Ja sam vam cure u petak ujutro otisla na pregled zbog bolova u donjem dijelu leda
Moja bebuljica ima 1100g (tocnije 1149 😍); okrenuta je poprecno, na zadak; cerviks 36,5mm; T oblika; ja sam od pocetka trudnoce dobila 2,5kg (od zadnjeg pregleda sa 25+5 nista)
No, CTG nije bas bio kako treba pa su me pustili za vikend u bolnici
Primila sam terapiju za sazrijevanje pluca bebe
Svaki CTG kasnije je bio uredan, i ja se iskreno nadam da sutra ujutro idemo doma ❤
Držim fige da ti dalje sve bude ok i da vas sutra puste doma ❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex
Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.
Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lullee vidim da si probala napravit trakicu, odi sad sve isto, odaberi si željeni motiv i sve ostalo, i onda samo na kraju moraš stisnut "forums" i "pseudoHTML" i kopirat taj link što dobiješ :)
Vidi sliku: https://ibb.co/KXrdXq3
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex
Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.
Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.
Joj znam za njih, ali iskreno nisu mi lijepa izgledaju mi kao igračka 😁
Lullee vidim da si probala napravit trakicu, odi sad sve isto, odaberi si željeni motiv i sve ostalo, i onda samo na kraju moraš stisnut "forums" i "pseudoHTML" i kopirat taj link što dobiješ :)
Vidi sliku:https://ibb.co/KXrdXq3
Hvala🤗
Vidim da večina vas bira kišobran kolica. Što planirate s ležečim položajem ako ne može do 0 i s jajetom?
Zanima me, jer sam čula razne savjete i više nisam pametna što odabrati, da ne govorim da su ove 3u1 preskupe.. užas.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Vidim da večina vas bira kišobran kolica. Što planirate s ležečim položajem ako ne može do 0 i s jajetom?
Zanima me, jer sam čula razne savjete i više nisam pametna što odabrati, da ne govorim da su ove 3u1 preskupe.. užas.
Mi smo uzeli 3u1. Jaje i kosara, koja se kasnije pretvara u sportska. I nismo ih preskupo platili. 2200kn, a iskreno, nismo vidjeli ni neku razliku od onih koja kostaju 6000kn. Ovisno kolko ti je bitna marka, nama nije bila.
Tea, dobro da si se javila dr, nadam se da cete doma uskoro! Kako te tocno boljelo? Recimo, zbog bolova u ledima nebi se ni zabrinjavala, smatrala bi to normalnim u trudnoci. A na kraju, eto vidis 🤷🏽♀️
Mi cemo uzet košaru, kasnije nam sportski dio bude kisobran k. :) pa smo jednim udarcem riješili dvije muhe.
A sto se izgleda tiče ne biram kolica po izgledu nego funkcionalnosti. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji