Lilo super si reagirala! Potpuno se slazem s tobom,treba slusati sebe. I tesko je uopce dati savjet,jer samo ti znas kakva ti je promjena bila i kako se osjecas.
Drzim fige da se stanje sto prije popravi. Sigurna sam da mirovanje nije lako kao ni boravak u bolnici,ali sve za nasu djecicu❤️🙏Saljem virtualni zagrljaj i puno optimizma🤗
Ja sam danas bila u Cutie Cloudu i izabrala ergobaby metro kolica i cozee air koljevku,nakon premisljanja,konacno sam se odlucila💪
Jako ljubazno osoblje,super opremljen ducan i imaju dostavu sto mi je spas jer ce mi muz doci tek za mjesec dana. Pocela sam se pripremati iako mi je jos sve apstraktno i cudno mi je birati za deckica nakon 2 cure❤️💙
ajme lilo23, mi se pratimo u dan razlike i baš si me iznenadila sad. iskreno se nadam da će sve biti u redu s tobom i bebicom i da ćete ipak dogurati do sigurnijih tjedana❤ i da, super si reagirala. glavno da je bebica dobro, sad ste u sigurnim rukama, doktori će napraviti što je najbolje. ako ćeš i morati malo odležati u bolnici želim ti da ti što brže vrijeme prođe, sve je to za naše bebice. ja sam u prvoj trudnoći bila 2 tjedna na čuvanju trudnoće, nije ugodno ali se izdrži. sretno od srca🤞❤
Lilo, kako dobro da si tako reagirala i da te doktorica odmah primila!! Odmaraj, miruj, bitno da je curka dobro a očigledno joj se negdje žuri kada je već pravilno okrenuta 😁
Javljaj kako napredujete i vjerujem da ćeš dogurati do termina… 🥰🥰🥰🥰🥰
Gore joj je glavica nije se još okrenula. Radili su mi ultrazvuk da vide cerviks doktorica nije zadovoljna izgledom cerviksa. Otvorena sam za prst za sad vidjet ćemo kako će dalje bit. Nadam se i ja da ćemo dogurat do termina 🤞🏻🤞🏻
Još su meni svi govorili ma normalno je to i taj iscjedak i bolovi ko menstrualni eto na kraju dobro da nisam slušala takve savjete i da sam ipak išla ginekologici tako da cure slušajte samo sebe pa taman na hladno vjerujte sebi i svojim osjećajima
Bravo! Dobro si napravila. Meni se isto cini da ako ti se tako jos relativno rano u trudnoci pojavi nesto sto dosad nije, sto ti je sumnjivo, treba bar nazvati doktore i pitati.
Sretno i cuvaj se!
Tea hvala ti 😘 ja sam prvo rekla jojj jest ružan 😂 ali sad ga se ne mogu nagledat koliko je sladak 😍😍😍
Lilo23 žao mi je što si u bolnici, nadam se da će sve bit u redu i da ćete brzo kući 🤗❤ dobro je da si slušala sebe i svoje tijelo, mi sve tu smo rekle da je normalno, očito nismo dobro razumijele u kolikoj količini ti je iscjedak 😟
Mene je danas ginekologica zvala, kaže ph mi je malo povišen pa će mi dat neki recept, i šećer nije dobar, pa moram sutra ponavljat 🙄
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Lilo23 neznam što bih ti pametno rekla. vidjet ćeš tek kad budu nalazi. najbitnije sada je to da je beba dobro što i je, na to misli❤ sve drugo se već da riješiti. misli pozitivno❤ iskreno do sada sam nekako bila "u strahu" da bi se tako nešto moglo meni desiti, puno dižem i nosim malca od 2 godine i 13kg i baš osjećam i pritisak i da mi je teško, al evo može biti i od ničega, nikad se nezna. želim nam svima da rodimo žive i zdrave terminske bebice, a ako koja ipak požuri nek sve bude u najboljem redu😊
Ja sam danas bila u Cutie Cloudu i izabrala ergobaby metro kolica i cozee air koljevku,nakon premisljanja,konacno sam se odlucila💪
Jako ljubazno osoblje,super opremljen ducan i imaju dostavu sto mi je spas jer ce mi muz doci tek za mjesec dana. Pocela sam se pripremati iako mi je jos sve apstraktno i cudno mi je birati za deckica nakon 2 cure❤️💙
I mi smo tamo bili i isto odlucili tamo uzet kolica, doduse ne ta vec Baby monsters easy twin. Ali ponuda im je stvarno super i zenskica koja nam je pokazivala se bas potrudila i sve pojasnila u detalje. Tamo smo bili sigurno 45min.
Hvala cure na podršci, nadam se da nećemo dugo ostat u bolnici i da će sve biti uredu da ćemo izgurat do kraja 😊
Lilo, i ja sam se bas iznenadila tvojim razvojem situacije, ali eto, kako cure kazu, najbitnije je slusati sebe i svoje tijelo. Na vrijeme si reagirala i bit ce sve u redu!
Meni je flora vjerojatno malo narusena jer mi se javlja iscjedak, malo zuckasto bijeli ali nema mirisa. U zadnje vrijeme imam dosta obaveza i malo sam pod stresom pa pripisujem to tome. Jer mi je uvijek tako kad mi padne imunitet.
Malo me tvoja situacija sad preplasila, ali nemam ni kontrakcije ni bolove i sl. Imam pregled u pon pa cu vidjeti bebicu, nadam se da je puno narasla od proslog pregleda
Flower super su mi Baby monster i ja sam bila u dilemi oko njih i metroa,ali je na kraju presudila velicina lifta u zgradi😂Bas nam je mali lift,a ja cu cesto biti sama s njih troje tako da sam ipak uzela najmanja moguca kolica😊 Kad je osoblje pristupacno i ljubazno odma bih sve kupila😂srecom sto ih nema puno takvih pa moj kucni budzet manje pati😂a najvise sam slaba na apoteke,kad udjem sve bih,sve mi odmah treba😂🤦♀️
student13ica ajme bas ti hvala sto si se potrudila postavit slikicu, stvarno prekrasna robica! Vise se necu ustrucavati naruciti s te stranice 😃
dorapamidora hvala ti na ovako detaljnom objasnjenju, nista od toga nisam znala
Dakle ti cekas jednojajcane blizance? Kako divno 😍🤩😍🤩😍
A i nevjerojatno mi je da su mono-mono blizanci tako rijetki, a bas je tvoja prijateljica imala takav slucaj!! Jako mi je zao zbog njezinog gubitka 😔
Ja ni najmanje ne sumnjam u tebe i tvoje dvije ljubavice.. bit ce oni krasna, zdrava djecica ❤
santina od srca se nadam da ce ti promijenjena terapija poboljsati krvnu sliku 🤞🤞 meni se cini da bolnica nije neophodna... u bolnici hrana nije onakva na kakvu smo navikli, ritam spavanja ovisi o cimerima i osoblju, teze je imati stolicu u stranom okruzenju, a i upravu si da trenutno nema hodanja po hodnicima.. hospitalizacija koja nije nuzna po meni moze donijeti samo narusavanje zdravstvenog stanja
Nova19 pa ti idalje radis! Svaka cast 👏👏 da pocetak je bio spor za poludit....
Lullee joj kako lijep soping, kad sve poslozis nadam se slikicama 🥰💗
Lei_Be eh bas mi je krivo zbog ne bas sjajnih rezultata 😕 dakle opet moras raditi ogtt?
Sortiraj odgovore
Najstariji