Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    19. Listopad 2020. 21:23

Ja sam bila na Globifer forte ali mi nije puno pomoglo jer sam inače anemična pa me vratio na heferol... sljedeći pregled je za 3 tjedna, tada ću i ponoviti krvnu sliku...

• Lullee
    20. Listopad 2020. 08:27

Ovcice provjeri prvo krvnu sliku,nizak tlak i nisko zeljezo imaju slicne simptome. Ja pijem Kendural C,meni se pokazao kao najbolji preparat zeljeza,ali nema ga svugdje,ja ga narucujem u apoteci.

Mart14
    20. Listopad 2020. 11:03

Ovcice meni su doktori preporučili laktoferin kapsule, ja uzimam Mosiac, ne utječe na probavu negativno,mogu i dojencad i stvarno ih ne osjetim. Navodno su za bolju apsorpciju željeza ali su skupe. 200kn 20 tableta. Isto sam osjetila ubrzan puls dok ležim a imam nizak tlak, pa kad su izvadili krv nizak hemoglobin..

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Nova19
    20. Listopad 2020. 11:10

Cure, koju bi prematalicu preporučile? Malo gledam i svakakvih ima, za sada mi je izbor u bubamari, po 1200kn sa popustom...

LeLa2807
    20. Listopad 2020. 13:33

Ja cu samo spuzvu uzet jer imamo neku komodu.
    Danas ceko ic potrazit ako stignemo sa cvrstim rubom ne one mekane

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

ovčica
    20. Listopad 2020. 13:42

Nova19

Cure, koju bi prematalicu preporučile? Malo gledam i svakakvih ima, za sada mi je izbor u bubamari, po 1200kn sa popustom…

Mi smo uzeli u ikei prematalicu/police za 500kn. Kad bebu vise neces presvlaciti na tome, gornji dio se skine i imas lijepu komodicu s policama za igracke, knjige i sl. I uz to uzeli mekanu podlogu za previjanje u bubamari. Po meni dugorocno isplativo :)

Lei_Be
    20. Listopad 2020. 15:10

Hej cure, nisam dugo pisala jer nemam šta pametno za napisat 😅😅 ali vas redovno čitam..
    Kako ste? Kad su vam pregledi? Meni jesljedeće srijede i ne mogu dočekat, mislim da mi 4 tjedna nikad nisu duže trajala 😨
    Gdje nam je Tea? Javi se da vidimo u kojem je tjednu predvodnica 😁😍
    Super mi je što pišete šta sve treba za bebu, za bolnicu i slično, ali ja sam takvo drvo da pola toga ne razumijem šta je šta.. morat ću pitat google 😂
    Mi smo bili u 2 bebeća dućana, išli geldat kolica, skupljamo korisne informacije.. za sad nam je favorit ABC Design, ali još se nismo 100% odlučili za model..
    Ovdje u dućanima je baš slab izbor krevetića i jako su skupi, tako da sam prije 2 dana naručila na Amazonu jer je pisalo da ih ima još 3 na lageru pa bolje da mi stoji doma nego da rasprodaju 😁 trebao bi doć do kraja tjedna, pa ću stavit sliku kad ga sklopimo ☺

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

flower93
    20. Listopad 2020. 17:08

Lei_Be

Hej cure, nisam dugo pisala jer nemam šta pametno za napisat 😅😅 ali vas redovno čitam..
    Kako ste? Kad su vam pregledi? Meni jesljedeće srijede i ne mogu dočekat, mislim da mi 4 tjedna nikad nisu duže trajala 😨
    Super mi je što pišete šta sve treba za bebu, za bolnicu i slično, ali ja sam takvo drvo da pola toga ne razumijem šta je šta.. morat ću pitat google 😂
    Mi smo bili u 2 bebeća dućana, išli geldat kolica, skupljamo korisne informacije.. za sad nam je favorit ABC Design, ali još se nismo 100% odlučili za model..
    Ovdje u dućanima je baš slab izbor krevetića i jako su skupi, tako da sam prije 2 dana naručila na Amazonu jer je pisalo da ih ima još 3 na lageru pa bolje da mi stoji doma nego da rasprodaju 😁 trebao bi doć do kraja tjedna, pa ću stavit sliku kad ga sklopimo ☺

Ajme, kad ovo citam shvatim kolki sam ja control freak 🤦‍♀️😂 mi smo kupili krevetice pocetkom rujna, a kolica prosli tjedan 😂 kupila vec dosta sitnica od sterilizarora, bocica, duda, carapica, a sad jos radim popis za DM, ljekarnu i kaj mi jos treba od robe.. Sve to planiram rijesit u narednih 3-4 tjedna, a "tek" sam u 23tt 😂

Nova19
    20. Listopad 2020. 18:00

Ovčica imaš slikicu komode? Super zvuci...

Lei_Be
    20. Listopad 2020. 21:15

flower93

Lei_Be

Ajme, kad ovo citam shvatim kolki sam ja control freak 🤦‍♀️😂 mi smo kupili krevetice pocetkom rujna, a kolica prosli tjedan 😂 kupila vec dosta sitnica od sterilizarora, bocica, duda, carapica, a sad jos radim popis za DM, ljekarnu i kaj mi jos treba od robe.. Sve to planiram rijesit u narednih 3-4 tjedna, a "tek" sam u 23tt 😂

Joj meni sve to toliki stres stvara, pogotovo zadnja 2-3 dana 🤯 morat ćemo očito i mi kupit sve čim prije pa da se smirim 😁 najgore mi je što stvarno dosta stvari ne razumijem, šta će mi trebati, a šta ne 😵
    Nemamo ni ime još, a kako smo krenuli, nećemo ni imati 😂
    Stavi slike krevetića i kolica 😍
    I ako ti nije frka zalijepi nam ovdje popis za ljekarnu i dm, da vidim pa ukradem šta mi treba 😅

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.