Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    21. Listopad 2020. 13:54

Ma Lilo vas dvije ste zmajice otpocetka i naravno da ostajete do termina u komadu pa cemo skupa radjat na Staru godinu. :D
    Za stvari se ne sekiraj pola toga se moze online naruciti

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

flower93
    21. Listopad 2020. 14:12

Lilo ne sekiraj se, sve je danas dostupno online 😊 najvaznije da vas dvije budete dobro, a za stvari lako.. Sve mi panicarimo s tim stvarima, pa jesu li kolica indigo plava ili mediteran plava.. Onak, zajebi ti to.. Najvaznije ste vas dvije, ostalo lako 😘

ovčica
    21. Listopad 2020. 14:24

Lilo, drago mi je da ste vas dvije dobro!
    Sto se tice stvari, sve mozes pogledati na netu, prouciti ponude i cijene, a onda ti lako muz ode i uvjeri se dal je to oke. Sto se tice robice, mozemo ti i mi pomoci gdje sto imas da ne hodas bezveze, ako ces dobiti dopustenje za setnju. Ja sam nesto robice uzela i preko njuskala i mojih krpica, slanje tiskom i netko ti pokupi. Ionako na svakom koraku dobim savjet da sto manje uzimam 50 i 56 jer prebrzo to prerastu. Sto ti fali od opreme i svega?
    Preko stranice ethereal narucila sam tetra pelene 5kom za 70kn + pt 30kn, lijepe su i kvalitetne pa preporucujem!

Nova19
    21. Listopad 2020. 14:38

Lilo drago mi je da je sve u redu i vjerujem da će nalaz krvi biti isto 🤞🏻
    Ja brojim još 2 sata na poslu i to je to 👏👏👏
    U subotu sam se prehladila kod frendice ali već prolazi i nije ništa strašno i baš se veselim biti doma 😍
    Kasnije idemo pogledati za neku prematalicu preko njuškala i baš se veselim... to će biti prva stvar koju bi uzela za našeg sinčića 💙 a za vikend polako prati i spremati bebine stvarčice pa tako ići i do DMa u shopping... sada sam već baš uzbuđena! Išla sam također pogledati za kofer za rodilište jer je moj u katastrofalnom stanju i mislim da sam našla neki ne preskupi i koji će poslužiti kasnije ☺️

• Lullee
    21. Listopad 2020. 18:20

Bravo Lilo,bit ce to sve dobro! Naodmaraj se sad jer kad stignu nema stajanja😂🤗

santina
    22. Listopad 2020. 01:07

Lilo, super je to sve. Bas mi je drago da sve ide nabolje i bice to sad sve ok. Znas sama kroz kakav si pakao prosla proslih dana, pa vjerujem da ces se sama i vise cuvati, bez obzira na stvari..
    Ostale cure cestitam na dobrim pregledima. Jos je neko bio u bolnici, ali i to je izaslo na dobro. Ipak se sve dobro drzimo. 💪
    Ja sam isto danas vadila krv, hemoglobin mi je 104, tako da ovu sedmici preskacem transfuziju. Kontrola za 7 dana. Posto su mi sad iskljucili pijenje ikakvog zeljeza, vjerujem da ce to sad rapidno padati pa da ce me tesko mimoici naredne sedmice. Ali o tom po tom. Ipak sam malo tesko dozivjela tu transfuziju. 3 dana poslije sam se bas lose osjecala, toliko iscrpjena, bez snage apsolutno.. ali sada sam bolje.
    Mi smo napokon kupili kolica, 2u1, prije dva dana. Jedva se odlucih. Bio mi je problem tezina i velicina, jer stanujemo na 4.spratu bez lifta.. 
    https://chipolino.com/en/product/254-baby-stroller-noah
    Uzeli smo siva, nadujuci se drugom djetetu kasnije, mozda decku, pa da budu neutralna i laka za odrzavanje. Ova kolica su nesto laksa od 8kg i nisu glomazna, tako da sam zadovoljna, zasad. Noviji su model, nisam uspjela naci review, pa valjda budu ok.
    Uzeli smo i banjicu, aspirator na usisivac, termometar beskontaktni za 0+.. Krevetac sa madracem sam dobila od brata, komodu za prematanje necu uzimati, presvlacicu je na krevetu i sl, gdje stignem. Danas sam isla kupovati ostale sitnice, DM i apoteka, pa dosta stvari sam privela kraju, tako da mi je pao veliki teret. Jefnostavno mirnija sam.
    Puno su mi pomogli vasi spiskovi, pa hvala svim curama na pomoci.

flower93
    22. Listopad 2020. 14:21

Santina koji aspirator za nosic si uzela? Sve si mislim da cu i ja to uzet, nisam jos istrazivala kojeg bi, al nekako me malo s druge strane strah to koristit na tak maloj bebi.. Sve si mislim jel to stvarno sigurno za tek novorođene 🤦‍♀️

Nova19
    22. Listopad 2020. 14:31

Flower aspirator za Nosić je spas! Svakako ga toplo preporucam! Mi imamo još od prve kćerke i skroz je bezopasan za bebu... ja sam se isto prvo dvoumila i njeckala u početku ali beba to ništa ne osjeti, ti na usisavaču odabereš jačinu i za čas su šmrkljici van (a beba inače voli zvuk usisavača 😊)... 👌

flower93
    22. Listopad 2020. 14:35

Nova19

Floweraspirator za Nosić je spas! Svakako ga toplo preporucam! Mi imamo još od prve kćerke i skroz je bezopasan za bebu… ja sam se isto prvo dvoumila i njeckala u početku ali beba to ništa ne osjeti, ti na usisavaču odabereš jačinu i za čas su šmrkljici van (a beba inače voli zvuk usisavača 😊)… 👌

A kojeg imas? Ako jos tog ima u prodaji.. Uvijek volim uzet nesto sto je po preporuci, nego da sad sama pikam na slijepo

Nova19
    22. Listopad 2020. 14:46

https://ibb.co/SwDkY2H
    Mi imamo ovaj i prezadovoljni smo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.