Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ovčica
    16. Rujan 2020. 12:58

Tea, evo link od kolica
    https://babyland.hr/proizvod/djecja-kolica-kinderkraft-moov-3u1-black/

flower93
    16. Rujan 2020. 13:09

A mene od jutra zaboli dolje u leđima, ali skroz na lijevoj strani. Nije stalna bol, vec onako.. Sijevne pa nestane i zna se protegnut duz lijeve noge 🤦‍♀️ nadam se da nije to nesto lose.. Sve smo ovih dana u nekim bolovima 😵

Lei_Be
    16. Rujan 2020. 13:25

ovčica

Lei_Be

Cure, ja sad imam bol u trbuhu sa lijeve strane, počelo je iz čista mira.. drži me već skoro sat vremena i ne znam šta da radim.. kad sjedim nije strašno, ali ne mogu se pomaknut, ustat, hodat, niti leći 😟 jel nekome bilo tako? Da zovem dr ili čekam?

Mozda je meni slicno? Ako si citala gore

Jesam, ali sam mislili da je kod tebe bol iza.. mene već kontinuirano boli skoro 3 sata, ne mogu se uspravit, ko Quasimodo sam.. bili smo kod gin sad, sa bebom je hvala Bogu sve ok.. sad nas je poslala u kliniku na neke dodatne pretrage...

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

Mart14
    16. Rujan 2020. 13:26

Pozdrav! Nova sam na forumu,a i nova sam mama (ubrzo cu to biti,kroz koji mjesec ) Ne mogu naći iskustva vezana za kadice i podloge za presvlačenje. Mama mi je rekla da je to must have,ona ju je imala sa sestrom i da je jako prakticna,pa sam gledala i čini mi se super Cam Volare 2u1 ( https://www.magicbaby.hr/cam-stol-za-previjanje-volare-col-240.html ) JEl ima itko iskustva? Nigdje ne pišu recenzije,a čini mi se okej. Lp!! 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

misslolica
    16. Rujan 2020. 14:08

Hello curke, odavno nisam bila na forumu, neke me se mozda sjecaju neke ne 😀😅  zadnjih dana sam se osjecala super, isla sam do Beca u kupovinu baby opreme i puno setala no po povratku sam imala zakazan uzv pregled u bolnici u Ljubljani jer je moja dr vidjela malo prosirenje bubreznih kanalica... malo je reci da sam juce u Ljubljani na tom pregledu bila sokirana brzinom odradjenog pregleda gdje su dijagnosticirali na oba bubrezna kanala prosirenja 9mm i 7mm (normalni su 4mm) i jos plus da je beba veca za cijeli tjedan... to me izbrzumilo pa sam isti dan otisla svojoj privatnoj koja ima isti aparat pa je i ona izvrsila mjerenja i kod nje je beba bila veca za 3-4dana sto je od pocetka tako i cak je uporedjivala slikicu tih bubreznih kanslica koju je ona pravila sa ovom iz Ljubljane te smatra da je dr u Lj greskom umjesto desnog kanalica izmjerila zeludac🤭😩 uglavnom objasnila mi je da nije nista za raditi paniku, do kraja to pratiti moze se povuci a moze se i povecati.. uglavnom to je to, ja sad mogu samo misliti pozitivno i da ce moj bebac biti dobro 🥰🥰🥰 Saljem vam svima puno pusa 💋💋

ovčica
    16. Rujan 2020. 14:31

Lei_Be

ovčica

Lei_Be

Cure, ja sad imam bol u trbuhu sa lijeve strane, počelo je iz čista mira.. drži me već skoro sat vremena i ne znam šta da radim.. kad sjedim nije strašno, ali ne mogu se pomaknut, ustat, hodat, niti leći 😟 jel nekome bilo tako? Da zovem dr ili čekam?

Mozda je meni slicno? Ako si citala gore

Jesam, ali sam mislili da je kod tebe bol iza.. mene već kontinuirano boli skoro 3 sata, ne mogu se uspravit, ko Quasimodo sam.. bili smo kod gin sad, sa bebom je hvala Bogu sve ok.. sad nas je poslala u kliniku na neke dodatne pretrage…

Ne, sa strane je bol. Bas ko grc i ne mozes se uspraviti. Na koje pretrage te salje? Jel imas temp, bol pri mokrenju i sl?
    I ujutro me lijeva noga zgrcila, popila sam magnezij. Bas smo u bolovima ovih dana, da :(

Nova19
    16. Rujan 2020. 19:31

Da, baš smo sve sa nekim tegobama... mene je strah obaviti veliku nuždu jer znam da neće ići glatko... pojela sam par šljivi pa se nadam da će malo pomoći 🤞🏻🤗

LeLa2807
    16. Rujan 2020. 20:37

https://ibb.co/mBwG3hs

Cure, evo vam nesto slatko za veceras... Mali L sisa palac na stopalu. 😂😂
    Sutra radim ogtt, a u petak pregled

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

nini0
    16. Rujan 2020. 20:47

Pozdrav!
    Nova sam na forumu i u 24 tjednu trudnoće. Zanima me da li se kome dešava slično ko i meni. Neki dan kada sam se probudila kod protezanja odjednom me u donjem djelu trbuha počelo izrazito peči iz unutarnje strane, to je poslije prošlo u bol te je trajalo kojih 5 min dok nije prošlo. Nisam pridavala pažnju tome nego mi se počelo ponavljati kod svakoga protezanja naglog kašljanja ili kihanja. Da li neko ima iskustva sa tim?? 

Liam💙
    25.12.2020

• Malela
    16. Rujan 2020. 23:22

Pozdrav cure, nova sam, tj na ovoj temi se jos nisam javila.
    U 20.tt sam, uglavnom je sve u redu, pikam se zbog trombofilije svaki dan, i prilicni rastem. U 1.t sam dobila 10 kila, a sada sam vec na +8. Bas me to iznenadilo, iako znam da je svaka trudnoca za sebe. Samo jeka sve bude u redu do kraja pa ću se kilama kasnije zabavljati.
    Zanima me jeste li i vi ovako pupaste, prilezem i slikicu .

https://ibb.co/crs5M91

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.