Lilo23 jel ti otvoreno vanjsko ili unutarnje usce? Ako je rijec o vanjskom uscu nije uopce tako strasno!
A i da je rijec o unutarnjem uscu opet se moze dogurat do termina... moja cimerica je od 25tt bila otvorena 3 prsta, kaze kako nije pretjerano mirovala a u trenutku kad smo bile cimerice (zbog nekakvog drugog njezinog problema je hospitalizirana) je vec bila 36tt!
Jesu li ti radili briseve? Ukoliko je neka bakterija u pitanju antibiotici ce srediti stvar
Kojeg ti je oblika cerviks?
Ako sam dobro vidjela jucer je tebi i partneru taman bila 2. godisnjica.... zao mi je sto si ju morala provesti u bolnici 😔
Nadam se da nakon primljenih inekcija za pluca bebe ides doma! Biti ce to sve uredu 🤞💓💓💓
Lilo, bas mi je zao sta te snaslo, ali najbitnije da je andjeo dobro i da se sve jos stigne "popraviti", odnosno pomoci da doguras do termina. Kad smo vec svi mi dovde dogurali nema sad gubljenja, samo stisnuti zube jos malo i zajednickim snagama dogurati do kraja.
Cini mi se da je i Tea primila te inekcije za razvoj pluca, pa isla doma. Ne znam da li je serklaz rjesenje u tvom slucaju. Najbitnije je da si pravovremeno odreagovala.
Drzim fige i zelim vam sve najbolje. ❤️
Lei_Be, drzim fige za bolje nalaze u 2.krugu. Mani se secera. A taj ph se sigurno da korigovati lijekovima, ne sekiraj se.
Zelim svima mirne dane. Laku noc
Lilo, reci mi jesu li ti ikad rekli da nisko nosis? Jesi li koristila do sad Utrogestan i sl.?
Ajme Lilo, ne mogu vjerovati kako tako najednom. Mi smo sad u visokim tjednima ulazimo u zadnje tromjesečje bit ce dobro treba vjerovati. Jedna cura je tako na fb rodila u 28 tt mala je dobro napreduje dobiva na kilaži. S time sto je tvoja i teza. Dobro da si isla na pregled.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo šaljem ti puno virtualnih zagrljaja! Vjerujem da je mala dobro i da je pravi mali borac... reagirala si na vrijeme, u dobrim si rukama i ako ti se plače plači, vjerujem da vam je jako teško ali tako i vjerujem da ćete dogurati do sigurnih tjedana...
ja sam na utrogestanu od početka trudnoće i Morat ću biti do kraja radi prethodnih spontanih... u srijedu imam ponovi pregled i tražit ću da mi ponovi briseve za svoj mir, jer sam nekada imala esherihiju i enterokok pa da znam da se nisu vratili... inače i meni je prije 2 tjedna doktor rekao da sam uloziva za jagodicu prsta ali da je sve to normalno, cerviks ok i zatvorena... jednino šta mi se maternica spustila ali ništa strašno... moramo sada provjeriti ako se posteljica podigla jer je bila 1cm od ušća, šta je malo... ali vjerujem da je sve ok... mali se stalno riče, nema neki tajming, samo znam kada spava jer je onda mirno 😁
Cure izdržat ćemo mi sve, još malo i do cilja smo 🥰
Tea izvadili mi krv jednom, popila sam ono sranje slatko i sad čekam drugo vađenje krvi 😖 najveći problem je što se bojim igle, ali preživjet ću 😂
Santina što je najgore, ne jedem slatko od kad sam ostala trudna, ne paše mi, ne traži mi se, samo ponekad uzmem monte nakon jela ☺ ali sam zato prije trudnoće pojela slatkog za 3 života 🙈
Lilo bit će sve ok, sve smo uz tebe, javljaj kako si kad mogneš ❤❤❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Lilo, žao mi je zbog tvog stanja. Bitno da si sada u sigurnim rukama. Ne daju ti vodu i hranu jer ako se odluče za serklažu da možeš odmah ići jer moraš biti na tašte.
Sve ovo što prolaziš sam prošla, ja sam imala serklažu u prošloj trudnoći i kroz šav je vodenjak prolabirao u 26tt. Poslali me u rađaonu ali se vodenjak vratio jer sam ležanja s jastucima pod guzom, i tako dr. kaže samo izdrži par dana, pa tjedan dana,dva...izdržala 13tjedana u bolnici
Na kraju sam rodila u 39tt i to na carskom rezu.. Nemoj mislit o kući, tu si sad zbog bebe. Vjeruj mi sad se čini dugo no sve je moguće uz liječnike,mirovanje i terapije.
Da te puste doma bila bi na iglama, u strahu.
Mene je držala rečenica: Svaki dan i sat koji izdržite mirujući će vaša beba biti manje u bolnici i inkubatoru.
Mi smo nakon poroda izašle 4. dan kući sa velikom i zdravom bebicom.
Ne znam vjeruješ li, no meni je molitva pomogla. Samo pozitivno.
Lilo pretesko mi je ovo citat.. Meni samoj dolaze suze kad si samo pokusavam zamislit kroz kakav strah prolazite.. Budi hrabra ❤️ saljem puno zagrljaja podrske 😘
Senoritakova, svaka cast i na tvojoj borbi, lijepo si napisala sve, bas da te stegne u grlu. Lilo, sve smo u mislima s tobom i bebicom. Budi snazna i strpljiva! Saljemo ti podrsku i zagrljaje! Javljaj nam se ❤️🙏
Lilo i meni je teško čitati tvoje postove, a mogu misliti kako je tek tebi. Nadam se da će se situacija popraviti. Sad si već u 7. mjesecu, ali puno je bolje da ostanete zajedno još neko vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji