Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama 39
    10. Kolovoz 2020. 18:13

Tea22

Iskreno nadam***

Zvala tri puta ali kazu ako nije svjeza krv da je "normalno" 🤯 Nemam bolove, grčeve ili sl. Dva spontana sam imala tako da znam kako izgledaju.
    Imam u srijedu pregled u bolnici pa cu znati vise. Mislila sam ako neka ima sl iskustvo da prokomentira. Hvala Tea22😊

Mama 39
    10. Kolovoz 2020. 18:15

Inače živim u Irskoj a ovdje su svi Dr jako opušteni. Nikome se ne prepisuju hormonske tablete "cuvari trudnoce" i sl. Ovo mi je treca trudnoca u 8 mj. Zaista se molim da bude sve ok !🙏

malamarelica
    10. Kolovoz 2020. 19:44

BlueMoon

malamarelica, oces zvati gin ili cekas slj pregled, kad ti je? u vezi mioma..

Hej, hvala sto si me se sjetila. Nisam nista zvala, ni ne budem. Pregled mi je 27.8. Ona je meni rekla onako: gle ovo to su kontrakcije izgleda, a moze bit i miom, vidjet cemo sljed put. I dodi za 3 tjedna. 
    Ja ovih 11 tjedana nisam imala dana mira. Toliko sam vec umorna od brige, jednostavno ne mogu vise. Lezim po cijele dane, tih 11 tjedana, jedem u krevetu, stavljam utrogestan, uzimam normabel, magnezij, prenatale. Ako sve to nije dovoljno ja vise ne znam, evo ne mogu i necu nikud ici jer nemam snage vise, stvarno. Ja sam stalno nesretna i stalno u brizi i umorna sam od toga. Ako se i ova trudnoca zavrsi lose necu vise ni pokusavati, psihicki ne mogu. Strah me i misliti o sreci u trudnoci 😔
    Htjela sam jos reci Lilo… budi sretna samo da ti je dijete zivo i zdravo. A tvoje je, nije njihovo, ti ces ga voljet, sta te briga za druge. Ono sigurno nece biti zakinuto za ljubav

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Tea22
    10. Kolovoz 2020. 20:45

Mama 39

Tea22

Iskreno nadam***

Zvala tri puta ali kazu ako nije svjeza krv da je "normalno" 🤯 Nemam bolove, grčeve ili sl. Dva spontana sam imala tako da znam kako izgledaju.
    Imam u srijedu pregled u bolnici pa cu znati vise. Mislila sam ako neka ima sl iskustvo da prokomentira. Hvala Tea22😊

I ja sam imala spontani i zato znam da ne pocinje uvijek svjezom krvi i bolovima 
    Pa ono sto ti mozes je definitivno mirovati, a nisam sigurna mozes li si bez recepta uzet Duphaston ili Utrogestan? Ako mozes svakako uzmi
    I sretno u srijedu, javi nam se nakon pregleda 🧡🧡🧡

Mama 39
    10. Kolovoz 2020. 21:13

Tea22

Mama 39

Tea22

Iskreno nadam***

I ja sam imala spontani i zato znam da ne pocinje uvijek svjezom krvi i bolovima
    Pa ono sto ti mozes je definitivno mirovati, a nisam sigurna mozes li si bez recepta uzet Duphaston ili Utrogestan? Ako mozes svakako uzmi

Hocu javit cu se , hvala 🤗
    A koliko si bila trudna kada je spontani bio ?

student13ica
    10. Kolovoz 2020. 22:11

Tea da, baš je lud osjećaj.. 😊
    Mama ja sam imala u 6tt i išla sam odmah na hitnu, bilo je sve u redu (razlog nikad nisam saznala).. zbog svog mira otidji, privatno ko treba.  Sretno. 🤗

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

zvončica27
    11. Kolovoz 2020. 09:27

Curke, mi danas brojimo 17+3 i osjecamo se super. Nikakvih losih simptoma zadnjih mjesec dana :) osim tu i tamo pritiska i zatezanja.
    Bebu cujem malo malo, ali dovoljno da mi odmah dan bude sretniji.
    Za par dana trebala bih saznati spol, tako da je uzbuđenje na 10000 🥰.

Volječa bih cuti vase misljenje vezano za kilazu. 
    Trenutno sam u plusu 3,5 kg (do pregleda cu sigurno biti 4 kg u plusu. Znaci bit ce to 18 tt i +4 kg. Nadam se da to nije pretjerano).
    Slatko jedem minimalno ili nista, a sad sam odlucila izbaciti i kruh. 

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 10:11

Mama 39

Tea22

Mama 39

Tea22

Iskreno nadam***

Hocu javit cu se , hvala 🤗
    A koliko si bila trudna kada je spontani bio ?

10+3.. 🙃

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 10:19

zvončica27

Curke, mi danas brojimo 17+3 i osjecamo se super. Nikakvih losih simptoma zadnjih mjesec dana :) osim tu i tamo pritiska i zatezanja.
    Bebu cujem malo malo, ali dovoljno da mi odmah dan bude sretniji.
    Za par dana trebala bih saznati spol, tako da je uzbuđenje na 10000 🥰.

Volječa bih cuti vase misljenje vezano za kilazu.
    Trenutno sam u plusu 3,5 kg (do pregleda cu sigurno biti 4 kg u plusu. Znaci bit ce to 18 tt i +4 kg. Nadam se da to nije pretjerano).
    Slatko jedem minimalno ili nista, a sad sam odlucila izbaciti i kruh.

Upisi na net pregnancy weight gain calculator pa ce ti on na temelju tvoje kilaze, visine, bmia.. racunat koliko trebas dobit tjedan po tjedan

zvončica27
    11. Kolovoz 2020. 10:22

Mama 39

Tea22

Iskreno nadam***

Ja sam imala smeđi iscjedak nekoliko puta, ali samo kad bih se obrisala. 
    Jednom sam imala i ugrušak, a dan nakon roskasti iscjedak, odnosno osludno krvarenje. 
    Bila sam 2 puta na hitnoj, ali su mi oba puta rekli da je to skoro pa normalno, nek mirujemi dali mi duphastone. Tako da ja pijem to od 5 tt, a sad sam jos malo u 18 tt. Nadam se da ce sve viti u redu, moguce je da je to neko čišćenje... I ja sam bila zabrinuta, ali koliko sam shvatila, svaka je zena drugacija i nekad taj iscjedak ne znaci nis opasno. Drzim fige. Cuvaj se, odmaraj. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.