što se trbuscica tice ja imam loptu😅 stavim vam sutra sliku. mislim da ću do kraja imati ogroman trbuh🤔
Ej BlueMoon ja sam tek sad skuzila da imamo i istu traku, al ti si je jos i pobojala u rozo 🤣🤣
A to za kilazu tjedno stvarno ne znam 🤷♀️🤷♀️
Pise negdje u 1.tromjesjecju - 3kg
U 2.tromjesjecju - 6kg
U 3.tromjesjecju - 5kg
Kao da je to idealno, a sad ko ce ga znat.. to je samo jedan u nizu clanaka
hahaha genijaalnooo, mislim da ce na kraju i ime isto biti, jos kad u isti dan rodimo steta sto nismo i isti grad
ma necu se opterecivati sve dok je zdravo, a racunam da ce me gin upozoriti. odlucila sam se jednom tjedno vagat ujutro cim se probudim da pratim kako ide. jutros sam imala 1 kg manje nego prekjucer nakon rucka
ovčica cestiitaaaaam, prekrasna ti je cura
lulle super da je sve u redu, cestitam na 23 t tebi i tei :) pridruzujem se uskoro :)
Lilo ne brini, ja sam osjetila ranije nego sto pise da je za prvu trudnocu al to je jer je meni beba/posteljica nisko ili okrenuta, ajme zaboravila sam debil sam za ove termine medicinske ugl zato mi se i trbuscic manje kuzi, Tea je pisala o tome, kad je tako okrenuto da prije cujes udarce i trbuscic je manje izrazen, dok je kod tebe obrnuto. Ne brini :)
Što se tice trbuscica, moj je isto ko flower, mislim ima ga, al ja i dalje imam filing da sam se nadebljala, a ne da je trudnicki hahah, ako me kuzite..
matea stavi nam sliku :) meni moj zna biti ogroman u toku dana, kad se bas najedem i tad se u odjeci kuzi da je zaobljen, a ovako inace hm, nije jos to to bas, da bi netko ko ne zna odmah zakljucio..
Curee netko je napisao na fejsu pa da javim tu curama koje nisu tamo- od ponedjeljka 10.8 u Lidlu trudnički asortiman!!! :)))
matea stavi nam sliku :) meni moj zna biti ogroman u toku dana, kad se bas najedemi tad se u odjeci kuzi da je zaobljen, a ovako inace hm, nije jos to to bas, da bi netko ko ne zna odmah zakljucio..
Ja sam danas točno 22 tjedna i baš mi se jako kuži, prije mjesec dana bi ljudi pomislili da sam se najela ali sad baš ne
Inače patim na trbuh, i prije trudnoće sam imala škembicu tako da svakim tjednom sam sve veća i veća :D
I čestitam svim curkama na urednim pregledima :)
Ja sam bila prekjučer kod svog ginekologa koji mi je rekao da taj polip zbog kojeg sam krvarila nije ništa strašno.. Kao zbog veće prokrvljenosti maternice dolazi do nakupljanja tih stanica i desi se, može cijelu trudnoću proći nezapaženo, ali eto ja sam prokrvarila pa su tako saznali. Tako da mi je malo lakše zbog svega toga..
A htjela sam vas pitati, zna mi se dogoditi s vremena na vrijeme kad duže šetam, ili kad ležim na leđima da mi se trbuh onako dosta stvrdne i to traje minutu i opusti se. Spomenula sam to ginekologu, a on mi je dao uputnicu za Sveti duh.. Tamo su mi naravno rekli da nije to ništa strašno, nisu me ni htjeli primiti jer nisam naručena, pa da vas pitam jeli se kojoj događa? Znam za one Braxton-Hicks kontrakcije, ali sam mislila da to kasnije krene.
Curee netko je napisao na fejsu pa da javim tu curama koje nisu tamo- od ponedjeljka 10.8 u Lidlu trudnički asortiman!!! :)))
Ajmeeeee razveselila si me sad s ovim, idem baš proučiti što se nudi :))
Imam pitanje za cure koje nisu iz Zagreba, koliko ste dugo čekale nalaze Niftyja?
Imam pitanje za cure koje nisu iz Zagreba, koliko ste dugo čekale nalaze Niftyja?
Utorak radila, sljedeci utorak dobila, tj gin dobila pa me zvala.
nina1805 ja sam te kontrakcije imala cijelu drugu trudnoću, zapravo tak negdje od 20tt i isto sam bila uplašena i mislila da ću rodit ranije. na kraju sve super bilo i rodila dan prije termina
Sortiraj odgovore
Najstariji