Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lei_Be
    13. Rujan 2020. 12:45

Tea22

Ja sam vam cure u petak ujutro otisla na pregled zbog bolova u donjem dijelu leda
    Moja bebuljica ima 1100g (tocnije 1149 😍); okrenuta je poprecno, na zadak; cerviks 36,5mm; T oblika; ja sam od pocetka trudnoce dobila 2,5kg (od zadnjeg pregleda sa 25+5 nista)
    No, CTG nije bas bio kako treba pa su me pustili za vikend u bolnici
    Primila sam terapiju za sazrijevanje pluca bebe
    Svaki CTG kasnije je bio uredan, i ja se iskreno nadam da sutra ujutro idemo doma ❤

Držim fige da ti dalje sve bude ok i da vas sutra puste doma ❤

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

LeLa2807
    13. Rujan 2020. 12:55

MiMi

LeLa2807

Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
    Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex

Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
    Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.

Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Lei_Be
    13. Rujan 2020. 12:58

Lullee vidim da si probala napravit trakicu, odi sad sve isto, odaberi si željeni motiv i sve ostalo, i onda samo na kraju moraš stisnut "forums" i "pseudoHTML" i kopirat taj link što dobiješ :)
    Vidi sliku: https://ibb.co/KXrdXq3

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• MiMi
    13. Rujan 2020. 17:00

LeLa2807

MiMi

LeLa2807

Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
    Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex

Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
    Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.

Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.

Joj znam za njih, ali iskreno nisu mi lijepa izgledaju mi kao igračka 😁

• Lullee
    13. Rujan 2020. 17:17

Lei_Be

Lullee vidim da si probala napravit trakicu, odi sad sve isto, odaberi si željeni motiv i sve ostalo, i onda samo na kraju moraš stisnut "forums" i "pseudoHTML" i kopirat taj link što dobiješ :)
    Vidi sliku:https://ibb.co/KXrdXq3

Hvala🤗

student13ica
    13. Rujan 2020. 17:27

Vidim da večina vas bira kišobran kolica. Što planirate s ležečim položajem ako ne može do 0 i s jajetom? 
    Zanima me, jer sam čula razne savjete i više nisam pametna što odabrati, da ne govorim da su ove 3u1 preskupe.. užas. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Lullee
    13. Rujan 2020. 17:44

Ergobaby imaju dodatak kosare i lezeci polozaj,a kasnije su kisobran.

ovčica
    13. Rujan 2020. 18:18

student13ica

Vidim da večina vas bira kišobran kolica. Što planirate s ležečim položajem ako ne može do 0 i s jajetom?
    Zanima me, jer sam čula razne savjete i više nisam pametna što odabrati, da ne govorim da su ove 3u1 preskupe.. užas.

Mi smo uzeli 3u1. Jaje i kosara, koja se kasnije pretvara u sportska. I nismo ih preskupo platili. 2200kn, a iskreno, nismo vidjeli ni neku razliku od onih koja kostaju 6000kn. Ovisno kolko ti je bitna marka, nama nije bila. 

ovčica
    13. Rujan 2020. 18:22

Tea, dobro da si se javila dr, nadam se da cete doma uskoro! Kako te tocno boljelo? Recimo, zbog bolova u ledima nebi se ni zabrinjavala, smatrala bi to normalnim u trudnoci. A na kraju, eto vidis 🤷🏽‍♀️

LeLa2807
    13. Rujan 2020. 18:22

student13ica

Mi cemo uzet košaru, kasnije nam sportski dio bude kisobran k. :) pa smo jednim udarcem riješili dvije muhe. 

A sto se izgleda tiče ne biram kolica po izgledu nego funkcionalnosti. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.