Hvala puno na odgovoru 🤗❣
Sretno i tebi u buducnosti ❣
Sutra nam se javi 🤞😊❤
I takoder, sve najljepse u buducem zivotu sa malenom mrvicom koja ti raste ispod srca 🥰🥰
Evo javljam da je sve dobro 😊🙏
Beba raste (sutra punih 14 tjedana) i sve mjere su ok ! Smeđi iscjedak je čišcenje hematoma, ugl daljnje mirovanje.
Sretno svima 😘👋
Bokić curke, nije me bilo neko vrijeme, uživala sam na godišnjem 😅
Prvo čestitam svima na urednim nalazima, pregledima, curicama, dečkićima, blizancima😍😍😍
Danas sam bila na pregledu, bebač je super, stavio frajer ruke iza glave i uživa (da znam kako, stavila bi vam sliku da vidite, mene je baš nasmijalo) 😁💙
Pošto ne živim u HR, ne znam kakva je situacija kod vas sa cijepljenjem u trudnoći, pa ako netko nešto zna, svaka info je dobro došla.. naime, meni je doktorica danas dala neki papir da si pročitam šta i kako, uglavnom 2 cjepiva, jedno protiv gripe i jedno protiv nekog jakog kašlja.. kao nije obavezno, ali da preporučuju svima jer ako se žena ne cijepi postoji mogućnost da dijete bude bolesno i na kraju da može i umrijet u prvih godinu dana 😳😳😳
Ako netko zna više o tome, pišite 🙏
I ako ima koja trudnica ovdje da je u Njemačkoj, neka se javi 😁
Ja sam u Njemackoj al niko mi nikakvo cijepivo nije spominja 🤷♀️
Kaje cijepivo uopce je u pitanju?
🙏❤💙
Bokić curke, nije me bilo neko vrijeme, uživala sam na godišnjem 😅
Prvo čestitam svima na urednim nalazima, pregledima, curicama, dečkićima, blizancima😍😍😍
Danas sam bila na pregledu, bebač je super, stavio frajer ruke iza glave i uživa (da znam kako, stavila bi vam sliku da vidite, mene je baš nasmijalo) 😁💙
Pošto ne živim u HR, ne znam kakva je situacija kod vas sa cijepljenjem u trudnoći, pa ako netko nešto zna, svaka info je dobro došla.. naime, meni je doktorica danas dala neki papir da si pročitam šta i kako, uglavnom 2 cjepiva, jedno protiv gripe i jedno protiv nekog jakog kašlja.. kao nije obavezno, ali da preporučuju svima jer ako se žena ne cijepi postoji mogućnost da dijete bude bolesno i na kraju da može i umrijet u prvih godinu dana 😳😳😳
Ako netko zna više o tome, pišite 🙏
I ako ima koja trudnica ovdje da je u Njemačkoj, neka se javi 😁
Ajme cestitam ti na malom frajeru i odlicnom pregledu 🙊🙊🌼🌞🧡
Ja vec dugo nisam ovdje stavljala slike pa sam i sama zaboravila 🤷♀️🤷♀️
U Hrv se trudnice ne cijepe, niti ih plase s tim da se bebama moze nesto dogoditi u prvih god dana... to je morbidno i nikad do sad nisam cula za tako nesto, mozda tvoj ginekolog iz nekog razloga promovira cjepivo... raspitaj se malo kod cura iz Njemacke koje su bile trudne jesu li se cjepile, i trazi vise misljenja
Hvala puno na odgovoru 🤗❣
Sretno i tebi u buducnosti ❣
Sutra nam se javi 🤞😊❤
I takoder, sve najljepse u buducem zivotu sa malenom mrvicom koja ti raste ispod srca 🥰🥰
Evo javljam da je sve dobro 😊🙏
Beba raste (sutra punih 14 tjedana) i sve mjere su ok ! Smeđi iscjedak je čišcenje hematoma, ugl daljnje mirovanje.
Sretno svima 😘👋
Bas mi je pao kamen sa srca 💕💕 hvala Bogu, neka mala mrvica samo napreduje 🥰🥰🥰
Cure, ne znam kako vama, ali meni tjedni brzo lete. Najsporije mi je proslo onih mjesec dana dok sam iscekivala prvi pregled.
Ovo drugo tromjesecje je definitivno najbolje. I doma sam vec 2 mjeseca, a imam osjecaj kao da sam 2 tjedna. Uopce ne znam kako cu se vratiti na posao za god i pol hahah
Ovo ljeto je svima nama bas odmor i priprema za nadolazece promjene i nove obaveze.
Malo mora, malo uredivanja sobica i uzivanje u svakom danu s nasim malim bebicama
Ciao zenice 🤗
Evo me s pregleda, sve odlicno proslo, dr.kaze nema primjedbe na bebu🥰 sutra jedino gastroenterolog sta ce reci vidjet cemo.
Ovcica meni naprotiv, vrijeme STOJI. Dragi mi radi vani, ja plivam svaki dan, uzivam ali cekajuci njega nikako dan da prode🤦♀️🤦♀️ dolazi sredinom 9.Tek par dana pa na Bozic. Sama cijelu trudnocu,križam dane i kupam se😊
Nadam se da ste svi na broju i da bebice napreduju🥰❤❤
Pozdrav svim buducim i sadašnjim mamama 😀
Ovako, imam pitanje u vezi kolica.
Bebica nam stize u 1mj 😀
I lagano smo u potrazi za kolicima,naisla sam na jedna,pa me zanima misljenje i savjet onih iskusnijih 😉
Naime,radi se o Jane Epic Matrix setu, 3u1,ali su zapravo 2u1 posto je kosara i autosjedalica 😀
Ima li koja od vas takva?
💋
Cure, ne znam kako vama, ali meni tjedni brzo lete. Najsporije mi je proslo onih mjesec dana dok sam iscekivala prvi pregled.
Ovo drugo tromjesecje je definitivno najbolje. I doma sam vec 2 mjeseca, a imam osjecaj kao da sam 2 tjedna. Uopce ne znam kako cu se vratiti na posao za god i pol hahah
Ovo ljeto je svima nama bas odmor i priprema za nadolazece promjene i nove obaveze.
Malo mora, malo uredivanja sobica i uzivanje u svakom danu s nasim malim bebicama
Ajmee da, do 13tt svaki tjedan ko godina
Od 13tt pa do sad se cini kao treptaj oka, djelic sekunde... sokirana sam kad skuzim koliki sam put vec presla 😅😅❤
Ciao zenice 🤗
Evo me s pregleda, sve odlicno proslo, dr.kaze nema primjedbe na bebu🥰 sutra jedino gastroenterolog sta ce reci vidjet cemo.
Ovcica meni naprotiv, vrijeme STOJI. Dragi mi radi vani, ja plivam svaki dan, uzivam ali cekajuci njega nikako dan da prode🤦♀️🤦♀️ dolazi sredinom 9.Tek par dana pa na Bozic. Sama cijelu trudnocu,križam dane i kupam se😊
Nadam se da ste svi na broju i da bebice napreduju🥰❤❤
Cestitam na izvrsnom pregledu 😃😃🧡
I sretno sutra kod gastroenterologa 🤞 zaboravila sam, povodom cega si narucena kod njega?
I mogu mislit kako ti tesko pada razdvojenost od mm, saljem jedan veliki zagrljaj podrske 🌞🌞🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji