Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    07. Kolovoz 2020. 19:09

tinanemaoo dobrodošla😊 i ja sam bila tu prije 2 god ali na jesenskim bebama😁

ovčica
    07. Kolovoz 2020. 19:10

Dobrodosla!  jel znas sto sad cekas?

BlueMoon
    07. Kolovoz 2020. 20:45

Lilo, bas mi je zao. Toliko cekas pregled, radujes se i onda te doslovno odradi u minutu. Razumijem da njima to nista ne znaci al opet da se ne potrude, da nemaju taj neki filing...
    Divno sto si osjetila bebicu ❤️
    E neko je pisao u vezi mioma, zab sam nick. Ja prije nekih mj dana na pregledu i gleda ona i kaze da misli da imam miom. I stane i proucava taj uzv vaginalni, a ja onako sto di kako? Ona samo ne brini nije opasno to i dalje gleda gleda. Kaze ajmo mi viditi bebu pa ce se vratiti i sad pregled je duze trajao, bas je bebu mjerila, pokusala uslikat al se nije dala haha i vrati ona opet da pogleda maternicu i to sve dole vaginalno i kaze evo sve je ok sada, izgleda da je to bila samo kontrakcija, da je to normalno, al da joj se ucinilo da bi mogao biti miom. 

BlueMoon
    07. Kolovoz 2020. 20:46

Matea presladak trbuscic! 😍 Tebi je bas formiran onako lijepo trudnicki, meni je moj koda sam se nadebljala hahah
    Nova cura dobrodosla :)

• leptiric5
    07. Kolovoz 2020. 21:42

@Lilo gdje si radila anomaly? Ja jos nisam odlucila bih li privatno ili u bolnici kad imam uputnicu... najbitnije mi je da su dobri dijagnostičari. Super da ti se bebica javila, ja još ne osjećam 😌

• matea1201
    08. Kolovoz 2020. 00:07

Bluemoon hvala ti😊  a da, moja loptica😅  ja sam evo sad zadnjih 2-3 dana počela češće osjećat bebine pokrete, i baš se vide na trbuhu☺  lilo23 žao mi je što ti je pregled bio takav, ali čestitam što je sve u redu s bebicom😊

malamarelica
    08. Kolovoz 2020. 05:01

Lilo i ja sam iz siska, idi kod matoca, platis, ali savrseno ti sve objasni i odgovori na svi pitanja, na redu si odmah, svi su ljubazni i jos muz s tobom bude unutra.
    Ja sam pisala za miome. Meni je isto tako rekla da misli da je kontrakcija, a mozda miom, a znat ce sljedeci put. Ali ja sam tad bila 10+4, ne znam sts je gore.. da je kontrakcija ili miom?
    Dobila sam magnezij, vec uzimam normabel i utrogestan i strogo mirujem. A pregled za 3 tjedna. I sad se zderi oko toga.. nikad kraja, a danas sam evo 11 tjedan.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

BlueMoon
    08. Kolovoz 2020. 07:47

Lilo obavezno magnezij, pomoci ce ti! Ma privatno ga ispilaj, trazi sve. Nemoj se uopce ustrucavati
    Malamarelica ona je meni objasnila da je ta kontrakcija najnormalnija stvar, ne osjetimo ju. A i miom je rekla da nije za brinut se. Iako je meni oboje zvucalo strasno i sigurno bi bila zabrinuta ko ti. Probaj se sto manje brinuti, dva gin tvrde da nije opasno💕

malamarelica
    08. Kolovoz 2020. 09:53

Bluemoon a meni nista nije rekla, samo tako napomenula usput, a ja doma citam da te kontrakcije jesu normalne al tipa od 16 ili od cak 20 tjedna. Sad sam sva na iglama
    Lilo kod njega ti je isto 250, samo ne znam ima li 4d ili 3d. Ali nazoves pa pitas najbolje, ako se odlucis. Meni je zbog blizine najbolje tako bilo otici. Kako god odlucis, mislim da ces tek kod privatnika dobiti normalan tretman, nazalost, tako je to kod nas

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Tea22
    08. Kolovoz 2020. 15:34

Vec dugo nisam imala ovoliko za pisat po forumu 🙈🙈 pa idemo po redu 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.