Ja sam bila na Globifer forte ali mi nije puno pomoglo jer sam inače anemična pa me vratio na heferol... sljedeći pregled je za 3 tjedna, tada ću i ponoviti krvnu sliku...
Ovcice provjeri prvo krvnu sliku,nizak tlak i nisko zeljezo imaju slicne simptome. Ja pijem Kendural C,meni se pokazao kao najbolji preparat zeljeza,ali nema ga svugdje,ja ga narucujem u apoteci.
Ovcice meni su doktori preporučili laktoferin kapsule, ja uzimam Mosiac, ne utječe na probavu negativno,mogu i dojencad i stvarno ih ne osjetim. Navodno su za bolju apsorpciju željeza ali su skupe. 200kn 20 tableta. Isto sam osjetila ubrzan puls dok ležim a imam nizak tlak, pa kad su izvadili krv nizak hemoglobin..
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Cure, koju bi prematalicu preporučile? Malo gledam i svakakvih ima, za sada mi je izbor u bubamari, po 1200kn sa popustom...
Ja cu samo spuzvu uzet jer imamo neku komodu.
Danas ceko ic potrazit ako stignemo sa cvrstim rubom ne one mekane
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, koju bi prematalicu preporučile? Malo gledam i svakakvih ima, za sada mi je izbor u bubamari, po 1200kn sa popustom…
Mi smo uzeli u ikei prematalicu/police za 500kn. Kad bebu vise neces presvlaciti na tome, gornji dio se skine i imas lijepu komodicu s policama za igracke, knjige i sl. I uz to uzeli mekanu podlogu za previjanje u bubamari. Po meni dugorocno isplativo :)
Hej cure, nisam dugo pisala jer nemam šta pametno za napisat 😅😅 ali vas redovno čitam..
Kako ste? Kad su vam pregledi? Meni jesljedeće srijede i ne mogu dočekat, mislim da mi 4 tjedna nikad nisu duže trajala 😨
Gdje nam je Tea? Javi se da vidimo u kojem je tjednu predvodnica 😁😍
Super mi je što pišete šta sve treba za bebu, za bolnicu i slično, ali ja sam takvo drvo da pola toga ne razumijem šta je šta.. morat ću pitat google 😂
Mi smo bili u 2 bebeća dućana, išli geldat kolica, skupljamo korisne informacije.. za sad nam je favorit ABC Design, ali još se nismo 100% odlučili za model..
Ovdje u dućanima je baš slab izbor krevetića i jako su skupi, tako da sam prije 2 dana naručila na Amazonu jer je pisalo da ih ima još 3 na lageru pa bolje da mi stoji doma nego da rasprodaju 😁 trebao bi doć do kraja tjedna, pa ću stavit sliku kad ga sklopimo ☺
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Hej cure, nisam dugo pisala jer nemam šta pametno za napisat 😅😅 ali vas redovno čitam..
Kako ste? Kad su vam pregledi? Meni jesljedeće srijede i ne mogu dočekat, mislim da mi 4 tjedna nikad nisu duže trajala 😨
Super mi je što pišete šta sve treba za bebu, za bolnicu i slično, ali ja sam takvo drvo da pola toga ne razumijem šta je šta.. morat ću pitat google 😂
Mi smo bili u 2 bebeća dućana, išli geldat kolica, skupljamo korisne informacije.. za sad nam je favorit ABC Design, ali još se nismo 100% odlučili za model..
Ovdje u dućanima je baš slab izbor krevetića i jako su skupi, tako da sam prije 2 dana naručila na Amazonu jer je pisalo da ih ima još 3 na lageru pa bolje da mi stoji doma nego da rasprodaju 😁 trebao bi doć do kraja tjedna, pa ću stavit sliku kad ga sklopimo ☺
Ajme, kad ovo citam shvatim kolki sam ja control freak 🤦♀️😂 mi smo kupili krevetice pocetkom rujna, a kolica prosli tjedan 😂 kupila vec dosta sitnica od sterilizarora, bocica, duda, carapica, a sad jos radim popis za DM, ljekarnu i kaj mi jos treba od robe.. Sve to planiram rijesit u narednih 3-4 tjedna, a "tek" sam u 23tt 😂
Ajme, kad ovo citam shvatim kolki sam ja control freak 🤦♀️😂 mi smo kupili krevetice pocetkom rujna, a kolica prosli tjedan 😂 kupila vec dosta sitnica od sterilizarora, bocica, duda, carapica, a sad jos radim popis za DM, ljekarnu i kaj mi jos treba od robe.. Sve to planiram rijesit u narednih 3-4 tjedna, a "tek" sam u 23tt 😂
Joj meni sve to toliki stres stvara, pogotovo zadnja 2-3 dana 🤯 morat ćemo očito i mi kupit sve čim prije pa da se smirim 😁 najgore mi je što stvarno dosta stvari ne razumijem, šta će mi trebati, a šta ne 😵
Nemamo ni ime još, a kako smo krenuli, nećemo ni imati 😂
Stavi slike krevetića i kolica 😍
I ako ti nije frka zalijepi nam ovdje popis za ljekarnu i dm, da vidim pa ukradem šta mi treba 😅
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji