Došao nam uredan Nifty nalaz i čekamo dečkićaaa 💙💙💙💙
Cestitam ti na urednom nalazu i na decku 😍💙🎉
🙏❤💙
Cestitam ti na urednom nalazu i na decku 😍💙🎉
Hvalaaaa 💙💙💙
Dobro jutro drage mame. Nisam se dugo javila, pa samo da napisem koju rijec, da vidite da sma ziva. 😊 Sve vas pratim, citam redovno, obicno u nedoba, pa zato rijetko napisem sta. A nisam dosljedna kao Tea da sve zapisujem i svakom ponaosob naknadno odgovorim. 😟
Uglavnom, cestitke na dobrim pregledima. Svi smo sad manje vise u onom pozitivnom, mirnijem razdoblju, pa sve ide uzlaznom putanjom.
Tea, bas jutros citam o mogucim bolovima oko 20.tjedna, a sad vidim da si ih i ti spominjala. Kako sam bas imala snazne bolove u 14. ocekujem i ovde (jer sam bas sitna a stomak se bas rano poceo siriti). 😟 Posto se spremam za put na more, ako mi sutra sve bude ok na pregledu, razmisljam samo da me ne strefi na moru jer cu se istraumirati.. 😟
Pozdrav svima i zelim ugodan naredni tjedan 😘
Hahahah ja ti prvo prelistam sve, pa skrinsatam, pa onda pomalo odgovaram 🤣🤣
Ne mora znaciti da ce se i kod tebe pojaviti bolovi
Meni su trajali od cca sredine 19tt do sredine 20tt... bolovi u krizima + menstrualni bolovi, nisam znala da to mogu ocekivati pa sam ja tek kad su se pojavili isla guglati sto bi to moglo biti
Hvala Bogu prestali su, osjecam se odlicno, beba mi se javlja po cijele dane i nakon toga sam bila na pregledu pa znam da mi je cerviks idealne duzine (45mm) i da sam zatvorena
No, sve smo mi razlicite.. kao sto sam rekla, ne mora znacit da ces i ti osjecati bolove
A i ako ih budes osjecala vodi se vise svojim osjecajem, nego tudim iskustvima.. pod tim mislim da se svakako javis na hitnu ili svom gineko u slucaju da pocnes osjecati nesto za sto mislis da odudara od "tvog normalnog"
Cestitam prije svega na urednom nalazu i cestitam na malom pisulincu! 😍😍😍
Cure, jedete li vi dinju? Neki kazu da je netreba jest u trudnici pa sam googlala pa negdje pise da je ok a negdje da se izbjegava 🤔 ja ju obozavam i taman mi mama donjela danas i sad pojest ili ne 🤔🤪
Green, cestitke na nalazu i deckicu! Vrijeme je i da bude koji muskic u grupi
Roza, od jedne dinje se nis nece dogoditi. Da je tako kao sto pise na netu, pa nista nebi smjele jesti a ni raditi. Negdje sam citala i za sok od bazge. Necu ga piti svaki dan, ali 1x tjedno ne moze skoditi. A bebi je ionako sve fino heheh
Hvala vam ženice drage 💙💙💙
Dinju ne smijjemo? Pa ja sve jedem. I tunu bar dva put mjesečno.
Ma ja mislim da sve smijemo u umjerenim količinama. Jedino što baš nikako nebi je recimo sirovo meso tartarski biftek, sushi od sirove ribe i sl. Ali i to mi je upitno jer kod takvih stvari opasnost leži samo kod crijevne infekcije koju ja osobno nikad nisam dobila od sirovih stvari. Prije ću je dobit od nekog bližnjeg, hrane iz restorana, sve stvari na koje ne možemo baš utjecat. Ne znam, nek me ispravi netko ako sam u krivu, al tako ja mislim :)
Green raste broj dečkića 💙 čestitke
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji