http://perinatology.com/calculators/Estimation%20of%20Fetal%20Weight%20and%20Age.htm
Nezz hocete li moci otvoriti, no ovdje se unesu parametri - glavica, femur, trbuscic; pa vam kalkulator izracuna tezinu
Super, hvala ti
Curke cestitam na uspijesnim pregledima i puno srece vama koje tek idete💪🙏ja sam na dijeti vec 11 dana zbog sumnjivog ogtt nalaza,za 10 dana mi je uzv pa cu prije pregleda ponoviti test.
Tea cestitam na ulasku u 3.tromjesjecje,mi se pratimo u dan😀ja sam danas 27,+2😊
Voljela bih da se odrzi ovaj forum,vise mi pase nego fb ja sam informaticki dibidus pa ni ne znam otvoriti novi fb profil🤦♀️Bilo bi super da napravimo listu bebica,ali ni u tome nisam od koristi jer bas ne kuzim nove tehnologije🤦♀️🤦♀️Ne znam cak ni ovu lilipie lentu postaviti,sto god kliknem ne uspije mi😭
Nesanice me muce zadnjih par dana i hormoni peru totalno na neke strahove ,trosim energiju da se saberem pa sam na poslu koma i jedva cekam porodiljni! Kako se vi nosite sa situacijom korone,ja sve losije?
Pozz cure😊 kako ste? I ja sam jučer išla obavit ogtt, međutim prije 2. vađenja krvi sam povraćala tako da sam morala danas ići ponovno🙈 uglavnom, obavila sam i nadam se da će rezultati biti dobri, do sada nikad nisam imala problema pa valjda neću ni sad
Mimisretno na pregledu danas! Uvjerena sam da će sve biti dobro!!
Cure jeste sve udane ili neka tek planira?
Nama će 22.12. bit druga godišnjica braka, možda nas bebač i ranije iznenadi pa dođe ko poklon za godišnjicu 😁😍
Ne bi sad bila u koži nikome ko planira svadbu, i ovako je dosta stresno, a pogotovo sad ove sve gluposti oko korone.. mada dobro dođe ko izgovor ako želite malu svadbu 😂 mi smo htjeli manju svadbu, bilo je ukupno 60 ljudi.. neki se i dan danas ljute što nisu bili pozvani, a u zadnjih 5 godina nisu ni jedanput pitali kako smo, pa nismo imali ni želju ni potrebu zvat takvu "rodbinu" i "prijatelje" 🙄
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Uh, na temu ne pozvane rodbine na svadbu.. Mi smo imali 130 ljudi, a prostor u kojem smo bili ni ne stane vise ljudi. Nismo htjeli, a ni mogli vise ljudi pozvat. Na kraju smo culi da se jedan dio familije ljutio sto su bili nepozvani, a prije toga kad bi se sreli na cesti nisu ni znali pozdravit 🤦♀️ tako da, hebe mi se za takve stvari 😂
Sto se tice korone, izludjuje me to. Em sto vjerojatno suprug nece moc sa mnom na porod, em sto se sad moramo duplo vise pazit, a svi ljudi oko tebe ne shvacaju vaznost nosenja maskice i drzanje distance.
Uh, na temu ne pozvane rodbine na svadbu.. Mi smo imali 130 ljudi, a prostor u kojem smo bili ni ne stane vise ljudi. Nismo htjeli, a ni mogli vise ljudi pozvat. Na kraju smo culi da se jedan dio familije ljutio sto su bili nepozvani, a prije toga kad bi se sreli na cesti nisu ni znali pozdravit 🤦♀️ tako da, hebe mi se za takve stvari 😂
Sto se tice korone, izludjuje me to. Em sto vjerojatno suprug nece moc sa mnom na porod, em sto se sad moramo duplo vise pazit, a svi ljudi oko tebe ne shvacaju vaznost nosenja maskice i drzanje distance.
Slažem se u potpunosti.. ja uz trudnoću imam i astmu pa sam u dodatnoj rizničnoj skupini.. ovdje ljudi nose maske, ali pojedinci ne drže razmak, hoće ti se u dućanu na glavu popet, užas... što se tiče prisustva muža na porodu, ja sam rekla da neću rodit ako ga neće pustit sa mnom 😂
Moj muž je jučer prvi put vidio bebu i to što je u klinici namolio da ga puste jer kao ja ne znam njemački (ja sam šutila ko zalivena 🤭), i baš mi je drago što je bilo tako jer znam koliko mu to znači i koliko je svaki put bio tužan što ne može sa mnom na redovni pregled kod ginekologice ❤
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Trdnocu u koroni nitko ni ne spominje,nismo svrstane u rizicnu skupinu,a poradjaju odmah ako se zarazis jer ne znaju posljedice za plod znaju samo da se prenosi preko posteljice i da majke mogu cesce razviti tezi oblik jer im se imunitet vec crpi na trudnocu. Jako me ljuti sto ni stozer,ni poslodavci nemaju nikakav senzibilitet ni upute za trudnice. Ljudi se mahom ne pridrzavaju mjera,vecina maske nose ispod nosa i stalno ih dodirivaju🤦♀️🤦♀️🤦♀️Maska se uopce ne smije dodirivati osim za trakice kad ju skidas i bacas u smece. Platnene maske bi trebalo prati nakon svakog nosenja! Ja i po cesti hodam s maskom i redovito mi se smiju🤦♀️😡
Tea po ostalim mjerama mi tijelo super razgradi glukozu, ali eto, nisam doktor pa slušam... ali ne tako strogo 😁
Nama će za tjedan dana biti 5.godisnjica braka i drago mi je da smo to obavili tada, situacija sada nikako nije idealna za “idealnu” svadbu...
čestitam svim curama na pregledima i baš mi je drago da se družimo i nadam da ćemo se još družiti kada rodimo male smotuljke 🥰🤗
Imam jedno pitanje kako rješavate problem grudnjaka. Meni je samo lijeva cicka narasla i to grozno izgleda stalno ispada iz grudnjaka, dok desna je fino smještena i nikuda ne bilježi. Luda sam je ne znam više koju majicu da obučem da da izgledam pristojno.
Imam jedno pitanje kako rješavate problem grudnjaka. Meni je samo lijeva cicka narasla i to grozno izgleda stalno ispada iz grudnjaka, dok desna je fino smještena i nikuda ne bilježi. Luda sam je ne znam više koju majicu da obučem da da izgledam pristojno.
Možda da kupis novi grudnjak koji odgovara većoj sisi, a za manju ubaciš neki umetak?
Sortiraj odgovore
Najstariji