Što se tiče pucanja hormona, baš jučer pričam s mužem, da uopće nisam imala nikakve promjene što se toga tiče. A i inače nemam baš ni kad imam one dane u mj. Očito na svakog drugačije utječe. Jedino kad gledam neki film, na tužne scene krenu suze, a inače nisam baš takva.. 🤔
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Što se tiče pucanja hormona, baš jučer pričam s mužem, da uopće nisam imala nikakve promjene što se toga tiče. A i inače nemam baš ni kad imam one dane u mj. Očito na svakog drugačije utječe. Jedino kad gledam neki film, na tužne scene krenu suze, a inače nisam baš takva.. 🤔
Nemam ni ja u pms-u, zato me iznenadilo na pocetku trudnoce kad sam imala placljive ispade i ufilmavanja. Evo dva tri dana opet tako slicno nekako. Za poluditi...
Hvala studentica sto si se javila. Forum nam je bas utihnuo. Prije bi me docekalo 2,3 str kad ne bi sat vremena otvorila..
Hvala studentica sto si se javila. Forum nam je bas utihnuo. Prije bi me docekalo 2,3 str kad ne bi sat vremena otvorila..
Da, baš je. Iskreno ni ja ne znam o čemu bi pametnom pisala 🙈😅
*2021. Stigao 💙👶
Da, baš je. Iskreno ni ja ne znam o čemu bi pametnom pisala 🙈😅
Ma ni ja.. nekako mi dani lete.. jedva cekam da prodju vrucine i da se posvetim vise sebi.. fali mi kuhanje zdravih keksica i spremanje zobene kase za posao, imati volje za takve sitnice.. sad sam na sto strana pa i to malo djeluje na psihu, al dobro proci ce
Ja jedva čekam da ljeto prodje hehe nekako mi je sve draža zima. 😊 mi ćemo na jesen krenuti sa spremanjem sobe i ostalih stvari, tako da se i tome jaaako radujem. ❤ Valjda ćemo imati nakon ljeta tema za razgovor, sad je večina na odmoru, godišnjem..
*2021. Stigao 💙👶
Blue ja te totalno razumijem za razdražljivost i osjetljivost. Meni je gore sada nego na samom početku. Tada sam samo plakala, a sada bi se svadjala, sve me duboko povrijedjuje, nitko me ne voli i tako to 😂
Valjda će proći, treba stalno imati na umu da sreću moramo naći unutra u sebi, mir i spokoj, i da nam to nitko ne može dati koliko mi same sebi i dok god to tražimo vani, uvijek ćemo se osjećat da nam ne daju dovoljno.
Teško je ali može se, onda se sve nekako posloži i okolina će nam izgledat svjetlija ponovno :)
student13ica , tako i mi planiramo kroz 10 mj sve opremati, bas me to jako veseli :) dosad nisam nista jer se sudrzavam do tad kupovati, pa nas ceka od velike opreme kolica kuna, do bodica i robice, ajme znas li vec sto ces ili ces tad birati?
svi kazu da za black friday neki ducani nude vece popuste, mislim da sam procitala da bubamara daje ujutro 30% pa kako dan odmice smanjuje, ugl nama je svakako prekasno cekati kraj 11 mj, iako za kolica 30% je itekako puno, tako da kome nije zurno moze nesto ostaviti za tad :) i da, nadam se da ce forum biti aktivniji i da cemo si slati sve slatko sto kupimo :)
Green evo od sinoc ja ko druga zena.. u sekundi nestala sva nervoza i bijes, pa kako ovo nekom objasniti a da ne ispadnes lud? malo sam citala i procitala jedan od boljih savjeta kojeg cu se sigurno sjetiti kad hormoni opet podivljaju (da, njih namjeravam kriviti za sve
) a to je da (prevodim s eng pa ispada blesavije al evo): svi mi imamo svoju ulogu, a zene imaju ulogu koju muskarci nikad nece moci igrati, bez obzira koliko jako se ljutile u nadi da oni vide sto nam je u glavi, oni nikad nece moci osjecati ovo sto mi osjecamo. Prvo treba shvatiti to. Drugo, ne drzati bijes/ljutnju/tugu usmjerenu protiv njih. Trece, pokusati ostati pozitivan, sjetiti se da ce ta faza proci <3 eto, nadam se da ce jos nekom pomoci.
Apsolutno se slazem s ovim sto si napisala. Jednostavno same moramo naci mir sa sobom. Lakse mi je jako kad vidim da nisam sama u toj "nitko me ne voli" "svadjalica" "ovo nista nema smisla, kako dalje" fazi. Koliko god smijesno zvucalo pisite cure o tome, neka nikog ne bude sram.
Meni je isto tako. Čini mi se da su mi hormoni baš stabilni u trudnoći, kao da su prigušeni.
No zato me već strah onoga što slijedi neposredno nakon trudnoće Nisam bila depresivna ni ništa, ali živčana, nabrijana i otresita. Baš su me prali hormoni i osjećala sam navale vrućine. Još je bilo i ljeto, koma.... Hashimoto je baš ludovao, vadila sam TSH u par navrata u tim prvim mjesecima i prvo je bio blizu 0, pa je rastao u nebesa - na nalazima je pisalo da se ne može izmjeriti koliko je visok
. Rodila sam krajem svibnja i tek u listopadu sam se počela osjećati puno bolje. Ovaj put je termin usred zime pa možda bar to bude lakše.
Lalla, nadam se da ce ovaj put taj period biti puno laksi.. meni je prvo, ne znam sto me ceka, malo me strah prvih mj dana kako cu se snaci, ali bude to sve dobro..
Sortiraj odgovore
Najstariji