Santina ja sam jučer pitala jednu curu koja je 02.02. ove godine rodila u Njemačkoj i ona kaže da je primila ta cjepiva.. navodno sad u zadnje vrijeme predlažu svim trudnicama zbog povećanog broja oboljelih na području DE od tog hripavca, što vjerojatno u HR nije slučaj 🤷♀️ a cjepivo za gripu ide sezonski od 10. do 3. mjeseca pa vjerojatno mi imamo tu (NE)sreću što čekamo zimske bebe 😀
Uglavnom ja se užasavam injekcije i veliki mi je problem najobičnije vađenje krvi, ali morat ću to cijepljenje nekako obavit 😭
Što se tiče kolica i ostalog, ja neću do zadnjeg po dućanima, slaba sam na dječje stvari i opremu, moglo bi to u nedogled otić 😅
Ovčica znaš kako kažu: "ma kakav termin, ja ću doć kad ja želim" 😉
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Cestitke onima na odlicnim pregledima. I ja sam u pon bila kod zamjenskog soktora (moja na god) koji je rekao da je sve u redu. Ali nisam bas nesto vidjela bebaca, kratko je on to prevrtio, i slabo sam vidjela da se mice, kao prije. Mozda jer je beba veca, pa nema tolio mjesta.. ali docekati sad drugih mjesec dana kod moje doktorice, bice veselo..
Nisam ni ja cula za te vakcine, i mislim da ih ovde nemam od koga ni traziti. Neka sve ide svojim tokom i nadati se najboljem. Veci mi je problem npr korona..
Nego sto se tice kolica, znam da su neke cure vec dosta vise istrazivale o njima. Jeste li uopste naisli na proizvodjace Lorelli i Kikaboo? Kakvi su oni? Cini mi se da ih niko nije spomenuo.. Nisam jos uzivo hodala po prodavnicama, ali vidim po online str ovdasnjih prodavnica da nude uglavnom samo te marke..
Ma vazno da ste ti i beba super ❤ drzim fige da ti proleti vrijeme do slj pregleda 🤩🤩
I ja nisam cula za ta kolica, al procitaj si malo recenzije.. ne vjerujem da se mogu puno razlikovati od kolica koja su ovdje zastupljena
Meni je mama rekla da sam se ko beba ili dijete cijepila protiv hripavca tako da provjerite jeste li i vi koje zivite u njemackoj 🤷🏽♀️
Ako sam dobro shvatila, mislim da se sve bebe cijepe protiv hripavca, ali prvo cijepivo mogu primiti tek sa 2 mjeseca.. problem je ako beba oboli prije toga, ko što sam pročitala slučaj gdje je mama oboljela prije poroda (za odrasle nije strašno, pa nije ni znala da je to hripavac) i zarazila je svoju tek rođenu kćer 😔
Ne želim nikog plašiti, ako možete pitajte svoje doktore i pišite šta su rekli.. vjerujem da u mnogim stvarima nije ista praksa u HR i DE, ali eto, da vidimo šta kažu 🙂
Popis rođenih beba str. 1072
15 dečkića 💙 i 11 curica ❤
Bok curke, već nekoliko dana proučavam one zaštite i dodatke za krevetić. Fora su mi one pletenice, gnijezda, jastuci, baldahini.... al me zanima što je od toga stvarno potrebno? Vi koje već imate djecu, što vam se pokazalo korisnim? Jer ispada da ima svega u krevetiću, samo ne bebe 🙈
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Cure ja sam jako zbunjena, zašto više ne vidim grupu na fejsu? Zadnji put sam nešto komentirala u ponedjeljak, a vidjela sam grupu do jučer-prekjučer. Jel mi može netko reći razlog ili?😮
Green - tu smo i aktivne na FB😍 upiši u tražilicu ili potraži pod groups!
Ne, nažalost definitivno mi grupa više nije vidljiva. Ni u tražilici ju ne mogu naći što definitivno znači da nisam više njen član jer je skrivena?! :(
Gdje ste djevojke danas nikog nema na forumu malo nam je utihnula tema 😔
Lela gdje si ti? Kako si, jel bio koji pregled od zadnjeg puta 🥰
Meni je trbuh sad baš naraso i baš mi se čini da je naglo samo iskočio ali nema veze jedva sam čekala da imam neki trbuh 🤰🤰https://ibb.co/KsPCk2s eto i slikica 🙈 možda nije nešto prevelik ali imam trbuh i baš me briga haha i sad još više čekam pregled da vidim bebicu kako je narasla 🥰🥰
Jako si lijepa trudnica, trbuscic ti je presladak 😍😍💓💓💓
Bok curke, već nekoliko dana proučavam one zaštite i dodatke za krevetić. Fora su mi one pletenice, gnijezda, jastuci, baldahini…. al me zanima što je od toga stvarno potrebno? Vi koje već imate djecu, što vam se pokazalo korisnim? Jer ispada da ima svega u krevetiću, samo ne bebe 🙈
Joj i ja sam razmisljala o tome
I odlucila sam uzet 4 plahte s gumicom za mijenjanje, zimsku vrecu za spavanje, dekicu i oko pletenice-ogradice se dvoumim... znam da je beskorisna, al mogu si dozvoliti jedan beskoristan gust valjda 🙈🙈🤭
Od popluna, navlake za poplun, jastuka, navlake za jastuk... sam odustala
O baldahinu nikad nisam ni razmisljala jer mi je to malo previse kicasto, al kad se lijepo uredi cak je i okej
Ako zelis uzimat gnijezdo, preko aliekspresa ti je puuuno jeftinije (u ducanima kod nas cca 500kn, aliekspres 200tinjak kn)
Sortiraj odgovore
Najstariji