Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    01. Kolovoz 2020. 13:36

i da. pisala sam vam da bih voljela da se naša curica zove Irina al mužu se to nikako nije sviđalo, ali evo predomislio se i biti će Irina😁😁😊

ovčica
    01. Kolovoz 2020. 13:57

Matea, mi se pratimo po tjednima 😁

• matea1201
    01. Kolovoz 2020. 14:07

ovčice da, u dan😅   gdje ćeš roditi? mislim u kojoj bolnici

flower93
    01. Kolovoz 2020. 14:10

Green pa nekako samu sebe uvjeravam da je nemoguce da imam vec trudnicki trbuh, ali s obzirom da sam i smrsavila zbog mucnina, nekako je logicno da se to bebice naziru 😍
    Nesto prirodno svakako trazim, uzet cu ovu biobazu, vidim da vas je vise koristilo. Al opet, slazem se da je sve to do genetike. Meni je trbuh oduvijek fino ravan i cvrst, bez imalo sala, pa se nadam da ce takav i ostat nakon poroda dva mala hahara 😎
    Sto se tice utrogestana, meni vec ide strasno na zivce. To gurkanje 3 puta dnevno po 2 vaginaletice, pa onda budes negdje u gradu pa ne znas jel pametno stavit vaginalno il popit oralno 😵 ali se slazem da bi ih cak radje do kraja trudnoce koristila, samo radi dusevnog mira

Nova19
    01. Kolovoz 2020. 14:54

Green vjerujem da posteljica već radi i da je preuzela funkciju kako treba, doktorica te ne bih izložila riziku... ali ako ćeš ti biti mirnija, pitaj ju da još nastaviš stavljati vaginalete...
    Moram priznati da je meni drago da me doktor ostavio na njima na minimalnoj dozi, psihe radi. Bilo me malo strah kada sam smanjila doze, ali vidim da moj dečko super raste i da je sve ok 💙

Tea22
    01. Kolovoz 2020. 15:20

ovčica mogu mislit kakvo uzbudenje i iscekivanje sad kod vas vlada 😃 ja sam jako zeljela da partner bude prisutan kad saznamo spol, al eto.. zelja mi se nije ostvarila 😅 
    Sretno 💓💓💓
    Mara Kokosica heej bas mi je drago kad se jave cure koje su nas napustile, premda ih vecina vise ne pise.. sto mogu razumjeti naravno 😔
    Od srca ti zelim da te uskoro obraduje plusic, i da kroz 9mj primis u narucje svoje dugoocekivano klupko srece 🌞🌸🥰💗
    Senoritakova oprosti, ne mogu se sjetiti.. jesi li ti pricala kako su ti i u 1.trudnoci radili serklazu?
    Jako mi je zao sto si u takvoj situaciji, no mozes ti to.. sta je nekoliko tjedana naspram cijelog zivota radosti uz to malo bice ❤ gledaj serije preko laptopa, uzmi na kiosku sudoku ili neke krizaljke koje volis rjesavati, pretrazuj baby stranice i opremaj se za bebu (ako ti ista uopce treba s obzirom da si drugorotkinja), citaj casopise, knjige, skini si igrice na mob ili laptop... kad dode jesen vjerujem da ce ti bit lakse jer uz one kise covjeku ni nije ni docega osim izlezavanja 😄
    flower93 ja sam uzela ljesnjakovo ulje u ljekarni (dok sam kupovala folnu kiselinu, zena koja radi tamo me nagovorila da ga uzmem 🙄🙄).. nisam ga dosad niti jednom upotrijebila 😅
    matea1201 sretno u utorak 🌸🤩🥰
    I bas mi je drago da si se izborila za ime Irina jer je carobno lijepo 💗

• matea1201
    01. Kolovoz 2020. 15:24

Tea22 hvala ti😊

ovčica
    01. Kolovoz 2020. 17:05

Matea, nisam jos razmisljala o tome. Bitno mi je da sve prode dobro za bebu i mene, da oni naprave sve kako trebaju, a gdje cu lezati nije mi bitno. Mislim, vjerojatno petrova ili vinogradska. Jel uopce mi mozemo birati ili i dalje ide po mjestu stanovanja? Gdje ces ti?
    Tea, bas je uzbudenje na vrhuncu  dobila sam savjet, jos ga nisam isprobala ali budem u uto. Prije pregleda prehodati par puta po stepenicama i popiti/pojesti nesto slatko. To navodno razbudi bebu pa je aktivnija na pregledu.
    Moja je danas aktivna. Lezim i samo osjetim lagane udarce, onda sam gledala trbuh, kao mjehuric iskoci, sva se raznjezim na to ❤️

• matea1201
    01. Kolovoz 2020. 17:16

Ovčica, ja ću u merkuru. zadovoljna sam s njima i novije je rodilište pa neću mijenjati. tamo spadam i po mjestu stanovanja recimo da idem na hitnu ali mislim da možemo birati gdje želimo roditi

LeLa2807
    01. Kolovoz 2020. 17:29

Hej Lilo, mi smo super. Mali je na pregledu imao 240 g sto je ta tjedan dana vise mjera :D a sudeci po tvojim mjerama mogao bi biti sin isto haha. 
    Ostalo sve po starom ni ja ne osjetim bas da sto posto mogu reci to je on, meni je posteljica sprijeda pa cu i teze osjetiti. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.