student13icaJa sam tako ljubomorna sto si mozes priustiti da cekas 12mj za soping 😆😆
Definitivno vjerujem da se isplati cekati black friday (danas sam negdje citala da Bubamara taj dan ima popuste odmah ujutro 30% i onda kroz dan da padaju popusti, ne znam je li to provjerena informacija al zvuci fantasticno)
A i mozes si kupit poneku sitnicu u 1.mj kad krene zimska rasprodaja
Ne znam sta je s ovim komentarom ispalo 🤣🤣🤣
Ne znam jesam li baš shvatila ovaj komentar 😅😂
Uglavnom, ja nema strpljenja, nego pitam mogu li očekivati da će biti neki popusti u 12mj. A mislim da mi je 1.mj prekasno, barem što se tiče kolica i tih večih stvari za bebača.. 🤷♀️
P.s. kolica koja želim su Anex e/txpe i ima ih u Bigbaby dućanu.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Mi nećemo ništa kupovati od kindaca, kolica... Itd jer imamo sve od naše curke a namjerno smo uzeli unisexe jer smo uvijek mislili da ćemo imati sinčića ☺️
Ali krpica ću morati nešto jer ipak neće sekine stvari oblačiti 😁
hvala Flower :)
Matea cestitam na curiciiiii
Studentica, to za black friday 29.11.cini mi se, tad sam cula za te popuste u Bubamari, :)
Tea hvala ti, lakse mi je kad se ne mucim jedina oko te racunice
da, slazem se ovčica da je lakse definitivno kupovat u ranijim stadijima t.. mi planiramo kroz 9/10 mj, sad jednostavno nemamo gdje sa kolicima i stvarima.. al bas jedva jedva cekam moram samo racionalno trositi, jer kad vidim ove stvari - SVE BI!
Bluemoon da al nemaju ovu marku Anex. 🙄😔
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
hvalaFlower:)
Mateacestitam na curiciiiiiStudentica, to za black friday 29.11.cini mi se, tad sam cula za te popuste u Bubamari, :)
Tea hvala ti, lakse mi je kad se ne mucim jedina oko te racunice
da, slazem se ovčica da je lakse definitivno kupovat u ranijim stadijima t.. mi planiramo kroz 9/10 mj, sad jednostavno nemamo gdje sa kolicima i stvarima.. al bas jedva jedva cekammoram samo racionalno trositi, jer kad vidim ove stvari - SVE BI!
Hahaha i ja sam pokusala rec za black friday al nezz sta se desilo onom komentaru 😂😂
.
Dada nas dvije uskoro u 6mj 😯😯🥰🥰🥰
Daaaa Tea ajme kako nestvarno ❤️
Cure koliko je normalno dobivati na kilazi tjedno? Ovo sto sam citala stoji 300g do 500g.. e sad, ja nisam skoro nista dobila u prvom tromjesecju i gin je na predzadnjem pregledu postala malo zabrinuta sto ne dobivam nista al je krenulo lagano.. i danas se vazem i ispada kilo ipo da sam vec dobila u tj dana.. a to mi nije drago nikako jer ne primjecujem da jedem puno vise. Ok, ne pazim bas koliko bi trebala, al sve ko i dosad. Nisam pametna :/
Ej BlueMoon ja sam tek sad skuzila da imamo i istu traku, al ti si je jos i pobojala u rozo 🤣🤣
A to za kilazu tjedno stvarno ne znam 🤷♀️🤷♀️
Pise negdje u 1.tromjesjecju - 3kg
U 2.tromjesjecju - 6kg
U 3.tromjesjecju - 5kg
Kao da je to idealno, a sad ko ce ga znat.. to je samo jedan u nizu clanaka
Evo i nas napokon! Sve je u redu, beba napreduje :) i ovaj dr se namucio otkriti spol, 90% tvrdi da je curica, a s obzirom da je i moja dr rekla isto, uzeli smo to kao potvrdu da cekamo curicu Bila je jako aktivna danas, valjda i ona osjeca moje uzbudenje. I danas sam prvi put cula otkucaje, zbilja neprocjenjivo znati da u tebi raste novi zivot.
Evo i slicica :)
https://ibb.co/FXmWsmx
https://ibb.co/QffkGcP
Cure hvala vam😊 ovčice čestitke na curici i urednom pregledu, slikice su preslatke🤗☺☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji