Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama 39
    11. Kolovoz 2020. 10:59

Hvala puno na odgovoru 🤗❣
    Sretno i tebi u buducnosti ❣

Mašnica95
    11. Kolovoz 2020. 12:04

Pozdrav cure, kako ste danas? Kako podnosite ovu vrućinu? 🥵
    Ja sam bila danas na ultrazvuku ali u bolnici pošto je moj dr na godišnjem.. 
    I zamislite tamo mi je ta dr što mi je radila uzv rekla sve suprotno od mog dr. Uglavnom on mi je rekao da je trudnoća rizična, da ništa ne radim, strogo mirovanje. 
    Danas su mi rekli kako je sve u najboljem redu, mjere su super, beba odgovara veličini za 22 tjedna, kosti su kakve trebaju biti, organi svi na svom mjestu. 
    Slikicu nisam dobila 😏 kažu ne može beba stati u kadar cijela pa da mi ne daje sve posebno 😂

BlueMoon
    11. Kolovoz 2020. 14:42

Tea22

Ajme ja sam bas odusevljena sto postoji mogucnost da nase curice budu imenjakinje 🤩🤩🤩
    Do prekjucer nisam imala uopce trbuscic, i jucer mi se pojavio! Tocna je ona tvrdnja da samo iskoci preko noci 😂😂 ja sam bas fascinirana, sad ga konstantno promatram.. na +1,5kg sam
    A tvoja busica? 😊😊

I jaaaaaa :)  to bi bas bilo super 
    Cini mi se da je i meni dosao preko noci, iako ako nosim neke haljinice nije bas da se skuzi da sam trudna, bar mi tako kazu  al ovako kad gledam samo drob, tu je def. ja sam na +3/4 kg. Nisam primjetila da nesto pojacano jedem, mislim jedem al nije da sam nesto bas drasticno primjetila da mi se apetit povecao

BlueMoon
    11. Kolovoz 2020. 14:48

malamarelica

BlueMoonmalamarelica, oces zvati gin ili cekas slj pregled, kad ti je? u vezi mioma..
    Hej, hvala sto si me se sjetila. Nisam nista zvala, ni ne budem. Pregled mi je 27.8. Ona je meni rekla onako: gle ovo to su kontrakcije izgleda, a moze bit i miom, vidjet cemo sljed put. I dodi za 3 tjedna.
    Ja ovih 11 tjedana nisam imala dana mira. Toliko sam vec umorna od brige, jednostavno ne mogu vise. Lezim po cijele dane, tih 11 tjedana, jedem u krevetu, stavljam utrogestan, uzimam normabel, magnezij, prenatale. Ako sve to nije dovoljno ja vise ne znam, evo ne mogu i necu nikud ici jer nemam snage vise, stvarno. Ja sam stalno nesretna i stalno u brizi i umorna sam od toga. Ako se i ova trudnoca zavrsi lose necu vise ni pokusavati, psihicki ne mogu. Strah me i misliti o sreci u trudnoci 😔

ajoj... ne mogu ni zamisliti kako ti je tako da se necu truditi dati rijeci utjehe vec samo da se drzis i probas sto je vise moguce da ne mislis crno.. sigurno bi te vratila za koji dan na pregled da je mislila da je opasno.. kad se gugla svasta se procita.. kako se ti osjecas? 

BlueMoon
    11. Kolovoz 2020. 14:53

mašnica a onako.. jedva cekam da prodju ove vrucine, izbjegavam puno setati. ti?
    ma daaj kako mogu tako,uh.. cestitam na super pregledu :)

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 15:09

Mama 39

Hvala puno na odgovoru 🤗❣
    Sretno i tebi u buducnosti ❣

Sutra nam se javi 🤞😊❤
    I takoder, sve najljepse u buducem zivotu sa malenom mrvicom koja ti raste ispod srca 🥰🥰

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 15:12

Mašnica95

Pozdrav cure, kako ste danas? Kako podnosite ovu vrućinu? 🥵
    Ja sam bila danas na ultrazvuku ali u bolnici pošto je moj dr na godišnjem..
    I zamislite tamo mi je ta dr što mi je radila uzv rekla sve suprotno od mog dr. Uglavnom on mi je rekao da je trudnoća rizična, da ništa ne radim, strogo mirovanje.
    Danas su mi rekli kako je sve u najboljem redu, mjere su super, beba odgovara veličini za 22 tjedna, kosti su kakve trebaju biti, organi svi na svom mjestu.
    Slikicu nisam dobila 😏 kažu ne može beba stati u kadar cijela pa da mi ne daje sve posebno 😂

Nije danas tako strasno.. pred neki dan bas nisam mogla disat od sparine 🥵🥵
    Pa ili je tvoj gineki pretjerao ili se stanje jednostavno poboljsalo, u svakom slucaju cestitam na fantasticnom pregledu 🌞🌼🧡

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 15:18

BlueMoon

Tea22

Ajme ja sam bas odusevljena sto postoji mogucnost da nase curice budu imenjakinje 🤩🤩🤩
    Do prekjucer nisam imala uopce trbuscic, i jucer mi se pojavio! Tocna je ona tvrdnja da samo iskoci preko noci 😂😂 ja sam bas fascinirana, sad ga konstantno promatram.. na +1,5kg sam
    A tvoja busica? 😊😊

I jaaaaaa :) to bi bas bilo super
    Cini mi se da je i meni dosao preko noci, iako ako nosim neke haljinice nije bas da se skuzi da sam trudna, bar mi tako kazual ovako kad gledam samo drob, tu je def. ja sam na +3/4 kg. Nisam primjetila da nesto pojacano jedem, mislim jedem al nije da sam nesto bas drasticno primjetila da mi se apetit povecao

Sve isto 😃 mislim ja znam kako meni inace izgleda trbuh, tako da je ovo razlika nebo i zemlja.. al mislim da bi trenutno ljudi koji me vide prije rekli da imam par kg vise i malo sala oko trbuha, nego da sam trudna 😂😂😂

Evo i mene tu :)
    11. Kolovoz 2020. 15:38

Bok curke, evo da se i ja javim s pregleda :))
    Sve je kak treba biti :)) Malena raste, isto ju nismo mogli vidjeti u komadu jer je velika već. Mjerio je bedrenu, glavu, mozak, gledao sve organe, prokrvljenost i sl. Naručio me za 3 tjedna, veli da odradimo taj u 20. tjednu ultrazvuk još jednom, tj nakon 20. tjedna (beba je 18+3 iako sam po zadnjoj mengi 19+3). Rekla sam mu i da me zna nekad boliti pa je za svaki slučaj još vaginalno provjerio cerviks i rekao da sam zatvorena i da je sve OK.
    Sretno i ostalima tko ima preglede sad :)

flower93
    11. Kolovoz 2020. 16:23

Evo mene s kontrole. Danas 12+6.. 1.beba velicine 76,4mm (13+5), KČS 145/min, BPD 28mm, F 12,1 mm, nuhalni nabor 1,3 mm.
    2. Beba 87,6mm (14+5), KČS 145/min, BPD 29.4mm, F 24,9, nuhalni nabor 1,5mm.
    Doktor kaze da su sve mjere odlicne i da nema razloga za brigu. Na netu bas ne pronalazim da ima negdje tablica po tjednima za te velicine, pa se nadam da je i to zaista tako. Kaze da nema nikalve potrebe za NIFTY, Harmony i sl.. Cerviks 49mm. Kaj kazete, jel vam se to cini okej? 😵😀
    I daaa, prema prvim procjenama, oba dva bi bila decka 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.