Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tomica01
    14. Rujan 2020. 18:34

Cure kako ste danas? Vidim sa spominjete nošenje bebe... u čemu planirate nositi bebu, marama ili nosiljka? Jeste već pronašli i koja je najbolja? Ja sam razmišljala o sling marami to mi se čini jednostavno ali me muci kako ću obuci jaknu npr... jeli znate na sto mislim? Ako stavim sling maramu dali je stavljam preko jakne/ kaputa ili nakon? Jer mi ipak čekamo zimske bebice pa je sve nekako drugačije 

LeLa2807
    14. Rujan 2020. 23:27

Tomica01

Cure kako ste danas? Vidim sa spominjete nošenje bebe… u čemu planirate nositi bebu, marama ili nosiljka? Jeste već pronašli i koja je najbolja? Ja sam razmišljala o sling marami to mi se čini jednostavno ali me muci kako ću obuci jaknu npr… jeli znate na sto mislim? Ako stavim sling maramu dali je stavljam preko jakne/ kaputa ili nakon? Jer mi ipak čekamo zimske bebice pa je sve nekako drugačije

Ja cu ergo baby 360 sa umetkom za novorodjence. Kad napuni mjesec dana 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Green
    15. Rujan 2020. 08:21

LeLa2807

MiMi

LeLa2807

Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
    Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex

Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
    Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.

Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.

Lela u potpunosti se slažem sa svime što si rekla. I mi tako razmišljamo. JEDINO!! pRičala sam s nekolilo baš stručnjaka za kolica, yoyo nije za usporedit sa Ergobaby metro 2020. Ista kilaža i isti princip ali puuuno bolje. Te neke sitnice tipa dulja navlaka ona za sunce, dulje postolje za nogice koje inače za yoyo posebno kupuješ, jeftimija a kvalitetnija,isto imaš mekanj košaru od 0 i kasnije su ti sportska. Imaš ih u baby center i svakako preporučujem. Mi ćemo ba kraju uzet Cybex easy twist 2 isto kišobran ali imaju tvrdu košaru od 0 i dve kile teža ali veća i za muža će mi bit lakše jer sa yoyotom i metroom je izgledao smješno (ima 2 metra) haha. Pogledaj i ta, isto dodju cjenovno a konkretnija su dosta za samo 2 kile više. I mi smo iz Ri i apsolutno se sve slažem šta si rekla za glomazna kolica. Ova Cybex se isto slažu u jednom potezu, pogledaj malo na Yt I ta i metro. Al izmedju Metro 2020 ergo baby i yoyo jaaako dobro razmisli, metro ti imaju i bolje kotače i višlja su malo a ista kilaža i ona se STVARNO sklapaju u jednom potezu a to ti za yoyo nije istina. Idi u dućan i probaj-to je sve što ću ti reć. I ja sam bila za yoyo dok nisam sve to saznala i isprobala.

ovčica
    15. Rujan 2020. 08:35

Heheh cure zbilja ste svaku sitnicu proucile sto se tice kolica :) mislim da cemo vidjeti tek kad bebe dodu, jesmo li pogodile ili pogrijesile 🙈

• Lullee
    15. Rujan 2020. 09:15

3.mi je beba,doktorirala sam opremu do sad😂meni je stvarno najvaznije da su lagana i da mogu samostalno sve obavljati s bebom. Pomoc nnemam i znam da cu vecinu vremena biti sama s djecom i funkcionalnost mi je najbitnija. Ma nek sve dobro prodje,drugo je sve manje vazno 🤗

Green
    15. Rujan 2020. 09:23

Moja logika je da ne postoje savršena kolica nego svatko od nas mora imat neke prioritete, svakom je nešto drugo bitnije kod kolica. Netko ide često u šumu i ide po makadamu ili živi na snijegu u Lici i nemaju izbora nego kupit glomazna kolica sa većim točkovima. Netko ima problema s kičmom i ne može tako lako manevrirat 15 kg kolica plus težinu dijeteta po uskim ulicama jer živi u centru grada. Odredite si top 3 najbitnije stvari i tako tražite kolica - moj savjet.
    Sigurnost djeteta i udobnost neću ni računat jer smatram da se to sa svima da postić tako da se po meni kolica biraju prema pitrebama roditelja. Moje stavke su: težina kolica, praktičnost( sklopiva u komadu, i sl) i da neću za 6 -12 mjeseci morat kupovat nova jer su ova preteška, tipa ajde ti furaj dijete od 10  kila u 15 kg teškim kolicima pa ko da tenk guraš po cesti, ja probala i doslovno se umoriš nakon 3 zavoja i nedaj bože tu i tamo stepenica- pješački. Znači ne tražite savršena kolica nego ona koja odgovaraju vašim potrebama kao roditelja jer djeci će sva bit dobra dok god su ispravna i pravilno korištena.

santina
    15. Rujan 2020. 09:30

Nema nam infa od Tee? 😟
    Javi se sto prije, brinemo.. i drzimo fige. ❤️

LeLa2807
    15. Rujan 2020. 09:51

Green

LeLa2807

MiMi

LeLa2807

Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
    Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex

Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
    Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.

Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.

Lela u potpunosti se slažem sa svime što si rekla. I mi tako razmišljamo. JEDINO!! pRičala sam s nekolilo baš stručnjaka za kolica, yoyo nije za usporedit sa Ergobaby metro 2020. Ista kilaža i isti princip ali puuuno bolje. Te neke sitnice tipa dulja navlaka ona za sunce, dulje postolje za nogice koje inače za yoyo posebno kupuješ, jeftimija a kvalitetnija,isto imaš mekanj košaru od 0 i kasnije su ti sportska. Imaš ih u baby center i svakako preporučujem. Mi ćemo ba kraju uzet Cybex easy twist 2 isto kišobran ali imaju tvrdu košaru od 0 i dve kile teža ali veća i za muža će mi bit lakše jer sa yoyotom i metroom je izgledao smješno (ima 2 metra) haha. Pogledaj i ta, isto dodju cjenovno a konkretnija su dosta za samo 2 kile više. I mi smo iz Ri i apsolutno se sve slažem šta si rekla za glomazna kolica. Ova Cybex se isto slažu u jednom potezu, pogledaj malo na Yt I ta i metro. Al izmedju Metro 2020 ergo baby i yoyo jaaako dobro razmisli, metro ti imaju i bolje kotače i višlja su malo a ista kilaža i ona se STVARNO sklapaju u jednom potezu a to ti za yoyo nije istina. Idi u dućan i probaj-to je sve što ću ti reć. I ja sam bila za yoyo dok nisam sve to saznala i isprobala.

Bacit cu oko hvala ti. Ali mislim da ja za yoyo moram ic u zg da ih nema u ri? 

Tea je super, pisala na jucer na fb sigurno ce se i tu javiti

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Green
    15. Rujan 2020. 10:55

Lela ima ti yoyo Beba dućan u toweru. Beba je i na placi isto. Metro ima i u bebi i u baby center, moja preporuka je baby center jer su stručniji. 
    Ja sam za ova Cybex koja želim (joj pogledaj si i ta prefora su) morala ić u Pulu u baby center jer ih u ri nema izložena. Znači sjedište se okreće za 360,  moćna a prelagana, ja sam se zaljubila 😍

LeLa2807
    15. Rujan 2020. 14:52

Green

Lela ima ti yoyo Beba dućan u toweru. Beba je i na placi isto. Metro ima i u bebi i u baby center, moja preporuka je baby center jer su stručniji.
    Ja sam za ova Cybex koja želim (joj pogledaj si i ta prefora su) morala ić u Pulu u baby center jer ih u ri nema izložena. Znači sjedište se okreće za 360, moćna a prelagana, ja sam se zaljubila 😍

Ok bacit cu oko onda za početak u tower jer zivim na pećinama :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.