Cure kako ste danas? Vidim sa spominjete nošenje bebe... u čemu planirate nositi bebu, marama ili nosiljka? Jeste već pronašli i koja je najbolja? Ja sam razmišljala o sling marami to mi se čini jednostavno ali me muci kako ću obuci jaknu npr... jeli znate na sto mislim? Ako stavim sling maramu dali je stavljam preko jakne/ kaputa ili nakon? Jer mi ipak čekamo zimske bebice pa je sve nekako drugačije
Cure kako ste danas? Vidim sa spominjete nošenje bebe… u čemu planirate nositi bebu, marama ili nosiljka? Jeste već pronašli i koja je najbolja? Ja sam razmišljala o sling marami to mi se čini jednostavno ali me muci kako ću obuci jaknu npr… jeli znate na sto mislim? Ako stavim sling maramu dali je stavljam preko jakne/ kaputa ili nakon? Jer mi ipak čekamo zimske bebice pa je sve nekako drugačije
Ja cu ergo baby 360 sa umetkom za novorodjence. Kad napuni mjesec dana
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex
Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.
Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.
Lela u potpunosti se slažem sa svime što si rekla. I mi tako razmišljamo. JEDINO!! pRičala sam s nekolilo baš stručnjaka za kolica, yoyo nije za usporedit sa Ergobaby metro 2020. Ista kilaža i isti princip ali puuuno bolje. Te neke sitnice tipa dulja navlaka ona za sunce, dulje postolje za nogice koje inače za yoyo posebno kupuješ, jeftimija a kvalitetnija,isto imaš mekanj košaru od 0 i kasnije su ti sportska. Imaš ih u baby center i svakako preporučujem. Mi ćemo ba kraju uzet Cybex easy twist 2 isto kišobran ali imaju tvrdu košaru od 0 i dve kile teža ali veća i za muža će mi bit lakše jer sa yoyotom i metroom je izgledao smješno (ima 2 metra) haha. Pogledaj i ta, isto dodju cjenovno a konkretnija su dosta za samo 2 kile više. I mi smo iz Ri i apsolutno se sve slažem šta si rekla za glomazna kolica. Ova Cybex se isto slažu u jednom potezu, pogledaj malo na Yt I ta i metro. Al izmedju Metro 2020 ergo baby i yoyo jaaako dobro razmisli, metro ti imaju i bolje kotače i višlja su malo a ista kilaža i ona se STVARNO sklapaju u jednom potezu a to ti za yoyo nije istina. Idi u dućan i probaj-to je sve što ću ti reć. I ja sam bila za yoyo dok nisam sve to saznala i isprobala.
Heheh cure zbilja ste svaku sitnicu proucile sto se tice kolica :) mislim da cemo vidjeti tek kad bebe dodu, jesmo li pogodile ili pogrijesile 🙈
3.mi je beba,doktorirala sam opremu do sad😂meni je stvarno najvaznije da su lagana i da mogu samostalno sve obavljati s bebom. Pomoc nnemam i znam da cu vecinu vremena biti sama s djecom i funkcionalnost mi je najbitnija. Ma nek sve dobro prodje,drugo je sve manje vazno 🤗
Moja logika je da ne postoje savršena kolica nego svatko od nas mora imat neke prioritete, svakom je nešto drugo bitnije kod kolica. Netko ide često u šumu i ide po makadamu ili živi na snijegu u Lici i nemaju izbora nego kupit glomazna kolica sa većim točkovima. Netko ima problema s kičmom i ne može tako lako manevrirat 15 kg kolica plus težinu dijeteta po uskim ulicama jer živi u centru grada. Odredite si top 3 najbitnije stvari i tako tražite kolica - moj savjet.
Sigurnost djeteta i udobnost neću ni računat jer smatram da se to sa svima da postić tako da se po meni kolica biraju prema pitrebama roditelja. Moje stavke su: težina kolica, praktičnost( sklopiva u komadu, i sl) i da neću za 6 -12 mjeseci morat kupovat nova jer su ova preteška, tipa ajde ti furaj dijete od 10 kila u 15 kg teškim kolicima pa ko da tenk guraš po cesti, ja probala i doslovno se umoriš nakon 3 zavoja i nedaj bože tu i tamo stepenica- pješački. Znači ne tražite savršena kolica nego ona koja odgovaraju vašim potrebama kao roditelja jer djeci će sva bit dobra dok god su ispravna i pravilno korištena.
Cure jeste se odlučile za kolica? Koja cete uzeti?
Mi smo nekako za babyzen yoyo2, jaje cemo dobiti cybex
Meni je još rano za kupovati, ali razmišljam o maxi cosi zelia. Trebaju mi kolica koja ne zauzimaju puno mjesta, nemaju dodatnih djelova za spremanje i koja su lagana jer živimo na brdu pa treba to gurati.
Ako imete još neki prijedlog kolica koja idu u nuliti položaj da može novorođenče recite.
Ova koja mi planiramo plus to su ujedno i kisobran kolica tako da ne moras kupovat nova kad dijete napuni 1 g. Mala su, svugdje stanu, teska svega 5 kg, rasklapa se u jednom polozaju, a kad stavis košaru sklapas sa kolicima ne treba skidati.
Lela u potpunosti se slažem sa svime što si rekla. I mi tako razmišljamo. JEDINO!! pRičala sam s nekolilo baš stručnjaka za kolica, yoyo nije za usporedit sa Ergobaby metro 2020. Ista kilaža i isti princip ali puuuno bolje. Te neke sitnice tipa dulja navlaka ona za sunce, dulje postolje za nogice koje inače za yoyo posebno kupuješ, jeftimija a kvalitetnija,isto imaš mekanj košaru od 0 i kasnije su ti sportska. Imaš ih u baby center i svakako preporučujem. Mi ćemo ba kraju uzet Cybex easy twist 2 isto kišobran ali imaju tvrdu košaru od 0 i dve kile teža ali veća i za muža će mi bit lakše jer sa yoyotom i metroom je izgledao smješno (ima 2 metra) haha. Pogledaj i ta, isto dodju cjenovno a konkretnija su dosta za samo 2 kile više. I mi smo iz Ri i apsolutno se sve slažem šta si rekla za glomazna kolica. Ova Cybex se isto slažu u jednom potezu, pogledaj malo na Yt I ta i metro. Al izmedju Metro 2020 ergo baby i yoyo jaaako dobro razmisli, metro ti imaju i bolje kotače i višlja su malo a ista kilaža i ona se STVARNO sklapaju u jednom potezu a to ti za yoyo nije istina. Idi u dućan i probaj-to je sve što ću ti reć. I ja sam bila za yoyo dok nisam sve to saznala i isprobala.
Bacit cu oko hvala ti. Ali mislim da ja za yoyo moram ic u zg da ih nema u ri?
Tea je super, pisala na jucer na fb sigurno ce se i tu javiti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela ima ti yoyo Beba dućan u toweru. Beba je i na placi isto. Metro ima i u bebi i u baby center, moja preporuka je baby center jer su stručniji.
Ja sam za ova Cybex koja želim (joj pogledaj si i ta prefora su) morala ić u Pulu u baby center jer ih u ri nema izložena. Znači sjedište se okreće za 360, moćna a prelagana, ja sam se zaljubila 😍
Lela ima ti yoyo Beba dućan u toweru. Beba je i na placi isto. Metro ima i u bebi i u baby center, moja preporuka je baby center jer su stručniji.
Ja sam za ova Cybex koja želim (joj pogledaj si i ta prefora su) morala ić u Pulu u baby center jer ih u ri nema izložena. Znači sjedište se okreće za 360, moćna a prelagana, ja sam se zaljubila 😍
Ok bacit cu oko onda za početak u tower jer zivim na pećinama :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji