Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lalla
    04. Kolovoz 2020. 09:29

Meni bude muka kad se sjetim te kupovine. Moram smisliti što ću sa starijim sinekom. Imala sam ideju da mu kupim dječji krevet u Ikei (https://www.ikea.com/hr/hr/p/sniglar-okvir-kreveta-letvic-podnica-bukva-s19185433/), da ga stavim pored bračnog pa da beba i ja budemo na bračnom, a on pored nas na dječjem. Kinderbet bih onda stavila u dječju sobu i služio bi mi kao prematalica i povremeno vrtić. Mm me popljuvao, rekao je da treba odmah kupiti krevet na kat i da će oni dvojica spavati zajedno na njemu u dječjoj sobi. Trenutno je razmještaj takav da sin i ja spavamo zajedno u spavaćoj sobi, kinderbet je prislonjen odmah uz bračni krevet (skinuta je jedna ogradica). Muž spava u dječjoj sobi na običnom krevetu 90*200.

Nova19
    04. Kolovoz 2020. 09:35

Da se nadovežem za hormone... mislim da je kod mene stabilno, tim više da sam imala ispade prije trudnoće pa se ne mogu na to izvlačiti 😁😁
    U prvoj trudnoći sam bila puno opuštenija i sve me manje diralo, mala je vesela cura ❤️
    Nadam se da moja česta živciranja neće utjecati na sinčića 💙☺️ 
    Trudim se brzo okrenuti na pozitivu i ostaviti se stvari koje me izbacuju iz takta 💪🏻

flower93
    04. Kolovoz 2020. 09:54

Pridružujem se ludim hormonima.. Iako mene na drugu stranu puca, a to je strah.. Inace nisam bas osoba koja se lako prestrasi i npr grmljavina mi je uvijek bila lako podnosljiva. Ovu noc, s obzirom na nevrijeme, ja sam u nekoliko navrata pretrnula od straha. Onda sam bila u strahu da nisam time naskodila bebama. Pa sam danas ujutro morala izac, obukla hlace jer je bilo malo svjezije vani, osjetila sam da me stiscu, pa krene razmisljanje dal ce to naskodit. Znaci paranoja na najjace, a ja fkt nisam inace takva 🤦‍♀️ s razlogom kazu da je ovo drugo stanje i zenice moje, koliki hormoni nas pucaju, jos se dobro drzimo 😍 zivjele vi meni 😘

Green
    04. Kolovoz 2020. 10:47

To sam i ja baš rekla, pa mi stvaramo novi život(e), pa to je cijela jedna tvornica unutra! Još smo i super kakve bi mogle biti. Bitno da se ne osudjujemo i da prihvatimo to kao dio procesa ❤️

BlueMoon
    04. Kolovoz 2020. 11:13

bas tako, samo pozitiva i podrska :) mozda se bolje tu doci izjadati i probati pregrmiti nesto eksplozivno reci na vani.
    Flower jao pa ti imas bebice, kako li je tek tebi :) meni malo ostane trag od tipa donjeg dijela pidame i isto mi nije najugodnije kad obucem suknju koja me malo stisce u struku, normalni su to osjecaji, uskoro cu vjerojatno morat nabaviti neke gacice komodnije, ako si ko sto nadje da mu je super nek posalje

flower93
    04. Kolovoz 2020. 11:19

BlueMoon jos se sjecam da ste pred koji tjedan pricale o rastezljivim hlacama/tajcama i ja si kao mislim pa di je to tek.. Nece trbuh tako brzo, a sad 😵 samo nosim suknje s gumicom, podhitno moram po neke rastezljive hlace jer u zadnjih par dana trbuh je bas jako skocio 😍
    Ja imam iduci tjedan kontrolu i jedvaaaa cekam da cujem da su mi dobro, da su veliki i da fino napreduju ❤️

BlueMoon
    04. Kolovoz 2020. 11:20

opet ja trudna-glupava kojim tjednom pocinje 6 mjesec trudnoce? na svakom portalu drugacije stroji, puno lakse mi je po tjednima

BlueMoon
    04. Kolovoz 2020. 11:23

flower93

BlueMoon jos se sjecam da ste pred koji tjedan pricale o rastezljivim hlacama/tajcama i ja si kao mislim pa di je to tek.. Nece trbuh tako brzo, a sad 😵 samo nosim suknje s gumicom, podhitno moram po neke rastezljive hlace jer u zadnjih par dana trbuh je bas jako skocio 😍
    Ja imam iduci tjedan kontrolu i jedvaaaa cekam da cujem da su mi dobro, da su veliki i da fino napreduju ❤️

vidis kako to leti, imam osjecaj da se trbuscic pokaze preko noci:)  javi nam se i stavi slicicu bebica pokazala mi je gin jedne blizance na uzv sto su bili prije mene, prekrasno nesto!
    ja jos nista trudnicko nisam kupila ni od robe ni opcenito (ako ne racunamo vitamine). Planiram za zimu tajice i najlonke tanje i deblje. Hlace cu nadam se probati negdje jer ne znam kako cu to napamet za velicinu a ni hoce li me stezati.. sad sam samo u haljinicama

flower93
    04. Kolovoz 2020. 13:50

BlueMoon

opet ja trudna-glupava kojim tjednom pocinje 6 mjesec trudnoce? na svakom portalu drugacije stroji, puno lakse mi je po tjednima

Po mojoj aplikaciji pocinje s 22.tjednom. Razlika nastaje u nacinu pracenja prvog tromjesecja, neki gledaju da ono zavrsava s 13.tjednom (kao sto ova moja aplikacija), a neki da s 12., pa sad ti znaj 🤦‍♀️

• matea1201
    04. Kolovoz 2020. 13:53

Hej evo i nas s pregleda. uglavnom sve je super. rekla je doktorica da je bebica jako diskretna ali da joj se čini da je curica😅  mada je već privatni ginekolog rekao da je curica tako da je 100% cura😊 idući pregled za 5 tjedana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.