Hej evo i nas s pregleda. uglavnom sve je super. rekla je doktorica da je bebica jako diskretna ali da joj se čini da je curica😅 mada je već privatni ginekolog rekao da je curica tako da je 100% cura😊 idući pregled za 5 tjedana
Čestitam na curki 😍💕
student13ica , tako i mi planiramo kroz 10 mj sve opremati, bas me to jako veseli :) dosad nisam nista jer se sudrzavam do tad kupovati, pa nas ceka od velike opreme kolica kuna, do bodica i robice, ajmeznas li vec sto ces ili ces tad birati?
svi kazu da za black friday neki ducani nude vece popuste, mislim da sam procitala da bubamara daje ujutro 30% pa kako dan odmice smanjuje, ugl nama je svakako prekasno cekati kraj 11 mj, iako za kolica 30% je itekako puno, tako da kome nije zurno moze nesto ostaviti za tad :) i da, nadam se da ce forum biti aktivniji i da cemo si slati sve slatko sto kupimo :)
Green evo od sinoc ja ko druga zena.. u sekundi nestala sva nervoza i bijes, pa kako ovo nekom objasniti a da ne ispadnes lud?malo sam citala i procitala jedan od boljih savjeta kojeg cu se sigurno sjetiti kad hormoni opet podivljaju (da, njih namjeravam kriviti za sve
) a to je da (prevodim s eng pa ispada blesavije al evo): svi mi imamo svoju ulogu, a zene imaju ulogu koju muskarci nikad nece moci igrati, bez obzira koliko jako se ljutile u nadi da oni vide sto nam je u glavi, oni nikad nece moci osjecati ovo sto mi osjecamo. Prvo treba shvatiti to. Drugo, ne drzati bijes/ljutnju/tugu usmjerenu protiv njih. Trece, pokusati ostati pozitivan, sjetiti se da ce ta faza proci <3 eto, nadam se da ce jos nekom pomoci.
Apsolutno se slazem s ovim sto si napisala. Jednostavno same moramo naci mir sa sobom. Lakse mi je jako kad vidim da nisam sama u toj "nitko me ne voli" "svadjalica" "ovo nista nema smisla, kako dalje" fazi. Koliko god smijesno zvucalo pisite cure o tome, neka nikog ne bude sram.
Škicam ja to sve već odavno 😊 Kolica znam koja ću, na akciji su mi do 12.8., malo mi je rano ti kupovati, ali mislim da ćemo to iskoristiti sad. Ne znam hoće li biti ponovo na akciji, a razlika je 1000kn što nije malo. Znate li jel budu akcije kolica kroz 12mj? 1mj mi je već kasno, jer mi je termin 31.1.
Ostale stvari ću nešto dobiti, a ostalo kupiti. Najviše me muči što smo podstanari, imamo 1 sobu i morat ćemo je skroz pretumbati da prilagodimo krevetiću i ormariću. 🙈
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Sto se tice hormona, cini mi se da sam gora u pmsu nego sad. Sad sam nekako smirena i strpljivija. Naravno, imam i losijih dana ali brzo se smirim.
Sve smo razlicite jos uvijek ne razmisljam o nekim strahovima, ali vjerujem da ce kad tad doci i do mene hahah
Matea, cestitke na pregledu i maloj curici! Ja brojim par sati do 4D pa se javim navecer s novostima!
Mi smo kupili kolica, i malo po malo cemo kupovati ostalo. Prva nam je beba pa je tim vise sve uzbudljivije. Brzo prolaze dani i tjedni a osobno ne volim sve ostavljati za pred kraj. A i dobila sam nekoliko savjeta, a to je da ne obavljam sve u zadnjem tromjesecju jer je definitivno sve teze raditi, hodati i sl.
opet ja trudna-glupavakojim tjednom pocinje 6 mjesec trudnoce? na svakom portalu drugacije stroji, puno lakse mi je po tjednima
Sa 23+0 😃
opet ja trudna-glupavakojim tjednom pocinje 6 mjesec trudnoce? na svakom portalu drugacije stroji, puno lakse mi je po tjednima
Po mojoj aplikaciji pocinje s 22.tjednom. Razlika nastaje u nacinu pracenja prvog tromjesecja, neki gledaju da ono zavrsava s 13.tjednom (kao sto ova moja aplikacija), a neki da s 12., pa sad ti znaj 🤦♀️
Sa 14+0 pocinje drugo tromjesjecje
A sa 28+0 pocinje trece tromjesjecje
(Pitala sam gineko inace ni ja ne bi znala 😅)
Hej evo i nas s pregleda. uglavnom sve je super. rekla je doktorica da je bebica jako diskretna ali da joj se čini da je curica😅 mada je već privatni ginekolog rekao da je curica tako da je 100% cura😊 idući pregled za 5 tjedana
Cestitam na maloj sramezljivki i super pregledu 🥰🥰🥰
student13ica Ja sam tako ljubomorna sto si mozes priustiti da cekas 12mj za soping 😆😆
Definitivno vjerujem da se isplati cekati black friday (danas sam negdje citala da Bubamara taj dan ima popuste odmah ujutro 30% i onda kroz dan da padaju popusti, ne znam je li to provjerena informacija al zvuci fantasticno)
A i mozes si kupit poneku sitnicu u 1.mj kad krene zimska rasprodaja
student13icaJa sam tako ljubomorna sto si mozes priustiti da cekas 12mj za soping 😆😆
Definitivno vjerujem da se isplati cekati black friday (danas sam negdje citala da Bubamara taj dan ima popuste odmah ujutro 30% i onda kroz dan da padaju popusti, ne znam je li to provjerena informacija al zvuci fantasticno)
A i mozes si kupit poneku sitnicu u 1.mj kad krene zimska rasprodaja
Ne znam sta je s ovim komentarom ispalo 🤣🤣🤣
Sto se tice hormona, cini mi se da sam gora u pmsu nego sad. Sad sam nekako smirena i strpljivija. Naravno, imam i losijih dana ali brzo se smirim.
Sve smo razlicitejos uvijek ne razmisljam o nekim strahovima, ali vjerujem da ce kad tad doci i do mene hahah
Matea, cestitke na pregledu i maloj curici! Ja brojim par sati do 4D pa se javim navecer s novostima!
Sretnoo 🤞🤞💗
Sortiraj odgovore
Najstariji