Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    15. Rujan 2020. 16:39

Ja sam se danas malo uplašila... imala poteškoća sa velikom nuždom, i kada sam konačno bila gotova, osjetila kod vagine kao veliku kuglu... kao da će beba izletiti... to se dosta brzo povuklo ali od onda sam nemirna... pisala sam ginekologu i čekam odgovor... nismo u Zagrebu pa mi je još veći bed... malog dalje sve super osjećam, nema krvarenja ni bolova, samo neki strah od tog doživljaja... znam d ali je posteljica nisko pa tim više... ali vjerujem da će biti sve ok, mora 💪🏻

student13ica
    15. Rujan 2020. 17:01

Green ne nalazim, koliko je košara za ova kolica ergobaby?
    Nova vjerujem da je sve u redu. 👌

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

student13ica
    15. Rujan 2020. 17:08

student13ica

Green ne nalazim, koliko je košara za ova kolica ergobaby?
    Nova vjerujem da je sve u redu. 👌

Našla 🙈

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Nova19
    15. Rujan 2020. 19:24

Rekao doktor da se od naprezanja vjerojatno stijenka vagine spustila i da je plodna vođa u pitanju da bi bilo obilno tekućine pa je izgleda sve ok... vjerujem da je ali je stvarno bilo neugodno i čudan osjećaj 😒 sada je bolje 👌🤗

ovčica
    15. Rujan 2020. 20:36

Mene popodne uklijestila lijeva strana (na strani mog problematicnog bubrega). Odmah me panika ulovila, rekoh samo da nije bubreg. To se javilo kad sam morala na veliku nuzdu, obavila ali bol je i dalje bila tu. Tek je sad malo popustilo. Jel moguce da je i to razlog?? U trudnoci vise ne znas sto je, a sto nije. Iskreno, malo pretjerujem s aktivnostima, oko hodanja i oko ciscenja po kuci. Tako da se nadam da sam se samo preforsirala ili da bebica raste i uzima si prostora. U meduvremenu se nalijevam s vodom, u slucaju da bubreg vapi za njom 🤷🏽‍♀️ 

Tea22
    15. Rujan 2020. 22:56

Nova19 hvala ti na ovim lijepim rijecima, i ja tebi isto zelim 💞💞 jucer smo stigli doma!
    Lei_Be hvala ti 💓💓
    ovčica doma smo 😊 bol je bila kontinuirana (nije bol tipa da traje par minuta, pa prestane na neko vrijeme), intenzivna i ostra... nisam se nikako mogla nastimat u krevetu, a kamoli ustat
    Potom sam nekako zaspala i onda me ujutro probudila ista takva bol
    Kasnije u toku dana bol nije bila tako strasna, bila je prisutna, al slabasna i tupa
    Eto, ja sam vise puta tu pisala kako sam znala osjecat raznorazne prolazne bolove zbog kojih se nisam javljala doktorici... no valjda nekako sami znamo prepoznat kada nesto bas ne stima 🤷‍♀️🤷‍♀️
    .
    I daj mi molim te link tih kolica koja si uzela, moguce da si mi ga vec nekad proslijedila al tko ce to sad naci 😃
    Tomica01 hvala ti❤ s obzirom da mi je cerviks dobre duzine, i da mi unutarnje usce nije otvoreno.. stvarno sam vjerovala da ce sve biti super, tako je i ispalo!
    flower93 hahahahah bas me nasmijalo zamisljanje tog prizora 😂😂
    santina eto bas sam rekla i ovčici kako inace ni ja ne reagiram na svaku bol, ali ovoga puta sam se ipak  uplasila (premda je bebacica bila jako jako aktivna za vrijeme tih bolova, pa me to umirilo barem donekle)
    Hvala ti puno na lijepim rijecima i brizi 💖💖💖
    Zao mi je sto se ranije nisam javila, no ni inace nemam obicaj bas svaki dan svratiti na forum
    Eto, jucer smo pusteni doma
    Nakon prvog CTGa, svaki sljedeci je bio uredan; bolovi su u potpunosti nestali; na pregledu prije otpusta mi je unutarnje usce i dalje bilo zatvoreno; i primila sam terapiju za bebina pluca (koja se prima 2 dana uzastopno) pa me vise nisu imali nikakvog razloga zadrzati
    Osjecam se i vise nego dobro, idemo dalje do termina ❤
    Nova19 tesko mi je za shvatiti zbog cega je doslo do tog neugodnog osjecaja, no drago mi je da te doktor umirio i da si sada bolje!
    ovčica doista nemam pojma sto bi mogao biti uzrok tvoje boli, moze biti bilo sta a i nista posebno
    U svakom slucaju malo smanji tempo i cuvaj se 🤞🤞

Nova19
    16. Rujan 2020. 09:22

Ovčica možda bi stvarno trebala malo smanjiti aktivnosti, sebe i bebe radi... nadam se da će ti skroz popustiti i da se neće ponoviti 💋

ovčica
    16. Rujan 2020. 09:34

Nova19

Ovčica možda bi stvarno trebala malo smanjiti aktivnosti, sebe i bebe radi… nadam se da će ti skroz popustiti i da se neće ponoviti 💋

Da, ocito me tijelo upozori da je ovo ipak drugo stanje. Kad se inace dobro osjecam i onda mislim da mogu... Danas je malo bolje, opet sam bila na wcu, i crijeva se pomicu pa me mozda to ustekalo. Vidjet cu jos kroz dan kako ce biti.
    Tea, drago mi je da ste dobro! ❤️

Lei_Be
    16. Rujan 2020. 11:26

Cure, ja sad imam bol u trbuhu sa lijeve strane, počelo je iz čista mira.. drži me već skoro sat vremena i ne znam šta da radim.. kad sjedim nije strašno, ali ne mogu se pomaknut, ustat, hodat, niti leći 😟 jel nekome bilo tako? Da zovem dr ili čekam? 

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

ovčica
    16. Rujan 2020. 12:31

Lei_Be

Cure, ja sad imam bol u trbuhu sa lijeve strane, počelo je iz čista mira.. drži me već skoro sat vremena i ne znam šta da radim.. kad sjedim nije strašno, ali ne mogu se pomaknut, ustat, hodat, niti leći 😟 jel nekome bilo tako? Da zovem dr ili čekam?

Mozda je meni slicno? Ako si citala gore

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.