Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlueMoon
    10. Kolovoz 2020. 15:11

koliko dugo nakon rodjenja (prvog) djeteta imamo pravo dok se ne moramo vratiti na posao?

student13ica
    10. Kolovoz 2020. 15:45

BlueMoon

koliko dugo nakon rodjenja (prvog) djeteta imamo pravo dok se ne moramo vratiti na posao?

Koliko ja znam do djetetove 1. godina, a samo prvih 6mj je puna plaća, nakon pada. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Green
    10. Kolovoz 2020. 16:15

Lilo, najbolji savjet koji ti mogu dati je da pokušaš stavit fokus samo na ono što te veseli. To je jedini način. Sve ostalo ignore. Ali svjesna sam da je to najteže. Svi mi imamo neki izazov sada, ja konkretni s vlastitim ocem (mada totalno druga jedna situacija nevezano za dijete) i puno mi to negativnosti stvara, ali trudim se iz petnih žila ne misliti na to i shvatiti da ne možemo utjecati na okolnosti, već samo na našu reakciju na iste! Pa nek naša reakcija onda bude samo LJUBAV prema sebi, partneru i našim bebama! 

nina_1805
    10. Kolovoz 2020. 16:20

Lilo, ja te u potpunosti shvacam, imam slicnu situaciju u obitelji i pogotovo sad kad smo sve osjetljive i pune hormona, sve nas vise pogada.. ali kako su i cure navele, mislim da je bitno da ste ti i tvoj muz sretni zbog bebice i da napravite sve da se ta bebica osjeca voljeno kad se rodi, a za ostale, ko ih sisa :D bitno da imas podrsku svojih roditelja :) 

Do prve godine imamo pravo, s tim da je prvih 6 mjeseci puna placa, a drugih 6 mjeseci (po novom zakonu) max. 5.500 kn cini mi se. Prije je bilo manje pa su dizali sad.

BlueMoon
    10. Kolovoz 2020. 16:34

Nina hvala :)
    može li mi netko pomoći oko nalaza briseva? dobila sam tri maila, dva vidim da su ok jer pise nije detektirano i negativno, al treci ne kuzim. Dakle stoji: pretraga: bris cerviksa - aerobno. Nalaz mikrobiološke pretrage: "kultura bez porasta" 

Tea22
    10. Kolovoz 2020. 17:22

student13ica

Cure, mislim da sam včr prvi put osjetila bebača, prvo sam mislila da mi crijeva rade 🙈 ali onda ko mjehurići, tj. koda mi netko balončiće radi u trbuhu. Jel to to?? 😁 što nije rano?

Vrlo vrlo moguce 😃 prekrasan osjecaj 🤩🥰 al nemoj se zabrinut ako jedno vrijeme opet ne budes nista osjecala, ja sam isto tako oko 16tt pa sigurno tjedan dana nista

Tea22
    10. Kolovoz 2020. 17:31

BlueMoon

malamarelica, oces zvati gin ili cekas slj pregled, kad ti je? u vezi mioma..
    Tea, Zd. Daaa naginjemo pogotovo mm, a otkad je rekao za to meni je stalno u glavi i vec ju neke moje prijateljice tako zovu, ne zelim reci da je defitivna odluka al dobrih 80%hvalaaaaa, 6i mj je tu!Daa pšosteljica straga hahhah ja sam postala senilna u trudnocikako stojis s drobicem?
    Blago vam se za pratnje.. ko zna kakva ce situacija biti kad nam dode porod s koronom.. jel se vi cure pazite dodatno?
    Green čestitaaaaaaam od srca

Ajme ja sam bas odusevljena sto postoji mogucnost da nase curice budu imenjakinje 🤩🤩🤩
    Do prekjucer nisam imala uopce trbuscic, i jucer mi se pojavio! Tocna je ona tvrdnja da samo iskoci preko noci 😂😂 ja sam bas fascinirana, sad ga konstantno promatram.. na +1,5kg sam
    A tvoja busica? 😊😊

Mama 39
    10. Kolovoz 2020. 18:03

Halo drage moje 🤗 
    Trudna sam 14 tjedana i vec 9 dana imam smeđi iscjedak. Više kada koristim toalet tj kada se obrisem. Dali je netko imao slicni problem ?? 
    Hvala ❣

Tea22
    10. Kolovoz 2020. 18:08

Mama 39

Halo drage moje 🤗
    Trudna sam 14 tjedana i vec 9 dana imam smeđi iscjedak. Više kada koristim toalet tj kada se obrisem. Dali je netko imao slicni problem ??
    Hvala ❣

Ja se iskreno javim da si se javila doktoru, a ako nisi pravac k njemu!
    Drzim fige, sretno ❤

Tea22
    10. Kolovoz 2020. 18:09

Iskreno nadam***

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.