Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    11. Kolovoz 2020. 18:40

flower93 čestitam na lijepim vijestima☺☺☺  evo i mene tu i tebi također😁

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 19:39

Evo i mene tu :)

Bok curke, evo da se i ja javim s pregleda :))
    Sve je kak treba biti :)) Malena raste, isto ju nismo mogli vidjeti u komadu jer je velika već. Mjerio je bedrenu, glavu, mozak, gledao sve organe, prokrvljenost i sl. Naručio me za 3 tjedna, veli da odradimo taj u 20. tjednu ultrazvuk još jednom, tj nakon 20. tjedna (beba je 18+3 iako sam po zadnjoj mengi 19+3). Rekla sam mu i da me zna nekad boliti pa je za svaki slučaj još vaginalno provjerio cerviks i rekao da sam zatvorena i da je sve OK.
    Sretno i ostalima tko ima preglede sad :)

Odlicne vijesti! Cestitam🧡🌞🌼🥰

Tea22
    11. Kolovoz 2020. 19:42

flower93

Evo mene s kontrole. Danas 12+6.. 1.beba velicine 76,4mm (13+5), KČS 145/min, BPD 28mm, F 12,1 mm, nuhalni nabor 1,3 mm.
    2. Beba 87,6mm (14+5), KČS 145/min, BPD 29.4mm, F 24,9, nuhalni nabor 1,5mm.
    Doktor kaze da su sve mjere odlicne i da nema razloga za brigu. Na netu bas ne pronalazim da ima negdje tablica po tjednima za te velicine, pa se nadam da je i to zaista tako. Kaze da nema nikalve potrebe za NIFTY, Harmony i sl.. Cerviks 49mm. Kaj kazete, jel vam se to cini okej? 😵😀
    I daaa, prema prvim procjenama, oba dva bi bila decka 😍😍

Jedna beba ti je veca za tjedan, a druga za dva tjedna?? Bravo mama 🤩🤩
    Je cerviks je odlican, imas na netu neke informacije koliki bi trebao biti po pojedinim razdobljima.. ne mogu se tocno sjetiti
    Divno divno dva mala pisulinca 🥰🥰🥰🥰🥰 imate li imena? Moze li se znati jesu li jednojajcani ili dvojajcani?
    Cestitam od srca💓❤

flower93
    11. Kolovoz 2020. 21:14

Tea nadam se sa su i ostale mjere dobre 😎 rekao je produziti folacin od 5mg jos 4t i polako ukidamo utrogestan. Sad me zbunjuje zasto jos tolko dugo tolku dozu folacina, kad svi smanjuju nakon prvog tromjesecja 🤔
    Bebaci su dosta veliki jer je bio dosta rani transfer, a radilo se o blastocistama pa se to isto smatra normalnim 😍
    S obzirom da su vracene dvije blastociste, pretpostavlja se da su dvojajcani, a za sad imamo samo jedno musko ime Matej - dar Božji ❤️ drugo cemo jos smisliti 😎

Nova19
    12. Kolovoz 2020. 06:25

Cure čestitam na urednim pregledima 🥰🥰

Lucija987
    12. Kolovoz 2020. 13:11

flower93

Tea nadam se sa su i ostale mjere dobre 😎 rekao je produziti folacin od 5mg jos 4t i polako ukidamo utrogestan. Sad me zbunjuje zasto jos tolko dugo tolku dozu folacina, kad svi smanjuju nakon prvog tromjesecja 🤔
    Bebaci su dosta veliki jer je bio dosta rani transfer, a radilo se o blastocistama pa se to isto smatra normalnim 😍
    S obzirom da su vracene dvije blastociste, pretpostavlja se da su dvojajcani, a za sad imamo samo jedno musko ime Matej - dar Božji ❤️ drugo cemo jos smisliti 😎

Flower93 cestitam ti i ovde na urednom pregledu 🙏❤ 
    P.s.moja ce cura bit Matea 😍😍

🙏❤💙

Tea22
    12. Kolovoz 2020. 13:40

Za nuhalni nabor i KCS (to su ti otkucaji cedova srca) na prvu vidim da su okej
    A za BPD (opseg glavice) i F (ovo bi mogla bit duzina bedrene kosti, al inace je drukcija skracenica) bi ti trebalo pisat negdje kojim tjednima odgovara
    Ma kako god, da ista ne stima ginekolog bi ti vec rekao 😃
    Matej... carobno, prekrasno ime🥰🥰🥰💓💓💓💓💓

Tea22
    12. Kolovoz 2020. 13:53

Lucija987

flower93

Flower93 cestitam ti i ovde na urednom pregledu 🙏❤
    P.s.moja ce cura bit Matea 😍😍

Imamo dvije mame blizanaca i oba dvije su izabrale istu verziju imena, jedna za curicu.. druga za deckica
    Bas fora 😁😃😃 

flower93
    12. Kolovoz 2020. 16:18

Hvala svima na divnim rijecima, cestitkama ❤️ ja imam osjecaj da od jucer ne hodam, vec lebdim od srece ❤️ tolilo me umirio jucerasnji pregled i svako malo gledam slicice i ne mogu vjerovat da ta dva mala cuda od svega par centimetara ima sve formirano.. I glavicu, nogice, rukice, prstice ❤️❤️

Lei_Be
    12. Kolovoz 2020. 21:59

Bokić curke, nije me bilo neko vrijeme, uživala sam na godišnjem 😅
    Prvo čestitam svima na urednim nalazima, pregledima, curicama, dečkićima, blizancima😍😍😍

Danas sam bila na pregledu, bebač je super, stavio frajer ruke iza glave i uživa (da znam kako, stavila bi vam sliku da vidite, mene je baš nasmijalo) 😁💙

Pošto ne živim u HR, ne znam kakva je situacija kod vas sa cijepljenjem u trudnoći, pa ako netko nešto zna, svaka info je dobro došla.. naime, meni je doktorica danas dala neki papir da si pročitam šta i kako, uglavnom 2 cjepiva, jedno protiv gripe i jedno protiv nekog jakog kašlja.. kao nije obavezno, ali da preporučuju svima jer ako se žena ne cijepi postoji mogućnost da dijete bude bolesno i na kraju da može i umrijet u prvih godinu dana 😳😳😳
    Ako netko zna više o tome, pišite 🙏
    I ako ima koja trudnica ovdje da je u Njemačkoj, neka se javi 😁

Popis rođenih beba str. 1072
    15 dečkića 💙 i 11 curica ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.