Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    13. Kolovoz 2020. 16:08

sane13792

Pozdrav svim buducim i sadašnjim mamama 😀

Ovako, imam pitanje u vezi kolica.
    Bebica nam stize u 1mj 😀
    I lagano smo u potrazi za kolicima,naisla sam na jedna,pa me zanima misljenje i savjet onih iskusnijih 😉
    Naime,radi se o Jane Epic Matrix setu, 3u1,ali su zapravo 2u1 posto je kosara i autosjedalica 😀
    Ima li koja od vas takva?
    💋

Ovdje ti draga moja jos nitko nije toliko iskusan hahaha 😃 ja citam razne recenzije za kolica koja me zanimaju, evo za Jane Epic Matrix nisam cula al kako sam i sama u potrazi bas cu ih proguglat malo 🤭🤭
    Mislim da cemo bit iskusne i u stanju dat neki adekvatan savjet tek kad pocnemo vozat beboline u njima 🤣🤣😁

Tea22
    13. Kolovoz 2020. 16:09

Lilo23

Hej cure. Prvo čestitam svima na uspješnim pregledima. Ja sam dobila termin 25.8 za 4d ultrazvuk ali me sad brine što sam 28.8 naručena kod svoje ginekologice pa se pitam jel to preblizu ultrazvuk jedan drugome jer će mi i moja radit ultrazvuk ali ne 4d nego će samo mjere bebe uzet i to je to. Eh ne znam sad šta vi mislite jel to oke? Mislim poslje toga kod svoje neću ić više nigdje, a ona će me vjerovatno naručiti za mjesec dana ko i uvijel

Mislim da nemas razloga za brigu, puno cura je u jednom razdoblju spletom okolnosti imalo jedan pregled za drugim

Lei_Be
    13. Kolovoz 2020. 16:27

Tea22

Lei_Be

Bokić curke, nije me bilo neko vrijeme, uživala sam na godišnjem 😅
    Prvo čestitam svima na urednim nalazima, pregledima, curicama, dečkićima, blizancima😍😍😍

Danas sam bila na pregledu, bebač je super, stavio frajer ruke iza glave i uživa (da znam kako, stavila bi vam sliku da vidite, mene je baš nasmijalo) 😁💙

Pošto ne živim u HR, ne znam kakva je situacija kod vas sa cijepljenjem u trudnoći, pa ako netko nešto zna, svaka info je dobro došla.. naime, meni je doktorica danas dala neki papir da si pročitam šta i kako, uglavnom 2 cjepiva, jedno protiv gripe i jedno protiv nekog jakog kašlja.. kao nije obavezno, ali da preporučuju svima jer ako se žena ne cijepi postoji mogućnost da dijete bude bolesno i na kraju da može i umrijet u prvih godinu dana 😳😳😳
    Ako netko zna više o tome, pišite 🙏
    I ako ima koja trudnica ovdje da je u Njemačkoj, neka se javi 😁

Ajme cestitam ti na malom frajeru i odlicnom pregledu 🙊🙊🌼🌞🧡
    Ja vec dugo nisam ovdje stavljala slike pa sam i sama zaboravila 🤷‍♀️🤷‍♀️
    U Hrv se trudnice ne cijepe, niti ih plase s tim da se bebama moze nesto dogoditi u prvih god dana… to je morbidno i nikad do sad nisam cula za tako nesto, mozda tvoj ginekolog iz nekog razloga promovira cjepivo… raspitaj se malo kod cura iz Njemacke koje su bile trudne jesu li se cjepile, i trazi vise misljenja

Mi smo jučer puno čitali o tome, i na njemačkom i na hrvatskom i svakakve statistike i slično.. ja ću se cijepiti, tim više što sam u rizičnoj skupini i neću da se kajem poslije... uglavnom, jedno je cijepivo protiv gripe, a drugo protiv hripavca.. 
    ima članak na missMama pa ću vam staviti link..

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/vazno-cjepivo-u-trudnoci-stiti-novoro-ence-9173

https://miss7mama.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/mama-bolesne-bebe-kad-bih-mogla-vratiti-vrijeme-cijepila-bih-se-4369

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

ovčica
    13. Kolovoz 2020. 17:46

Tea22

I ovčica cestitam okruglih 20! 🌼💓💓

Hvala draga, i ja pratim tvoju traku 

Tea22
    14. Kolovoz 2020. 02:05

Lei_Be

Tea22

Lei_Be

Bokić curke, nije me bilo neko vrijeme, uživala sam na godišnjem 😅
    Prvo čestitam svima na urednim nalazima, pregledima, curicama, dečkićima, blizancima😍😍😍

Danas sam bila na pregledu, bebač je super, stavio frajer ruke iza glave i uživa (da znam kako, stavila bi vam sliku da vidite, mene je baš nasmijalo) 😁💙

Pošto ne živim u HR, ne znam kakva je situacija kod vas sa cijepljenjem u trudnoći, pa ako netko nešto zna, svaka info je dobro došla.. naime, meni je doktorica danas dala neki papir da si pročitam šta i kako, uglavnom 2 cjepiva, jedno protiv gripe i jedno protiv nekog jakog kašlja.. kao nije obavezno, ali da preporučuju svima jer ako se žena ne cijepi postoji mogućnost da dijete bude bolesno i na kraju da može i umrijet u prvih godinu dana 😳😳😳
    Ako netko zna više o tome, pišite 🙏
    I ako ima koja trudnica ovdje da je u Njemačkoj, neka se javi 😁

Ajme cestitam ti na malom frajeru i odlicnom pregledu 🙊🙊🌼🌞🧡
    Ja vec dugo nisam ovdje stavljala slike pa sam i sama zaboravila 🤷‍♀️🤷‍♀️
    U Hrv se trudnice ne cijepe, niti ih plase s tim da se bebama moze nesto dogoditi u prvih god dana… to je morbidno i nikad do sad nisam cula za tako nesto, mozda tvoj ginekolog iz nekog razloga promovira cjepivo… raspitaj se malo kod cura iz Njemacke koje su bile trudne jesu li se cjepile, i trazi vise misljenja

Mi smo jučer puno čitali o tome, i na njemačkom i na hrvatskom i svakakve statistike i slično.. ja ću se cijepiti, tim više što sam u rizičnoj skupini i neću da se kajem poslije… uglavnom, jedno je cijepivo protiv gripe, a drugo protiv hripavca..
    ima članak na missMama pa ću vam staviti link..

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/vazno-cjepivo-u-trudnoci-stiti-novoro-ence-9173

https://miss7mama.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/mama-bolesne-bebe-kad-bih-mogla-vratiti-vrijeme-cijepila-bih-se-4369

Bas cu procitati, tenkju 😃

Tea22
    14. Kolovoz 2020. 02:06

ovčica

Tea22

I ovčica cestitam okruglih 20! 🌼💓💓

Hvala draga, i ja pratim tvoju traku

I ti i ja se veselimi cetvrtku i novim tjednima 🤩🤩
    Ti zakasnis 2 tj, ja poranim 2tj i eto nas u isto vrijeme u radaoni 🤣🤣

Tea22
    14. Kolovoz 2020. 02:08

Hmmm sad kad malo bolje razmislim, mozda ipak obrnuto 😂😂😂 ovčica nije lako bavit se matematikom u ovu kasnu uru😆😅

Tea22
    14. Kolovoz 2020. 02:10

Lilo23

Tea22

Lilo23

Hej cure. Prvo čestitam svima na uspješnim pregledima. Ja sam dobila termin 25.8 za 4d ultrazvuk ali me sad brine što sam 28.8 naručena kod svoje ginekologice pa se pitam jel to preblizu ultrazvuk jedan drugome jer će mi i moja radit ultrazvuk ali ne 4d nego će samo mjere bebe uzet i to je to. Eh ne znam sad šta vi mislite jel to oke? Mislim poslje toga kod svoje neću ić više nigdje, a ona će me vjerovatno naručiti za mjesec dana ko i uvijel

Mislim da nemas razloga za brigu, puno cura je u jednom razdoblju spletom okolnosti imalo jedan pregled za drugim

Pa i ja mislim da nije to nešto strašno 🤷🏼‍♀️ ali šta ja znam ko pita ne skita haha 😜

Joj bas se nadam da cemo 25.08. saznat spol tvoje sramezljive beboline 🙊🙈🥰

santina
    14. Kolovoz 2020. 06:59

Cestitke onima na odlicnim pregledima. I ja sam u pon bila kod zamjenskog soktora (moja na god) koji je rekao da je sve u redu. Ali nisam bas nesto vidjela bebaca, kratko je on to prevrtio, i slabo sam vidjela da se mice, kao prije. Mozda jer je beba veca, pa nema tolio mjesta.. ali docekati sad drugih mjesec dana kod moje doktorice, bice veselo..
    Nisam ni ja cula za te vakcine, i mislim da ih ovde nemam od koga ni traziti. Neka sve ide svojim tokom i nadati se najboljem. Veci mi je problem npr korona..
    Nego sto se tice kolica, znam da su neke cure vec dosta vise istrazivale o njima. Jeste li uopste naisli na proizvodjace Lorelli i Kikaboo? Kakvi su oni? Cini mi se da ih niko nije spomenuo.. Nisam jos uzivo hodala po prodavnicama, ali vidim po online str ovdasnjih prodavnica da nude uglavnom samo te marke..

ovčica
    14. Kolovoz 2020. 09:23

Tea22

Hmmm sad kad malo bolje razmislim, mozda ipak obrnuto 😂😂😂 ovčicanije lako bavit se matematikom u ovu kasnu uru😆😅

Hahahah tko to zna kad ce nase bebe biti spremne za ovaj svijet 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.