Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea22
    09. Kolovoz 2020. 20:33

Roza994

Cure, jedete li vi dinju? Neki kazu da je netreba jest u trudnici pa sam googlala pa negdje pise da je ok a negdje da se izbjegava 🤔 ja ju obozavam i taman mi mama donjela danas i sad pojest ili ne 🤔🤪

Ma naravno da da 🤭🤭

Evo i mene tu :)
    09. Kolovoz 2020. 22:09

Green, čestitam!! 💙💙 
    Ja isto sve jedem 🤷🏼‍♀️ Jedino Ajde nisam jela steakove zato sto ih inace jedem medium/rare i to je to. Popijem i času vina 😅 predugo mi to sve traje da se svih gušteva odreknem.

student13ica
    10. Kolovoz 2020. 00:27

Cure, mislim da sam včr prvi put osjetila bebača, prvo sam mislila da mi crijeva rade 🙈 ali onda ko mjehurići, tj. koda mi netko balončiće radi u trbuhu. Jel to to?? 😁 što nije rano?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

flower93
    10. Kolovoz 2020. 08:44

Green čestitam na urednom nalazu i dečkiću 
    Lilo23 teške su to teme i ti najbolje znaš i osjećaš koliko si prihvaćena i da li možeš funkcionirati u takvoj okolini. Naravno, ako je okolina nezdrava, i sama znaš da ti je tada najbolje maknuti se, ali financijske mogućnosti su opet drugo. S obzirom na to, ako nemaš neki drugi izbor, moj savjet ti je da digneš glavu i da te ne diraju takvi ljudi. Najvažnije je da tvoj suprug voli vaše dijete ni više ni manje nego svoje prvo dijete iz prošle veze. Na kraju krajeva, djeca su najmanje kriva. 

BlueMoon
    10. Kolovoz 2020. 09:41

malamarelica, oces zvati gin ili cekas slj pregled, kad ti je? u vezi mioma..
    Tea, Zd. Daaa naginjemo pogotovo mm, a otkad je rekao za to meni je stalno u glavi i vec ju neke moje prijateljice tako zovu, ne zelim reci da je defitivna odluka al dobrih 80%  hvalaaaaa, 6i mj je tu!  Daa pšosteljica straga hahhah ja sam postala senilna u trudnoci  kako stojis s drobicem?  
    Blago vam se za pratnje.. ko zna kakva ce situacija biti kad nam dode porod s koronom.. jel se vi cure pazite dodatno? 
    Green čestitaaaaaaam od srca 

BlueMoon
    10. Kolovoz 2020. 09:46

Lilo, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas i sto ti sve prolazi glavom trenutno, jos smo (bar ja) puno osjetljivije i zalutas mislima u neke neopravdane scenarije i strahove, al kad vidis takve reakcije za koje znas da su realne, ajme... po meni je najbitnije da ste ti i dragi zelite bebicu i da ste sretni zbog nje/njega (nadam se da ce spol otkriti i tvoja jos malo :). Sigurna sam da nije lako sto vidis kako okolina to prihvaca, al probaj da te sto manje dira. Njima na dusu. To je vijest zbog koje bi svaka normalna osoba trebala biti sretna. Tvoje dijete ce imati svu ljubav svijeta i bez njihove pretjerane paznje. Rekla si da od svojih roditelja imas podrsku i to je divno. 

ovčica
    10. Kolovoz 2020. 09:59

Slazem se s flower, teske su to teme. Uvijek ce biti zlocestih i zavidnih ljudi, probaj da te to toliko ne pogada. Svi zelimo biti prihvaceni od strane partnerove obitelji, ali ne mozemo nikoga natjerati na to. Najbitnije je da ste si vas dva dobri i dijelite svoju srecu medu sobom ❤️

• matea1201
    10. Kolovoz 2020. 11:56

Lilo23 kuma mi ima skoro istu situaciju. njegovi ju nikako ne prihvaćaju, on ima isto kćer iz prvog braka, mala ima 10god. i svekrva i šogorica ju huškaju  protiv kume i tak svašta, al ipak ona se ne zamara. ni mene nisu prihvaćali suprugovi roditelji, bila sam rastavljena i s 2 djece pa ipak evo imamo zajedničkog sina i otkad se on rodio sve je super. al iskreno kakvi jesu ovak nekad bi mi bilo i bolje da je ostalo kak je bilo😅🙈

flower93
    10. Kolovoz 2020. 12:31

Lilo23

A znam da se nebi trebala obzirat al nije mi lako. Osjetljiva sam i samo mi se place zadnjih dana zbog takvih stvari da ni ne stignem uživat u trudnoći. I onda sad još i to "čestitanje" njegove sestre. Bolje da ne znate kakve mi sve misli dolaze u glavu. Ne daj bože da se moje dijete osjeća manje vrijedno jer će oni voljet samo to dijete iz prvog braka toga me najviše strah da ne odrasta na taj način i da misli da je bezvrijedno ili manje vrijedno od te male. I mi imamo miljenicu u familiji pa znam da to nije lako bez obzira što su mene moji voljeli najviše opet se pitaš cijeli život pta ona ima da je svi ostali obožavaju ili pta meni fali. Ne znam više,strah me i ne želim da se moje dijete ikad osjeća manje vrijedno od ikoga

možda ova situacija nije ista, ali donekle ima neke sličnosti. Imam dvije sestrične koje su uvijek bile najvrjednije kod djeda i bake, u odnosu na mene. kad sam bila mlađa, to me strašno pogađalo. Nikad neću zaboraviti kad sam spremala matematiku za državnu maturu, sva pod stresom, a baka mi kaže "ti nikad nećeš uspjeti kao što je naša maja" (moja sestrična). strašno me to tad pogodilo, ali sva sreća, zainatila sam se, rasturila državnu maturu, upisala željeni faks i danas imam za svojih 27 godina strašnu karijeru. nisam Steve Jobs haha, ali sam za ovako male godine postigla već jako puno. I kakva je sad situacija - sestrična je i dalje njoj najviše na svijetu, ali vidim kako mi ta ista sestrična zavidi na svakom mom uspjehu i za posao koji imam olajava okolo da sam ga dobila preko veze. Ne muči me to, jer da se nađemo oči u oči, "ubila" bih ju sa protuargumentima i sa nadmoći u psihi naspram nje (jer je čitav život bila pod staklenim zvonom). Nemoj se mučiti toliko sa time. Znam da je to ne moguće, ali gledaj na to samo kao na nešto dobro. Dijete će ti se možda trebat više borit u životu, ali će upravo zato i više postići, a ti ćeš to sa velikim ponosom gledati. 

santina
    10. Kolovoz 2020. 13:34

Green cestitam na deckicu. Fino raste i vas broj. Koliki nam je omjer sada? Curice i dalje ubjedljivo vode ili se ipak iznednacilo?
    Roza ja sam do sad dinju jela par puta (nisam ni znala da nije preporucljivo) i nisam imala nikakvih tegoba. Dok naprotiv, skontala sam da mi poslije lubenice krece problem sa zeludcem.. a lubenica sama voda, ne znam sta mi u njoj moze smetati.. 
    tako da mislim da je bitno samo kako se ti osjecas..
    Lilo najbitnije da se ti i mm divno slazete i sagradite oko sebe bedeme. On nazalost nije birao svoju porodicu, ali je izabrao TEBE! I sad je vasa porodica najbitnija. Ono sto je takodje bitno, da svoje dijete od starta krenes uciti samopostovanju. To je kljucno za citav djetetov zivot, ne samo u vezi njegove familije. Uvijek ce biti zlih ljudi koji ce htjeti napakostiti, ali treba od pocetka razvijati svijest i kako misljenja ljudi koji nisu vrijedni su ustvari nebitni. Ne moze se svijetu ugoditi..
    Iako mislim da ce se stvari promijeniti kad se bebica rodi. Tako gotovo uvijek bude. I zato molim te, nemoj sad to da si radis jer time stetis bebici, a bespotrebno se unaprijed sekiras. Odbaci negativne misli i uzivaj u svojoj bebici i ljubavi oko vas dvoje. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.