Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    05. Kolovoz 2020. 09:19

Curke cestitke na urednim pregledima❤️Koliko curica😀🌟evo i mene s pregleda😊danas ulazimo u 23.tjedan💪I imamo 500g😊❤️🙏mjere su sve dobre,par dana veci,tako je od pocetka🤷‍♀️. Ligamenti i kost me ubijaju,hodam kao tuljan,vec sam se pomirila da cu tako jos 4 mjeseca. 16.se vracam u HR i jedva cekam na pregled kod svog doktora😊a i da vidim prijatelje jer se vec mjesecima druzim sam sa svekrvom i djecom🤦‍♀️🤦‍♀️Nemrem vise😂ne usudim se jos nista kupovati,nekako mi je sve prerano,a steta ne iskoristiti popuste...mozda se ohrabrim kad se konacno vratim doma

• Lullee
    05. Kolovoz 2020. 10:05

Apropos kilaze,vjerujem da je sve individualno i ne uzdam se u propisanu kilazu. cijeli zivot sam mrsavica,dosta krhke konstitucije,au svakoj trudnoci sam dobila po 20kg i nakon dojenja,sve otislo samo od sebe,nadam se da ce tako biti i 3.put😊 i ti kilogrami su mi fakat dali snagu da iznesem trudnoce,sad sam na +7 i ne uzrujavam se😊

Nova19
    05. Kolovoz 2020. 14:18

Ovčica bravo za super pregled i divna slikica tvoje curke 🥰

ovčica
    05. Kolovoz 2020. 14:43

Hvala vam cure 

• matea1201
    05. Kolovoz 2020. 16:25

Lilo23 ne brini. ja sam u prvoj trudnoći bebu počela osjećati nakon 20. tjedna, neznam sad više točno kada al čini mi se da je već bilo i 22tt. sve je to normalno

• matea1201
    05. Kolovoz 2020. 17:19

Lilo23 meni je ovo 4. beba😅  pa jesam dosta rano, prvi put s 11tt, mada nisu to još uvijek pravi udarci nego lagano samo i ne svaki dan. tu i tamo samo. a u drugoj nisam sigurna al mislim da tak od 18tt

flower93
    05. Kolovoz 2020. 17:19

Lilo23

Cure ja svoju bebu još uvijek ne osjetim i ne znam jel to normalno malo me brine. Je da mi je prva trudnoća ali nebi li trebala već nešto osjetiti bar one kao leptiriće 😕

Bas sam danas o tome citala i prije 20tt je malo vjerojatno da ces osjetit neke kretnje. Samo smireno 😘

flower93
    05. Kolovoz 2020. 17:23

Djevojke, unazad dva tri dana svako malo osjetim neko zatezanje pa laganu bol nize u trbuhu. Jel tako da se netrebam brinuti zbog toga hehe? 😵 Pretpostavljam da se to sve rasteze, ligamenti i sl, al bez obzira na to, malo sam u strahu 🤦‍♀️

flower93
    05. Kolovoz 2020. 18:02

Moj trbuscic je trenutno "vidi ovu kolko je pojela danas za rucak" 🤦‍♀️

Lalla
    05. Kolovoz 2020. 22:36

Ja sam pocela malca osjecat svaki dan. Pogotovo na vecer, ali stvarno lagano. 
    Danas sam bila u shopingu, al sve za starijeg miceka. Umjesto kinderbeta poceti ce u rujnu spavati na malom krevetu - vatrogascu 140x70. Umjesto hranilice kupili smo mu visoki stolicu za djecu u ikei, neku posteljinu s dinosaurusima i lavićima. Za malca necu jos nikaj kupovati, nekako mi se cini prerano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.