ja sam to za suncanih dana rijesila da mi se ne susi u vlazi, a od 1.11 planiram sve cetiri u zrak i samo uzivat :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo, odlicne vijesti.. Samo tako dalje hrabro 😊😘
E da, ruksaci za pelene i ostalo, di ste uzimale i koje modele?
Lilooo bravoo! Tako si me obradovala! Ma bice to sve super sad. Samo da si izasla kuci, sad ces biti jos bolje. Polako pripremajte ostalo, sad ce ti proletiti tih 7 tjedana. Stignes sve, ne sekiraj se.
Flower, kupila sam isti aspirator kao sto je Nova pokazala. Moj brat koristi za oboje djece od 0+ i prezadovoljni su. Gospodja iz apoteke ga isto preporucila. Prijateljica mi imala aspirator kojim ona svojim dahom izblaci, ali to je ocaj. Sad su kupili omak na baterije, rucni, ali njenom malom ne moze bas izvuci. Slabi su.. Izvuce vise nego dahom, ali to je slabo.
A iskustva sa toplomjerima? Meni u ducanu prrporucili babyono za na celo, pa sam kupila. Brat i snaha koriste onaj za u uho, ali je bas mnogo skup. Njihov mali se bas bacao kad su mu pokusali mjeriti rektalno i onda je to opasno da se ne povrijedi, iako mnogi zagovaraju taj nacin mjerenja temp.
https://ibb.co/M5ZQj6c
Lilo, odlicne vijesti.. Samo tako dalje hrabro 😊😘
E da, ruksaci za pelene i ostalo, di ste uzimale i koje modele?
Uzela ruksak sa ebaya,100kn odličan,ima zakačke za kolica i puno pretinaca. Ima i u bipe cula sam oko 150kn isti model.
Toplomjer i mene muči,ne znam koji je precizan i cjenovno okeej
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Sortiraj odgovore
Najstariji