Baš istražujem aspiratore,i ne mogu naći koji je najbolji a da je na baterije,jer mi se ne da sa usisavačem to raditi,živim u kući na kat nije prakticno. Jel ima netko iskustvo s braun? Nova jel to elektricni ili?
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Ja sam gledala frendicu kad je cistila nosic uz pomoc usisavaca. To je bilo strasno za gledati. Tata je drzao malu a mama cistila nosic. Mala urlala. To ne zelim raditi.
Uzet cu u ljekarni plus comfort aspirator, mislim da je cca 150kn. Cula sam da je dobar.
Ja sam gledala frendicu kad je cistila nosic uz pomoc usisavaca. To je bilo strasno za gledati. Tata je drzao malu a mama cistila nosic. Mala urlala. To ne zelim raditi.
Uzet cu u ljekarni pluscomfort aspirator, mislim da je cca 150kn. Cula sam da je dobar.
Znaci ja sam u soku.. Tek sam sad krenula malo vise citat o aspiratorima i ne mogu vjerovat da ima nekih modela koji idu na usisavac 😱 pa to si ni ne mogu zamislit.. Npr bebac prehladjen, noc je i moras mu malo nos pocistit da dalje lakse spava.. I sad palis usisavac 😱
Mart da, taj stavljaš kao nastavak na usisavaču... moja mala je bila Full mirna i nije uopće trzala, sve ovisi od djeteta do djeteta... vidjet ću kako će mali to prihvatiti ☺️🤷♀️
Flower moj muž ti je znao sam izvlačiti da ne stavljamo na nastavak za usisavač, i super je napravljeno jer je sigurno da ti neće ništa uletiti u usta... vjerujem da ima boljih i jednostavnijih aspiratora nego prije 6 godina... ali nama će ovaj poslužiti jer smo se naviknuli na njega i znamo kako hendlati s njim
Pozdrav.. ☺️☺️
E ovako jedno pitanje.. Sada sam 28+5 te sam danas bila na pregledu gdje na isprintanoj sliki od ultrazvuka gore u desnom kutu je naveden datum EDD(AUA):27.12.2020 zanima me jel je to datum poroda ili???
Datum bi inače trebao biti 9.01.2021 međutim bebač imam 1521g sto je negde za 31 tjedan trudnoće.. pa me sad zanima ako to na slici znaci očekivani datum poroda po čemu se ravnati po mjerama od bebaca ili po datumu zadnje mjesečnice ..
I trudnoće koje su u 28,29 tjednu koliko su vam bebice teške?? ☺️
Liam💙
25.12.2020
Ninio to ti je predvođeni datum poroda (estimated delivery date)... kao računa se od zadnje mjesečnice ali kada veličina bebe odskače onda mislim da se više ravnaju po tome... moj je veći za tjedan dana, u 30tt je imao 1600gr, tako da je tvoja bebica sigurno veća nego po mjerenju po zadnjoj M ☺️
Na tecaju su rekli da je tek rodenim bebama dovoljno sa smotuljkom od blazinice i malo fizioloske ocistiti nosic.
Ninio, ne znam za ovo sto si pitala, ali dr racuna po uzv, pogotovo ako imas nepravilne cikluse.
Bebice se individualno razvijaju +,- 2 tjedna,moje su uvijek bile vece za 2 tjedna i obje rodjene u 41.tjednu,tako da ti datumi ne moraju nista znaciti,nijedan porod mi nije bio ni na gestacijski ni na ultrazvucni datum😊Nek nam dodju kad su spremne🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji